01. Azra Cemalovic - Cudna jada od Mostara grada 02. Beba Selimovic - Sinoc ja i moja kona 03. Branka Mladenovic - Posla Vanka na voda 04. Danica Obrenic - Prolaze noci, mucim se ja 05. Dragoljub Lazarevic - U sumara Gara, kabanica stara 06. Miodrag Popovic - Oj devojko duso i rumena ruzo 07. Nada Mamula - Gdje si dragi, ziva zeljo moja 08. Predrag Cune Gojkovic - Hvalila se lijepe Mare majka 09. Radmila Dimic - Rasla mi je, rasla, titra i nerandza 10. Radmila Djordjevic - Aj, visoka si planino
01. Branislav Tosic - Zora zori, dan se beli 02. Danica Obrenic - Gajtano mome, mori 03. Nada Mamula - Vihor ruzu niz polje tjerase 04. Predrag Cune Gojkovic - Kisa ide, Leno moja 05. Ruzica Protic - A sto ti je mila kceri jelek raskopcan 06. Saveta Sudar - Konja kuje Dizdarevic Meho 07. Saveta Sudar - Nekad cvale bele ruze 08. Vuka Sandevic - Sabah zora je 09. Zivka Djuric - Ruzmarin zeleni, okreni se meni 10. Zora Drempetic - Kisa pada, trava raste
01. Aleksandar Trandafilovic - Omile mi u selu devojce 02. Danica Obrenic - Na vrata sedjase Jelka Zamfirova 03. Dusan Cvetkovic - Sadila mi Lena lojze 04. Dusica Bilkic - Rasli bor i jeleni 05. Himzo Polovina i Nadezda Cmiljic - Sinoc ja i moja kona 06. Hipolita Ivanovic - Blago suncu i mjesecu 07. Jovan Milosevic - Sano duso 08. Ljubivoje Vidosavljevic - Raslo mi je badem drvo 09. Ljubivoje Vidosavljevic - Uzmi Stanu, mili sine 10. Nada Mamula - Srce moje izmoreno
01. Aleksandar Trandafilovic - Soko mi leti visoko 02. Dragomir Majkic - Dosla Drina od brega do brega 03. Gordana Stojicevic - Ovce cuva Mara kraj Morave 04. Hipolita Ivanovic - Sinoc ja i moja kona 05. Ljubivoje Vidosavljevic - Kradem ti se 06. Mara Djordjevic - Preletese ptice lastavice 07. Mersada Hadziabdic - Razbolje se lijepa Zakira 08. Nestor Gabric - Sitan kamen do kamena 09. Saveta Sudar - Svi dilberi 10. Vuka Sandevic - Uranija Krsta kalajdzija
01. Aleksandar Trandafilovic - Oj devojce, pirocance 02. Anica Jocic - U bastici zelen bor, tu me ceka dragi moj 03. Anica Jocic - Vihor ruzu niz polje cerase 04. Dusan Nikolic - Posla cura cvece brati 05. Mersada Hadziabdic - U bostanu ispod djul behara 06. Nedeljko Bilkic - Svadili se orli i sokoli 07. Radmila Djordjevic - Oj jabuko, zeleniko 08. Vasilija Radojcic - Svani zoro 09. Vuka Sandevic - A sto mi se bunar voda muti 10. Vuka Sandevic - Sto se tamo zeleni
01. Aleksandar Trandafilovic - Zlatibore, moj zeleni bore 02. Branislav Simonovic - Cet'ri ribe i karas 03. Branka Mladenovic - Mori Tano 04. Danica Obrenic - Magla pala, biser rosa pokapala jorgovan 05. Hipolita Ivanovic - Sitan kamen do kamena 06. Mersada Hadziabdic - Ah moj dilber, kud se seces 07. Nestor Gabric - Sta to mice kroz sibljice 08. Radmila Jagodic - Vrbas vodo 09. Vasilija Radojcic - Kazi Suto, kazi duso 10. Zora Drempetic - Sto si Leno na golemo
