01 Radmila Dimic i VNO RTB - Tankosava 02 Blaga Videc i Narodni sekstet RTB - So Maki sum se rodila 03 TO Radio Novog Sada - Banatsko kolo 04 Nikola Kolakovic i NO RTB - Na livadi cuva Mara 05 Grupa pevaca i NO RTB - Sto taj sokak 06 Sava Jeremic i NO Vlastimira Pavlovica Carevca - Moravac 07 Anica Zubovic i Orkestar RTB - Rozica sam bila 08 Safet Isovic i Narodni sekstet RTB - Kasno podjoh kraj Morica hana 09 Gita Serman, Grupa pevaca i TO Radio Novog Sada - Oko moje plavo i garavo
01 Vokalni ansambl Dalmacija - Faradine moj 02 Radmila Dimic - Sto grad Smederevo 03 Narodna druzina RTV Zagreb - Turopoljski drmes 04 Aleksandar Sarievski - Sva noc ni bilbil 05 Grupa pevaca i veliki NO - Izlegni Marce 06 Zorka Butas - Kopa cura vinograd 07 Nada Mamula - Djevojka sokolu zulum ucinila 08 Vokalni ansambl Dalmacija - Sinoc kad sam ti prosa 09 Nikola Kolakovic - Zlatibore, moj zeleni bore 10 Veliki Narodni orkestar - Cacak
a01 Ans. Miodraga Krnjevca - Brdjanka kolo a02 Vokalni ansambl Dalmacija - Ca ko voli, ca ko zna a03 Mara Djordjevic i Grupa pevaca - Ajde Jano, kolo da igramo a04 Predrag Cune Gojkovic - S' one strane Morave a05 Nada Mamula - U djul basti a06 Sekstet Dusana Radetica - Makedonsko oro ''Gajde'' a07 Grupa pevaca - Oj Vrsuto a08 Safet Isovic - Kad ja podjoh, draga, od Saraj'va grada a09 Grupa pevaca - Ljubca moja A10 Aleksandar Sarievski i Grupa pevaca - Zurli trestat b01 Gita Serman i Grupa pevaca - Oko moje plavo i garavo b02 Predrag Cune Gojkovic - Bosno moja divna, mila b03 Duet Radulovic Jovanovic - Cuvam ovce b04 Aleksandar Dejanovic - Cetir' konja debela b05 TO Radio Novog Sada - Sremcica kolo b06 Bozidar Ivanisevic - Pod Lovcenom b07 Sonja hocevar i Zlata Ognjenovic - Dreznicka b08 Muska grupa pevaca - Rascveti se, ti, modra fiolica b09 Blagoj Petrov Karadzule - Bitola, moj roden kraj B10 Grupa pevaca i VNO RTB - Fatise kolo
01. Veliki narodni ork. - Cacak kolo 02. Radmila Dimic - Sve livada, nigde 'lada nema 03. Predrag Gojkovic - Oj livado, rosna travo 04. Andjelka Stankova - Rozica sem bila 05. Duet Sarievski & Gieva - Sto mi je milo em drago 06. Narodni ork. Galevski & Nancevski - Skopsko oro 07. Safet Isovic - Vrbas voda nosila jablana 08. Vok. Ans. Dalmacija - Barba Jere 09. Vaski Kvintet - Na Gorenjskem je fletno 10. Branislav Simonovic - Jeleno momo i Poranio Jovancicu 11. Miroslav Matusic - Brodicanka kolo 12. Aleksandar Dejanovic - Jesen stize dunjo moja 13. Nada Mamula - Bosa Mara Bosnu pregazila 14. Grupa narodnih pevaca - Poduna gora zelena 15. Sava Jeremic - Stara vlajna 16. Dubravka Nesovic - Sunce jarko ne sijas jednako 17. Vok. Ans. Dalmacija - Lipa mala sa Jadrana 18. Vaska Ilijeva - Todoro, libe Todoro 19. Predrag Gojkovic - Umorno je zlato moje 20. Veliki narodni ork. - Cikvarica kokonjeste
Pesme I Igre Naroda Jugoslavije - 1966 PGP RTB LPV-174
01 Trio Milorada Milutinovica Baneta - Banetovo novo kolo 02 Vasilija Radojcic - Zar je nasa ljubav lazna bila 03 Muhamed Mesanovic Hamic - Bogata sam imam svega 04 Ksenija Cicvaric - Da mi je znati boze moj 05 Ansambl Stirje Kovaci - Mladi pastircek 06 Duet Tomovska & Mancevski - Zapali Tinke Borina 07 Grupa Dalmatinaca Petra Tralica - Gle, Kako Zlatno Sunce (nedostaje) 08 Predrag Cune Gojkovic - Sumadinka Devojka 09 Sekstet Dusana Radetica - Cocek 10 Zekerijah Djezic - Razbolje Se Simsir List 11 Duet Djuric - Runjajic - Duge su noci jesenje 12 Vaska Ilieva - Kitce mi padna 13 Trio Lojzeta Slaka - Na vecer 14 Grupa Dalmatinaca Petra Tralica - Ribarska Druzina (nedostaje) 15 Jelena Dejanovic - Jedna baba o Bozicu 16 Ismet Krcic - Crnogorka