01 Himzo Polovina - Pokraj Kuce Male 02 Himzo Polovina - Magla pala do pola Sarajeva 03 Himzo Polovina - Gondje Ruzo U Zelenom Sadu 04 Himzo Polovina - Mustafu Majka Budila 05 Salkovic Hamdija - Makedonsko Oro 06 Salkovic Hamdija - Denino kolo 07 Salkovic Hamdija - Dragisino Kolo 08 Salkovic Hamdija - Hrasnicko Kolo 09 Petkovic Jovica - Brankovo Kolo 10 Ismet Alajbegovic Serbo - Romanijsko Kolo 11 Nikolic Dusan - Nabrala Je Djevojka 12 Nikolic Dusan - Vrbas Voda Nosila Jablana 13 Duo V. Radulovic i N. Jovanovic - Jedva cekam da nedelja dodje 14 Duo V. Radulovic i N. Jovanovic - Krca krca nova kola 15 Beba Selimovic - Proljece Se Budi 16 Beba Selimovic - Danju Slusam Pjesme Tuzne 17 Beba Selimovic - Po mojoj basti zumbuli cvjetaju 18 Beba Selimovic - Bol Boluje Mlado Momce 19 Petrovic Mile - Kroz Moju Malu Basticu 20 Petrovic Mile - Kasno Podjoh Na Lov U Jelene 21 Petrovic Mile - Selo Moje, Zavicaju Mili 22 Petrovic Mile - Oj, Mostaru, sirok Li Si 23 Zaim Imamovic - Dvije Se Vode Zavadile 24 Zaim Imamovic - Na Livadi Na Serdazi 25 Cmiljic Nadezda - Kolika je duga zima bila 26 Cmiljic Nadezda - Moj pendzeru juhaj haj 27 Petrovic Mile - Iz Bosne Se Jedna Pjesma cuje 28 Petrovic Mile - Od Saraj'va Do Mostara 29 Lipovac Ljubo - Haj, U Agana, U Moga Dragana 30 Lipovac Ljubo - Koje Li Je Doba Noci 31 Rade Mladenovic - Koja Gora Razgovora Nema 32 Rade Mladenovic - Zaspala Djevojka 33 Duet Mile Petrovic i Zaim Imamovic - Na obali Drine 34 Duet Mile Petrovic i Zaim Imamovic - Pjesma o starom pocitelju 35 Salkovic Hamdija - Seher Kolo 36 Salkovic Hamdija - Bistricanka Kolo
01 Nada Mamula & Zaim Imamovic - Oj, Djevojko Smederevko 02 Nada Mamula & Zaim Imamovic - Smederevska Jesen Dodje 03 Nada Mamula - Djevojka Sokolu Zulum Ucinila 04 Nada Mamula - Moscenice Vodo Plemenita 05 Nada Mamula - Zasto Srecem Oci Tvoje 06 Nada Mamula - Susreo Sam Dragu 07 Deovic Zehra - Oj Prijedoru pun si mi sevdaha 08 Deovic Zehra - Psenicice sitno zrno 09 Nadezda Cmiljic - Crne oci to je fina boja 10 Jagodic Radmila - Sto Se Ono Tamo Bijeli 11 Safet Isovic - Pjesma O Kiseljaku 12 Dubljevic Zora - Udovcicu ne boluj 13 Himzo Polovina - Pjesma o Mehmed Pasi Sokolovicu 14 Himzo Polovina - Moj Behare 15 Safet Isovic - Svud Je Kisa Svud Je Blato 16 Safet Isovic - Sta Je Uzrok Moj Dragane 17 Dubljevic Zora - Ja odavno ne zapjevah srcem veselim 18 Dubljevic Zora - Znadem dragi da odlazis 19 Zaim Imamovic - Kahvu Mi, Draga Ispeci 20 Zaim Imamovic - Il' Je Vedro, Il' Oblacno 21 Zaim Imamovic - Evo Ovu Rumen Ruzu 22 Zaim Imamovic - U Stambolu Na Bosporu 23 Deovic Zehra - Ja prosetah carsijom 24 Deovic Zehra - Znas kad sam ti ljubav darivala 25 Petrovic Mile - Seher Grade Kraj Hladna Vrbasa 26 Petrovic Mile - Stara mjesta mene zovu 27 Petrovic Mile - Imam Jednu zelju Malu 28 Petrovic Mile - Sta Sve Moze Asik Da Ucini 29 Kurt Sabahudin - Sarajevske Noci 30 Kurt Sabahudin - Mala Sarajka 31 Kurt Sabahudin - Pjesma Sarajevu 32 Kurt Sabahudin - Hvalisavi Mornar