01. Branislav Simonovic - Alaska pesma 02. Gordana Runjajic - Cele noci 'ladovina 03. Gordana Runjajic - Oj livado, rosna travo (Carevac) 04. Gordana Runjajic - Sta bi bila djuzel djula (Carevac) 05. Hipolita Ivanovic - Vezak vezla Adem kada (Carevac) 06. Ljubivoje Vidosavljevic - Knjigu pie Mula pasa 07. Sonja Perisic - Tisina nema vlada svud 08. Vasilija Radojcic - Ajde Stameno 09. Vasilija Radojcic - Dodji dragi na kapidzik 10. Vasilija Radojcic - Kad ti umrem, stara mila majko
01. Ansambl umadija - Izvor voda, Lenke, izvirase (Sekstet D. Radetica) 02. Branimir Djokic - Miletovo kolo (NO Carevac...moglo li bit'?) 03. Branislav Mandic - Pokraj puta, ta nova gradina (Sekstet D. Radetica) 04. Dragoljub Lazarevic - Poskoci, potropni Maro Marusanko 05. Dusanka Labor - Ej, u agana 06. Gordana Runjajic - Zapevala bulbul ptica (NO Z. Milanovica) 07. Nikola Kolakovic - Gon' goveda, Maro moja 08. Sonja Perisic - Od kada mi frula ne zbori 09. Sonja Perisic - Vetar duse, al katmer mirise 10. Srba Ivanovic - Sadila Milena lojze
01. Aleksandar Trandafilovic - Soko mi leti visoko 02. Branislav Simonovic - Pogledaj me, nevernice 03. Branislav Simonovic - Vino pije Dojcin Petar 04. Duet Milosevic Aleksic - Visnjicica rod rodila 05. Mersada Hadziabdic - Sta bi bila djuzel djula 06. Radmila Djordjevic - Karanfil se na put sprema 07. Radun Rade Markovic - Nadznjeva se momce i devojce 08. Dusanka Labor - Ja posadih jednu ruzu belu 09. Ruzica Protic - Po gradini mesecina sija meka 10. Saveta Sudar - Psenicice, sitno sjeme
01. Dragoljub Lazarevic - Prodjoh Levac, prodjoh Sumadiju 02. Ansambl Sumadija - Cuvam ovce pa sam pogubila 03. Branislav Mandic - Vazdan hodim (Sekstet D.Radetica) 04. Djordje Perisic i NO RTB - Pokraj Save badem drvo raste 05. Dragan Krcic - Hvalila se lepe Mare majka (NO Carevac) 06. Dragoljub Lazarevic - Sinoc podjoh, Rado (Sedlaj konja Rado) 07. Dragoslava Gencic - Slavuj pile (Janika Balaz 1975) 08. Miodrag Popovic - Iz banju ide 09. Nada Mamula i NO RTB - Pod Tuzlom se zeleni meraja 10. Vasilija Radojcic - Sve pticice zapevale
01. Danica Obrenic - Mito bekrijo 02. NO Carevac - Acino kolo 03. Radmila Dimic - Ko t' pokida sa grla djerdane 04. Ružica Protić - Tri ptičice 05. Tale Ognenovski - Bitolsko svadbeno oro (NO RT Skoplje) 06. Tihomir Paunovic - Tabanovacko kolo (NO Carevac) 07. Velja Kokoric - Biserka kolo (NO RTB) 08. Vuka Sandevic - Pruzilo se polje ravno 09. Zivka Djuric Ivanovic - Znas li dragi onu sljivu ranku 10. Zoran Kalezic - Sjever ruzu niz polje vijase
01. Branislav Mandic - Uz polje ide devojka (Sekstet D.Radetica) 02. Danica Obrenic - Sta ti je, Stano mori 03. Pavle Stefanovic - Jedren grade (NO Zarka Milanovica) 04. Radun Rade Markovic - Caj goro, lane moje 05. Ruzica Uskokovic - Cuvam ovce, Zoro (NO Carevac) 06. Anica Jocic - Ko se ono bregom sece 07. Sokobanjac - Stani goro, stani vodo, stani trepetljiko 08. Tale Ognenovski - Pelistersko oro 09. Tihomir Paunovic - Vuletovo kolo (NO Carevac) 10. Zivka Milosevic - A sto begas, slatko lane