01 Himzo Polovina - Posetala Suljagina Fata 02 Himzo Polovina - Telal Vice 03 Himzo Polovina - Nema Ljepse Cure 04 Himzo Polovina - Pusti Me, Majko 05 Isakovic Subhija - Zbog cega sada odlazis 06 Isakovic Subhija - Drino vodo, sestro moja mila 07 Trebo Salem - Mi Smo Momci Sarajlije 08 Trebo Salem - Kulo Moja 09 Cehic Esma - Dodji bolan svome sinu 10 Cehic Esma - Reci sto me ostavi 11 Indexi - Ne zelim tvoju ljubav 12 Indexi - Sabn dabn sabn du bajo 13 Imamovic Nedzad - Ne Vracaj Mi Prsten, Mila 14 Imamovic Nedzad - Ispuni Mi zelju Pustu 15 Himzo Polovina - Mila Majko, salji Me Na Vodu 16 Himzo Polovina - U Sutonu Jedne Proljetne Noci 17 Himzo Polovina - Jutros Prodjoh Kroz Carsiju 18 Himzo Polovina - Dvore Gradi Komadina Mujo 19 Jusic Mehmed - Majko Moja, Prijatelju Moj 20 Jusic Mehmed - Ne Tuguj Mi, Zlato Moje 21 Jusic Mehmed - Oj Ljubavi 22 Jusic Mehmed - Sto Me Pitas, Druze Mili 23 Pasagic Izet - Moj Omere, Moj Vereme 24 Pasagic Izet - Dva Prijatelja 25 Dzenan Salkovic - Madam 26 Dzenan Salkovic - Hej, Hej
01 Custovic Hamdija - Sve sto zelim to si ti 02 Custovic Hamdija - Izabel 03 Neda Ukraden - Sve sto moje srce zna 04 Neda Ukraden - Ako me trebas 05 Pro Arte - Takav Je zivot 06 Pro Arte - Liza 07 Dubljevic Zora - Uvela je ljubav 08 Dubljevic Zora - Kiso ne padaj 09 Ezic Mustafa - Pjesma Banjaluci 10 Ezic Mustafa - Zbogom zbogom 11 Cehic Esma - Nocas tuzno pjevam 12 Cehic Esma - Moj Dragane, Oci Moje 13 Bahrija Puzic - Prokleta Sudbo sto Nas Razdvoji 14 Bahrija Puzic - Zivim Za Tebe 15 Petkovic Ratomir - Oj, Ljubavi, Gdje Si 16 Petkovic Ratomir - Ne Spominji Ime Moje 17 Mesanovic-Hamic Muhamed - Pita Fata Halil Mejhandziju 18 Mesanovic-Hamic Muhamed - Tamburalo Momce 19 Dervisevic Nedzad - Danas je kasno 20 Dervisevic Nedzad - Daleko od majke 21 Hasim Kucuk-Hoki - Nema Te Vise, Alija 22 Hasim Kucuk-Hoki - Jaran Jaranu 23 Hodzic Samija - Ucini me srecnim 24 Hodzic Samija - U dusi njenoj drugi se skrio 25 Pro Arte - Ti Srca Nemas 26 Pro Arte - Kako da ti kazem 27 Imamovic Nedzad - Danima te cekam 28 Imamovic Nedzad - Tvoja Djevojka 29 Custovic Hamdija - Drugog si nasla 30 Custovic Hamdija - Zadnji put gledam tvoje oci
01 Husein Kurtagic - Nemoj Plakat, Sestro Mila 02 Husein Kurtagic - Casa Za Ljubav 03 Pro Arte - Pruzi Mi Ruku, Ljubavi 04 Pro Arte - Kuce Su Ostale Prazne 05 Tomic Mladen - Sve sto Imam 06 Tomic Mladen - Pjevaj, Pjevaj 07 Bahrija Puzic - Ne Placi, Mila 08 Bahrija Puzic - Vrati Mi Ljubav 09 Nalic Sabera - Vrati Mi Srce Moje 10 Nalic Sabera - Nad Tuzlom Je Mjesecina 11 Hecimovic Fadila - Sve nestaje sve prolazi 12 Hecimovic Fadila - Sudbino zla 13 Ezic Mustafa - O, Ljubavi 14 Ezic Mustafa - Dodji pomiluj sina 15 Dubljevic Zora - Veni moja ljubavi 16 Dubljevic Zora - Svako sam jutro ranila 17 Meho Puzic - Jednom se zivi 18 Meho Puzic - Gdje Naci Takvu Ljubav 19 Beba Selimovic - O cuti cuti srce moje 20 Beba Selimovic - Dodji, Makar Jedan Dan 21 Tomic Mladen - Gordana 22 Tomic Mladen - Sam Na Kraju Svijeta 23 Ezic Mustafa - Jos ove noci bices moja 24 Ezic Mustafa - Putevi dugi bijeli 25 Pro Arte - Dat Cu Sve 26 Pro Arte - Ukrast Cu Te, Mare 27 Meho Puzic - Moj Brate U Tudjini 28 Meho Puzic - Pusti Me 29 Selimovic Beba - Na zemlji se jednom dise 30 Beba Selimovic - Tecite suze
01 Dubljevic Zora - Idi idi od mene dragi 02 Dubljevic Zora - Neka neka 03 Hajric Mehmedalija - Divna ruza 04 Hajric Mehmedalija - Pjesma Bosni 05 Puzic Bahrija - Bila si moja ljubav 06 Meho Puzic - Hocu Ljubav 07 Ezic Mustafa - Ljubav vjecna nije 08 Ezic Mustafa - Sve vas volim podjednako 09 Pro Arte - Placem (Mama Juanita) 10 Pro Arte - Lola 11 Irfan Ajanovic - Prolaze Dani, Prolaze Godine 12 Irfan Ajanovic - Ljubav Je Najslada Bol 13 Himzo Polovina - Jesi li cula duso 14 Himzo Polovina - Otputovah u daljine 15 Himzo Polovina - U Stambolu Na Bosporu 16 Himzo Polovina - Okladi se momce i devojce 17 Kemal Monteno - Sto Sam Ti Skrivio, Zivote Moj 18 Kemal Monteno - Jedne Noci U Decembru 19 Osmancevic Rejhana - Sutra Cu Biti Tudja 20 Osmancevic Rejhana - Sudbino Pusta 21 Petkovic Ratomir - Dervino Kolo 22 Petkovic Ratomir - Fakino Kolo 23 Bahrija Puzic - Jos Te Ove Noci Molim 24 Bahrija Puzic - Ona Je, Ona Je 25 Indexi - Svijet u kome zivim 26 Indexi - Da sam ja netko 27 Pasic Selver - Rodni Grade 28 Pasic Selver - Cekanje 29 Pro Arte - Tike-Tike-Tacke 30 Pro Arte - Niko, Niko
01 Pro Arte - Elena 02 Pro Arte - Sam Na Svijetu 03 Beba Selimovic - Placem ja places ti 04 Beba Selimovic - Uspomeno uspomeno 05 Trebo Salem - Sve Je Laz 06 Trebo Salem - Dugi Dani, Duge Noci 07 Fistik - Arada sirada dirladada 08 Fistik - Doci cu ti dovece 09 Mustajbegovic Alija - Azra, Tebe Volim 10 Mustajbegovic Alija - Drugom ti pripadas 11 Ezic Mustafa - Ljiljana Ljiljana 12 Ezic Mustafa - Jedna rana na mom srcu 13 Ramce - U Tudjini Sada Patim 14 Ramce - Zelio Bih Otac Biti 15 Bahrija Puzic - Ostavite Sve Kafane 16 Bahrija Puzic - Ako Srce Imas 17 Husein Kurtagic - Necu Da Placem i Necu Da Pijem 18 Husein Kurtagic - Sjetih Se Bajke 19 Slabic Kemal - Ljubav je casa bez dna 20 Slabic Kemal - Niko Me Ne Voli 21 Meho Puzic - Ja Nisam Kriv 22 Dubljevic Zora - Nemoj da se cudis 23 Kemal Monteno - Tuzna Je Muzika 24 Kemal Monteno - Pruzam Ti Ruke 25 Colakovic Cazim - Pisi mi 26 Colakovic Cazim - Ko nekad te volim