01. Anica Jocic - Cuvam ovce sve po dolovima 02. Dragoljub Lazarevic - Sinoc kad sam pos'o u lov na jelene 03. Dragomir Majkic - Oj djevojko, djidjo moja 04. Duet Tanasijevic - Da je pite i kolaca, rujna vina iz Bihaca 05. Gordana Runjajic - Sadila moma kraj mora lojze 06. Ljubivoje Vidosavljevic - Marie, dilber mori Marie 07. Mara Djordjevic - Mori Stano 08. Mile Lakic - Posetala Hana Pelivana 09. NO Carevac - Darino (Sremsko) kolo 10. NO Carevac - Kosmajsko kolo 11. NO Carevac - Tamo dole na izvoru
01. Momcilo Trajkovic - Ovcarice, vita Jelo (NO Carevac) 02. Nikola Pavlovic - Or'o pade na livade 03. NO RTB - Macvanka kolo 04. NO RTB - Meljacki treskavac 05. Pavle Stefanovic - Bre devojce, majka te nemala 06. Pavle Stefanovic - Koja gora, razgovora nema (NO Carevac) 07. Radmila Dimic - Zapevala bulbul ptica (NO Carevac) 08. Radun Rade Markovic - Beograde grade 09. Ruse Trajkovska - Napravilo mome ladna mejana 10. Stanisa Stosic - Memete, more Memete
01. Aleksandar Stojic - Kad ja imam konja vrana 02. Danica Obrenic - Kraj potoka bistra, 'ladna 03. Dusica Bilkic - Zora zori, petli poje 04. Jovan Milosevic - Moma kroz goru idjase (NO Z.Milanovica) 05. Jovan Milosevic - Tekla voda Tekelija 06. Lola Novakovic - Cuvam ovce dole u jasenje (NO Carevac) 07. Nedeljko Bilkic - Snijeg pade, drumi zapadose 08. Nikola Pavlovic - Grad gradila tanka Anka 09. NO RTB - Kolo iz Bele Palanke 10. Pavle Stefanovic - Selo moje, zavicaju mio
01. Dragi Skonjevic - Ova moja livada (NO Carevac) 02. Dragoljub Lazarevic - Ti momo, ti devojko 03. Dragoljub Lazarevic i NO Carevac - 'Ej Munira, gdje ti je Muharem 04. Jelena Dejanovic - Mene majka poslala da naberem bostana 05. Petar i Dragan Tanasijevic - Hvalila se lepe Mare majka 06. Petar i Dragan Tanasijevic - Omile mi u selu devojce 07. Radun Rade Markovic - Devojka je posla u goru za vodu 08. Svetlana Stevic - Kaz' mi drago, koje vreme najlepce 09. Svetlana Stevic - Lep je bozur, nane 10. Zivka Djuric Ivanovic - Stvoricu se mrena riba (NO Carevac)
01. Ljubivoje Vidosavljevic - Iz banju ide sejtan devojce 02. Mile Bogdanovic i Dusan Nikolic - Cvece moje, plavi jorgovane 03. Nedzad Salkovic - Haj, san zaspala 04. Nikola Kolakovic - Nadznjeva se momce i devojce (NO Carevac) 05. Pavle Stefanovic - Aj, kraj Morave beli bagrem cveta 06. Radmila Dimic - S' one strane Morave (Grupa pevaca NO RTB) 07. Radmila Dimic - Zarasle su staze ove 08. Radoslav Spasic (Usna harmonika) - Dragacevsko kolo (NO Carevac) 09. Silvana Armenulic - A sto cemo ljubav kriti 10. Zivka Milosevic i Lela Aleksic - Sta se ono tamo beli
01. Aleksandar Stojic - Ja te ljubim djevo mila (NO RTB) 02. Ansambl Sumadija - Op sa' cu, poigracu 03. Ansambl Sumadija - Posla Vanka na vodu 04. Ansambl Urosevic - Omladinsko kolo 05. Jelena Dejanovic - Volijem biti ptica bez gore (NO Z.Milanovica) 06. Jovan Milosevic - Soko mi leti visoko (NO Z.Milanovica) 07. Lela Karlovic - Dude, mori Dude 08. Mile Bogdanovic i Dusan Nikolic - Ljubicice i ja bih te brala 09. Mirjana Simeunovic - Anica ovce cuvala 10. Petar i Dragan Tanasijevic - Devojka je ruzu brala
01. Branka Mladenovic - Iz Janjeva podjoh u Pristinu dodjoh 02. Branka Scepanovic - Kupale se dvije sestrice 03. Branka Scepanovic - Pomracina, cijelo selo spava 04. Dimitrije Mikan Obradovic - Sareno kolo 05. Dragoljub Lazarevic - Majka Maru kroz tri gore zvala 06. Dusica Bilkic - Hej, majka Maru na daleko dava 07. NO RTB - Tri narodne igre iz Crnorecja 08. Zivka Milosevic i Lela Aleksic - Odrasla sam ovce cuvajuci 09. Zivojin Zivkovic i NO Carevac - Sto mi je merak 10. Zora Drempetic - Evo srcu mom radosti
01. Ivana Pandurovic - Zaljubih se i zavoleh 02. Jovan Milosevic - Nadznjeva se momce i devojce 03. Ksenija Cicvaric - Sejdefu majka budjase 04. Ljubica Vuckovic - Tekla voda Tekelija 05. Marija Grozdanovic - Moj dragane, gde ti leto prodje 06. Mihajlo Sisic - Sunce nam se krajom krade (NO Carevac) 07. Miodrag Bogdanovic - Svadbe stizu, jesen je 08. NO Carevac - Ostanala Ratka mlada udovica 09. Aleksandar Trandafilovic - Oj, lele Stara planino 10. Velinka Grgurevic i Zorka Butas - Tri djevojke zbor zborile
01. Aleksandar Dejanovic - Gine, vene srce u menika 02. Aleksandar Trandafilovic - Po gradini mesecina sija 03. Ansambl Sumadija - Becarac 04. Ansambl Sumadija - Cija je ono zvezda 05. Dragoslava Gencic - Anica ovce cuvala 06. Nada Vodenicar - Rasla mi je titra i nerandza 07. Vera Ivkovic - Djuveglije gde ste, da ste 08. Veselinka Ivancevic - Oj Dunave, lakse goni 09. Zivka Djuric Ivanovic - Sto se bore misli moje 10. Zora Drempetic - Razbolela se mamina grivna
01. Miodrag Bogdanovic i Dusan Nikolic - Oj Uzice, mali Carigrade 02. Danica Obrenic - Kad bi ove ruze male 03. Duet Kondic Gavrilovic - Oj nevene sestorede 04. Aleksandar Trandafilovic - Idem kuci a vec zora 05. Dusan Cvetkovic- Ubava, dobra devojko (NO Carevac) 06. Gordana Cvetkovic - Da znaes, mori mome 07. Jovan Milosevic - Ah, moj doro 08. Mile Petrovic - Oj djevojko pod brdom 09. Sofka Nikolic - Ja te ljubim djevo mila 10. Dusan Jankovic - Dva se 'tica pobratila
01. Aleksandar Stojic - Imao sam djavolasto lane 02. Ansambl Sumadija - Kolo 03. Dusan Cvetkovic - (NO Carevac) - Of lele, Daje mori 04. Dusan Jankovic - Prodjoh jutros kroz carsiju 05. Gordana Runjajic - Zvoni zvonce (NO Miodraga Jasarevica) 06. Ivana Pandurovic - Zelen bore 07. Jovan Milosevic - Moj nevene 08. Jovan Stanisic - Aj, bosiok se s' rosom zamjerio 09. Ljubivoje Vidosavljevic - Igrali se vrani konji 10. Marija Grozdanovic - Aman, vodenicare
01. Ansambl Sumadija - Momice belo, crveno 02. Duet Blagojevic - Lazarevic - Kisa pada po livadi 03. Dusica Bilkic - Lepe li su, nano, gruzanke devojke 04. Grupa pevaca i NO RTB - Rece cica da me zeni 05. Kurta Ajredinovic - Cifte, cifte pajtonlari (NO RTB) 06. Miodrag Bogdanovic i Dusan Nikolic - Vise sela 07. NO Carevac - Splet igara i pesama 08. Vasilija Radojcic - Ruzica se razvila 09. Vasilija Radojcic - Sinoc sedo', nano mila 10. Violeta Tomovska - Neli ti rekov, mome Donke