01 Pro Arte - Cokolino 02 Pro Arte - Karolina 03 Dubljevic Zora - Ti si pjesma srca moga 04 Dubljevic Zora - Zumbul zada 05 Vulic Mejra - Dodji dragi dodji 06 Vulic Mejra - Obala bijela obala crna 07 Rasima Alisic - Togu Moja, Ostajes Mi Ti 08 Rasima Alisic - Ja Sam Bez zivota Osusena Grana 09 Tifa Adilovic - Dodji, Dragi, Prije Mraka 10 Tifa Adilovic - Je l´ti zao sto se rastajemo 11 Custovic Hamdija - Hocu da se zenim 12 Custovic Hamdija - Djevojka 13 Meho Puzic - Idi I Ljubi Drugog 14 Meho Puzic - Zasto, Majko, Pitas Sina 15 Beba Selimovic - Oprosti oprosti 16 Beba Selimovic - Ostani, Ostani 17 Beba Selimovic - U Srcu Mome zivis Ti 18 Beba Selimovic - Ja Lutam 19 Misko - Necu Suze Na Rastanku 20 Misko - Kazi mi draga sve 21 Bahrija Puzic - Zivim Za Ljubav 22 Bahrija Puzic - Oprosti Za Sve 23 Kemal Monteno - Laz 24 Kemal Monteno - Sviraj Mi O Njoj 25 Ezic Mustafa - Ne Tuguj, Ljubavi 26 Ezic Mustafa - Ona je jedna a nas dva 27 Indexi - Sanjam 28 Indexi - Balada 29 Vis Ambasadori - Posljednja Serenada 30 Vis Ambasadori - Hej Vi
01 Meho Puzic - Nemoj S Drugim Biti 02 Meho Puzic - Srecan, Sine Put 03 Ezic Mustafa - Zemljo moja 04 Ezic Mustafa - Oprosti draga moja 05 Braca Cabraja & Mirko Mijic - Popio sam cacino imanje 06 Braca Cabraja & Mirko Mijic - Pise Mi Draga 07 Iver - Milovan 08 Iver - Julski San 09 Pro Arte - Suzana 10 Pro Arte - Tuzna Su Zelena Polja 11 Zaim Imamovic - Oj Kozaro, Planino Zelena 12 Zaim Imamovic - Podkozarka 13 Mehic Ago - Svirajte Pjesmu Moju 14 Mehic Ago - Dobri Druze Moj 15 Muhamed Pasic - Na Obhodzi Prema Bakijama 16 Muhamed Pasic - Sabah Zora Ezan Uci 17 Ukraden Neda - Jel' to taj 18 Neda Ukraden - Tri devojke 19 Mahir Palos - Spavaj Cvijete Moj 20 Mahir Palos - Gdje Si Sad 21 Indexi - Predaj se srce 22 Indexi - Budi Kao More 23 Basic Enes - Dugujem Ti Ljubav 24 Basic Enes - Ne Budi Tuzna, Mila 25 Iver - Momak 26 Iver - Ljubav, Samo Ljubav 27 Tomic Mladen - Marija 28 Tomic Mladen - Zauvijek Zbogom
01 Meho Puzic - Pjesma 02 Prijatelji - Zeljina Svecana Pjesma 03 Mehic Ago - Za Nase Sretne Dane 04 Mehic Ago - Nevjerna zeno 05 Palos Mahir - Cekala je majka sina 06 Mahir Palos - Dvije Ruze 07 Milinkovic Nada - Nek Se O Ljubavi Pjeva 08 Milinkovic Nada - Sama 09 Trebo Salem - Ti Si zivot Moj 10 Trebo Salem - Ja Nikog Nemam 11 Dubljevic Zora - S drugom moram da te dijelim 12 Dubljevic Zora - Svi me momci vole 13 Zaim Imamovic - Sam Na Svijetu 14 Zaim Imamovic - Bez Mira I Sna 15 Pro Arte - Tko Te Ljubi Dok Sam Ja Na Strazi 16 Pro Arte - Toplo Ljeto 17 Pro Arte - Dolina Naseg