01. Aleksandar Trandafilovic - Rece cica da me zeni 02. Danica Obrenic - Moj dilbere 03. Dimitrije Mikan Obradovic - Igra skakavaca 04. Dusan Jankovic - Trazi majka svoga sina Janka 05. Dusan Nikolic - Pokraj Save, badem drvo raste 06. Grupa pevaca i VNO RTB - Oj, Srpkinjo 07. Ivana Pandurovic - Dodji dragi dovece u selo 08. Milica Mihajlovic - Kolenike vreteno 09. Nikola Pavlovic - Vodi konja Vidosava 10. NO V.P. Carevca - Valjevsko kolo
01. Beba Selimovic - Zvijezda tjera mjeseca 02. Biserka Misic - Hvalila se lepe Mare majka (NO RTS) 03. Boki Milosevic - Sacino kolo (NO Carevac) 04. Branislav Simonovic - U Omera, vise Sarajeva 05. Branka Mladenovic - Rodila je ranka jabuka 06. Danica Obrenic - Dzanum na sred sela sarena cesma 07. Danica Obrenic - Moj jablane 08. Dragan Tomasevic - Caj goro carna 09. Predrag Cune Gojkovic - Kradem ti se u veceri 10. Zivan Milic - Bolan mi lezi kara Mustafa
01. Branka Scepanovic - Cobanine, lijepa djevojko 02. Danica Jovanovic - Tri devojke cvece posijale 03. Danica Obrenic - Ravni drume 04. Dragoljub Lazarevic - Igrali se vrani konji 05. Ducsan Jankovic - Raslo drvo topolovo 06. Gordana Cvetkovic - Devet godini minalo (NO Carevac) 07. Ksenija Cicvaric - Djevojka sam, na sve mi se zaluje 08. Nada Mamula - Oj Mostaru, sirok li si 09. NO Carevac - Kolo sest sati zatvora 10. Velinka Grgurevic - Krsna ti nam nasta godina (NO Carevac)
01. NO Carevac - Devojacko kolo 02. Jovan Stanisic - S' one strane vode Sane 03. NO Carevac - Carna Goro, puna ti si 'lada 04. Dragoljub Lazarevic - Devojka plovi Moravom 05. NO Carevac - Davorike dajke 06. Dragoljub Sindjelic - Sindjino kolo 07. NO Carevac - Mars na Drinu 08. Jovan Stanisic - Leptirici mali 09. NO Carevac - Gajdasko kolo 10. Ljubivoje Vidosavljevic - Moju Vanku zabolela glava
01. Dusan Jankovic - Siroko je polje zeleno 02. Ansambl Sumadija - Baba tikve posejala 03. Danica Obrenic - Tri put ti cuknav 04. Ksenija Cicvaric - Sto te nema dragi da mi dodjes 05. Mile Bogdanovic - Dizdar vice sa visoka grada 06. Vasilija Radojcic - Marijo cero, Marijo 07. Zorka Butas - Sedela sam za masinom, sila sam 08. Danica Obrenic - Zarasle su staze ove 09. Vasilija Radojcic - Svu noc je Bojka sedela 10. Vuka Sandevic - Ljubio se beli golub sa golubicom
01. Velinka Grgurevic - Jecam zela tuzlanka djevojka 02. Aleksandar Danilovic - Caj goro, lane moje 03. Zora Drempetic - Po Taslidzi magla pala 04. Branka Scepanovic - Kom planina, puna brava 05. Duet Radulovic i Jovanovic - Cuvam ovce lane, lane (NO Carevac) 06. Slobodan Stankovic - Braco i gospodo... 07. Stanisa Stosic - Po drum idem, za put pitam 08. Tihomir Paunovic - Stara vlajna (NO RTB) 09. Ansambl Sumadija - Po pole idat argatki (Ans.D.Radetica) 10. Vojka Djordjevic - Devojka je zelen bor sadila
01. Zora Drempetic - Sta ti je, Stano mori 02. Aleksandar Stojic - Sano duso 03. Danica Obrenic - Sto si Leno na golemo 04. Zivka Milosevic i Lela Aleksic - Sve se kunem i preklinjem 05. Mile Bogdanovic - Ladovina usred vinograda 06. Nedeljko Bilkic - Oj djevojko pod brdom 07. Nenad Micevic - Vranjanka kolo (NO Carevac) 08. Vasilija Radojcic - Rosna livada 09. Zivka Milosevic i Lela Aleksic - Sroko je lisce orovo (NO Carevac) 10. Branislav Tosic i NO Carevac - Zaspala devojka
01. Aleksandar Trandafilovic - Nadznjeva se momce i devojce 02. Ansambl Sumadija - Poranile devojke (A capella) 03. Gordana Runjajic - Oj jablane, siri grane 04. Dragoljub Lazarevic - Knjigu pise Mula pasa 05 Duet Kondic - Gavrilovic - Razbole se Lence 06. Nenad Micevic - Kolo (NO Carevac) 07. Jasna Kocijasevic - Anica ovce cuvala 08. Miodrag Bogdanovic i Dusan Nikolic - Svadbe stizu, jesen je (NO Carevac) 09. Vasilija Radojcic - Nane, milo nane 10. Danica Obrenic - A sto si se, Jano, rosom orosila
01. Zora Drempetic - Adzina Fata, izadji na vrata 02. Miodrag Popovic - Soko mi leti visoko 03. Nenad Micevic - Arapsko kokonjeste (NO Carevac) 04. Ruzica Protic - Bolna lezi dilber Tuta (NO Carevac) 05. Hamdija Sahinpacic - Tri djevojke bostan posijale 06. Vasilija Radojcic - Nekad cvale bele ruze 07. Vasilija Radojcic - Sofke, mori Sofke 08. Zorka Butas - Razbolela se mamina grivna (NO Carevac) 09. Zehbo Pekusic - Sejdefu majka budila (NO Carevac) 10. Velinka Grgurevic - Umorih se ruze trgajuci
01. Aleksandar Trandafilovic - Oj mladosti, ti prolazis (NO Z.Milanovica) 02. Andjelija Milic - Vino piju age sarajlije 03. Biljana Vasiljevic - Mehandzi mori (VNO RTS) 04. Branislav Simonovic - Da su meni oci tvoje 05. Ivana Pandurovic - Zelen bore, vatrom izgoreo (NO Carevac) 06. Mirjana Simeunovic - Tri devojke zbor zborile (NO Z.Milanovica) 07. Pavle Stefanovic - Tuzno vetri gorom viju 08. Toma Djordjevic - Posla cura cvece brati 09. Velja Kokoric i Branislav Ikonic - Mickovo kolo 10. Zorka Butas - Soko sedi na jeli (NO Carevac)
01. Srba Ivanovic - Idi si, pitaj majka si 02. Branislava Vukicevic - Cvetala mi ruza na pendzeru 03. Zorka Butas - Kod ovake duge noci 04. Dusan Nikolic - Aj dockan podjoh gorom Romanijom (NO Carevac) 05. Pavle Stefanovic - Devojko moja 06. Aleksandar Trandafilovic - Oj, moja ruzo rumena 07. Miodrag Bogdanovic - A sto mi se pamet pomeravlja 08. Radmila Dimic - Rado, ceri Rado 09. Dragoslava Gencic - Prela Mara (NO Z.Milanovica) 10. Vasilija Radojcic - Blagujno dejce
01. Djordje Todorovic - Apa trapa kolo (NO Carevac) 02. Dragan Mitrasinovic - Poljem se vija 03. Dusan Cvetkovic - Ala si krasna, dusice moja (NO Carevac) 04. Nenad Micevic - Bojevo kolo (NO Carevac) 05. Nikola Kolakovic - Stan, stani devojcice 06. Nikola Pavlovic - Igra kolo, tamo dole 07. Pavle Stefanovic - Dosla Drina (NO Carevac) 08. Radmila Dimic - Tri pticice 09. Vojislav Petrusic - Oj Uzice (NO Carevac) 10. Zorka Butas - Mali pijac (NO Carevac)