Djetinjstva 18 Pro Arte - Ne Placi, Mari 19 Bahrija Puzic - Dzenana 20 Bahrija Puzic - Ostavite Tudju Zemlju 21 Prijatelji - Ja Zatvorih Kapiju, Da Ispecem Rakiju 22 Prijatelji - Dobro Jutro, Moj Delijo 23 Muhamed Pasic - Aksam Dodje, Jacija Se Sprema 24 Muhamed Pasic - Majka Muju Mladog Ozenila 25 Eganovic Meho - Odlazi zeno Nevjerna 26 Eganovic Meho - Spasite Me Dobri Ljudi 27 Beba Selimovic - Ostaje jos jedan dug 28 Beba Selimovic - Sto Godina 29 Sadik Hadzic - Ne Probiram Ljubim S Reda 30 Sadik Hadzic - Ona Ode Drugom 31 Izeta Ahmetovic - Svrseno Je Sve 32 Izeta Ahmetovic - Ne Idi Sreco
01 Beba Selimovic - Zbogom 02 Beba Selimovic - Dosta Je Bilo Suza 03 Hasim Kucuk-Hoki - Srce Te Moje Moli 04 Hasim Kucuk-Hoki - Romanijo, Goro Jelovita 05 Asceric Minka - Ljubi Jos Ove Noci 06 Asceric Minka - Tvoja Pisma citam 07 Varesanovic Sabina - Mama 08 Varesanovic Sabina - Ljubav Ili Kraj 09 Hanka Paldum - Burmu cu tvoju nositi 10 Hanka Paldum - Ljubav zene 11 Grupa Rok - Dva jarca 12 Grupa Rok - Polozi ruke u travu 13 Hasim Kucuk-Hoki - Fadila 14 Hasim Kucuk-Hoki - Volim Da Te Volim 15 Bubalo Ante - Zasto Draga, Ti Ostavi Mene 16 Bubalo Ante - Ozenih Se Slusajuci Druge 17 Custovic Hamdija - Samo Katu volim 18 Custovic Hamdija - Nocas tvoje oci zovu 19 Pro Arte - Crvene Jabuke 20 Pro Arte - Moj Pradjed Je Pucao Iz Topa 21 Basic Enes - Sviraj Stara Violino 22 Basic Enes - Jedna zelja 23 Mahir Palos - Na Klupi Kraj Stare Kuce 24 Mahir Palos - Juzni Vjetar 25 Jure Vukovic & Franjo Begic - Slusaj Draga Moju Pjesmu 26 Jure Vukovic & Franjo Begic - Oj Sudbino, Sudbino 27 Meho Puzic - Pisite majci sinovi moji 28 Meho Puzic - Zbog Lazne Ljubavi 29 Braca Jozic - Zasto Pijes Moj Kolega 30 Braca Jozic - Otac Veli, Ozeni Se Sine 31 Josip Cvitanovic & Filip-Braco Barisic - Koga Hoces, Kceri 32 Josip Cvitanovic & Filip-Braco Barisic - Djevojka Se Za Udaju Sprema 33 Sadik Hodzic - Djevojke se cude 34 Sadik Hadzic - Sto Da Vrijeme Gubim 35 Meho & Bahrija Puzic - Pjevaj, Brate 36 Meho & Bahrija Puzic - Ko carsijom konja jase 37 Grupa Selekcija - Stari Kovaci 38 Grupa Selekcija - Magle
01 Iver - Nasa Kuca 02 Iver - Umorne Grane 03 Kemal Monteno - Moj Prijatelj 04 Kemal Monteno - Mali Mir 05 Bubalo Ante - Joj Mama, Mama 06 Bubalo Ante - Da Mi Nije sargije Drvene 07 Pro Arte - Kad U Vojsku Podjem 08 Pro Arte - Sin Plavog Pingvina 09 Bijelo Dugme - Top 10 Bijelo dugme - Ove cu noci naci blues 11 Hamid Ragipovic - Ja nocas lutam 12 Hamid Ragipovic - Zbogom starice majko 13 Hamdija Custovic - Hop cup 14 Hamdija Custovic - Kameni cvijet 15 Meho Puzic - Voljena 16 Meho Puzic - Sudbino Moja 17 Bahrija Puzic - Ti Stari Druze Moj 18 Bahrija Puzic - Nemir U Dusi Mojoj 19 Emir Basic - Zelena Rijeka 20 Emir Basic - Ne daj da sam opet sam 21 Eganovic Meho - Ljubio Sam I Umorio Se 22 Eganovic Meho - Bisenija, Kceri Najmilija 23 Varesanovic Sabina - Zapisano U Samoci 24 Varesanovic Sabina - Ima Neka Tajna Veza 25 Bijelo dugme - Glavni junak jedne knjige 26 Bijelo Dugme - Bila Mama Kukunka, Bio Tata Taranta