01. Dusan Nikolic - Aj, djul djevojka pod djulom zaspala (NO Z. Milanovica) 02. Beba Selimovic - Ko se ono brijegom sece (NO Carevac) 03. Dragomir Majkic - Izvi se Mujo na grane 04. Vukasin Vule Jevtic - Dockan podjoh gorom Romanijom (NO Carevac) 05. Fatima Basaric - Zasto svices tako rano (NO Carevac) 06. Gordana Runjajic - Sto te nema dragi da mi dodjes 07. Ljubivoje Vidosavljevic - Poljem se vija (NO Carevac) 08. Pavle Stefanovic - Ja prosetah kraj Morave 09. Petar i Dragan Tanasijevic - Devojka je ruzu brala 10. Ismet Krcic - Javor se zeleni
01. Dragomir Majkic - Dobro jutro, Anka 02. Duet Radulovic i Jovanovic - Oj devojko, oj (NO Carevac) 03. Dusica Bilkic - Andjelija vodu lila 04. Ljubivoje Vidosavljevic - Ne goni konja more momice (NO Carevac) 05. Miodrag Bogdanovic - Gorom jezde kiceni svatovi (NO Carevac) 06. Pavle Stefanovic - Nabrala je devojka 07. Petar i Dragan Tanasijevic - Oj devojko, duso moja (NO RTB) 08. Velinka Grgurevic - Bejturane, Bog t` ubio grane 09. Zehbo Pekusic i Sekstet Dusana Radetica - Cuj dragane, odoh za drugoga 10. Zivka Milosevic i Lela Aleksic - Sinoc mi se mladi Jova ozeni
01. Radmila Dimic - Vetar duse, al katmer mirise 02. Zivka Milosevic i Lela Aleksic - Promice momce kroz selo (NO RTB) 03. Vukasin Vule Jevtic - Sadih almu na sred atmejdana 04. Svetlana Stevic - San me lomi, san me goni (NO Z. Milanovica) 05. Vera Pancic - Zvoni zvonce (NO Carevac) 06. Vuka Mihajlovic - Draga moja, jesi l' mi zaspala (NO Z. Milanovica) 07. Beba Selimovic - Tiho teci vodo Moscanice 08. Zivka Djuric Ivanovic - Od kada mi frula ne svira 09. Saveta Sudar - Ravno polje, zao mi je na te (NO Carevac) 10. Rasa Pavlovic - Pokraj puta perunika rasla
01. Dragoljub Lazarevic - Puce puska 02. Dusica Bilkic - cuvam ovce sve po dolovima 03. Jovan Milosevic - Od kako se, Done, zavolesmo 04. Ksenija Cicvaric - Stara varos (NO Carevac) 05. Nikola Pavlovic - Konja jase mlado Paracince 06. Radmila Jagodic - S' one strane Plive (NO RTB) 07. Radojka Zivkovic - Zaplet kolo 08. Saveta Sudar - Ne cudim se mraku ni oblaku 09. Velinka Grgurevic - Oj Mostaru, sirok li si (NO Carevac) 10. Zivka Milosevic i Lela Aleksic - Oj, moja ruzo rumena
01. Dragi Ckonjevic - Tri livade (NO Carevac) 02. Dusan Nikolic - Pokraj Save, badem drvo raslo (NO RTB) 03. Jovan Milosevic - Zracak viri kroz grancice 04. Mila Lekic - Duni mi, duni ladjane (NO Carevac) 05. Radmila Dimic - Dobro jutro, Anka (NO Carevac) 06. Srba Ivanovic - Ne goni konja mori momice (NO RTB) 07. Svetlana Stevic - Jelcice devojcice, cija bese ti 08. Velinka Grgurevic - Djevojka pita slavica 09. Vuka Mihailovic - Budila majka Jovana 10. Zivka Milosevic i Lela Aleksic - Dodji dragi dovece na prelo
01. Aleksandar Sarievski - Kade su culo, videlo sestra brata da predade 02. Darinka Sekulic - Djevojka vice s' visoka brda 03. Dragomir Majkic - Ja posadih, Jelo 04. Duet Radulovic i Jovanovic - Sta se cuje iza grada 05. Eufrosina Popovic - Frunze verzi kalipan (Zeleno lisce kalipan) (NO Carevac) 06. Ismet Krcic - Oj djevojko, milo mi te bilo 07. Jovan Milosevic - Zaspala devojka (NO RTB) 08. Marina Puharic - Legnala Dana, zaspala 09. Safet Isovic - Evo ovu rumen ruzu (NO Carevac) 10. Zivka Milosevic i Lela Aleksic - Krca, krca nova kola