01 Osmanovic Ajrus - Adila 02 Osmanovic Ajrus - Ne zali 03 Hamid Enver - Ona ljubi moga druga 04 Hamid Enver - Pitam pitam sudbu 05 Bijelo dugme - Da mi je znati koji joj je vrag 06 Bijelo dugme - Blues za moju bivsu dragu 07 Vaso Markuljevic & Savo Stjepanovic - Dugo Mi zivi, Sine 08 Vaso Markuljevic & Savo Stjepanovic - Poznaju Se Djevojke Sa Sela 09 Iver - Sarajevski Crni Macak 10 Iver - Konac Djelo Krasi (Decembar) 11 Vozdra - Noc Samo Za Vas 12 Vozdra - Vozdra coek 13 Narcis Vucina - Zlatne Suze 14 Narcis Vucina - Kad Podjes Na More 15 Eganovic Meho - Smiluj se na moje suze 16 Eganovic Meho - Sam na svijetu 17 Kemal Monteno - Znam Sve O Tebi 18 Kemal Monteno - Pjesma zaljubljenika 19 Vaso Markuljevic & Milenko Simic - Cekaj Mene, Ne Ljubi Drugoga 20 Vaso Markuljevic & Milenko Simic - Dodji Sine, S Nama Budi 21 Redzic-Hodzin Mustafa - Vrati Se Neno, Vrati 22 Redzic-Hodzin Mustafa - Volio Sam Jedne Oci Plave 23 Hasim Kucuk-Hoki - Kad Bi Znala Koliko Te Volim 24 Hasim Kucuk-Hoki - Samo Jedna Rada 25 Meho Puzic - Molicu je da se vrati 26 Meho Puzic - Gore Tvoja Pisma 27 Bahrija Puzic - Vracam Ti Se Draga 28 Bahrija Puzic - Kako Da Ti Kazem Zbogom 29 Seid Memic Vajta i Teska Industrija - Karavan 30 Seid Memic Vajta i Teska Industrija - UFO 31 Bijelo Dugme - Ima neka tajna veza 32 Bijelo dugme - Kad prodje sve, pjevat' cu i tad 33 Ansambl Stari Prijatelji - Ajde Mala Ti 34 Ansambl Stari Prijatelji - Odlazi Draga
01 Jozo Babic - Kakav secer, Kakav Med 02 Jozo Babic - I Ja i Ona, Suze Lijemo 03 Pro arte - Marina 04 Pro arte - Cin cin 05 Custovic Hamdija - Jedna mala garava 06 Custovic Hamdija - Nestala Je Ljubav Ta 07 Hasim Kucuk-Hoki - Nema Te Vise Alija 08 Hasim Kucuk-Hoki - Nikada Vise, Nikada 09 Kospic Senada - Tiki ton 10 Kospic Senada - Sapat 11 Kemal Monteno - Duso moja 12 Kemal Monteno - Nana 13 Meho Puzic - Sto Naumi, To Ucini 14 Meho Puzic - Ako Te Voli, Uzmi Je 15 Redzic Hodzin Mustafa - Case lomim misli mi lutaju 16 Redzic Hodzin Mustafa - Ne placi 17 Grupa Kamen na kamen - Ko radi ne boji se gladi 18 Grupa Kamen na kamen - Chicago 1886 19 Bahrija Puzic - Ti Si U Srcu Mom 20 Bahrija Puzic - Nocas Pjevam 21 S vremena na vreme - Cudno drvo 22 S vremena na vreme - Odisej 23 Eganovic Meho - Ostavit cu sve zbog tebe 24 Eganovic Meho - Zasto biras i probiras 25 Basic Emir - U Noci Dok Srce Place 26 Basic Emir - Zasto Krijes Suze