01. Blaga Videc - So maki sum se rodila (TO RTSarajevo) 02. Dragomir Majkic - Blago meni i tebi devojko 03. Duet Radulovic i Jovanovic - Voleli se dvoje mladih (NO Carevac) 04. Dusan Cvetkovic - Gena majku ljuto kune (NO Carevac) 05. Dusan Jankovic - Sedajte svi redom momci (NO Carevac) 06. Jonce Hristovski - Otisla Sanda na gosti 07. Nestor Gabric - Pod onom gorom zelenom 08. Radmila Dimic - Moja mati cilim tka 09. Svetlana Stevic - Kiceno nebo zvezdama 10. Zivka Djuric Ivanovic - Noc, tamna noc
01. Aleksandar Sarievski - Storil niet Marko 02. Desimir Stojadinovic - Povela je Jelka dva konja na vodu (NO RTB) 03. Dusan Cvetkovic - Romnije mori (NO Zarka Milanovica) 04. Dusan Nikolic - Sjaj mjesece do zore (NO Carevac) 05. Marija Grozdanovic - Po mesecini, kraj simsira (NO Carevac) 06. Momcilo Trajkovic i Duet Radulovic-Jovanovic - Golubice bela (NO Carevac) 07. Ruse Trajkovska - Napravilo mome ladna mejana v gradina 08. Vukasin Vule Jevtic - Nadznjeva se momce i devojce 09. Zenska vokalna grupa Biljana - Oj Nedo, bela Nedo 10. Zivan Milic - Sta ti je, Stano mori (NO Carevac)
01. Stanisa Stosic - Bre dizaj se, bela Leno 02. Dragoljub Lazarevic - Beograde, grade (NO Carevac) 03. Eufrosina Popovic - Mladost je prolazna (NO Carevac) 04. Nata Pavlovic - Bulbul mi poje 05. NO Carevac - Svu noc sedim na kapiju 06. Predrag Cune Gojkovic - Oj Uzice, mali Carigrade 07. Slavica Pavlovic - Zapevala sojka ptica, sabah zora je (NO Carevac) 08. Srba Ivanovic - Zasto Sike, zasto (NO RTB) 09. Zenska vokalna grupa LIRA - Bog da go ubie, mamo, komsiceto 10. Toma Djordjevic - Jesen stize rana
01. Duet Blagojevic i Lazarevic - Oj devojko duso i rumena ruzo (NO Carevac) 02. Milan Vukmirovic - Oj livado, rosna travo (NO Carevac) 03. Miodrag Bogdanovic i Dušan Nikolic - Cobanice kraj luke zelene (NO Carevac) 04. Nata PavloviC - Slavuj pile 05. NO Carevac - TuZno vetri gorom viju 06. Pavle StefanoviC - Tekla voda Tekelija 07. Predrag zivkoviC Tozovac - Pod onom gorom zelenom 08. Srba Ivanovic - Iz Banju ide sejtan devojce 09. Toma Djordjevic - Caj goro, lane moje 10. Zorka Butac - Gorice, goro zelena (NO Carevac)
01. Beba Selimovic - Kraj Vrbasa sjedi momce 02. Danka Stojiljkovic - Bere cura plav jorgovan 03. Ljubica Berak - Sta se sjaji kroz prozorje 04. Mihajlo Onescuk - Lulo moja 05. Nada Vodenicar - Mehmeda je stara majka karala 06. Nedeljko Bilkic - Mislio sam svaki dan 07. Nestor Gabric - Cvetala mi ruza na pendzeru 08. Predrag Cune Gojkovic - Oj Dunave, Dunave plavi 09. Radmila Jagodic - Bere cura plav jorgovan 10. Sonja Perisic - Moj jablane, siri grane
01. Aleksandar Stojic - Gon' goveda, Maro moja (NO RTB) 02. Branislava Vukicevic - Sto si Leno na golemo 03. Branka Lazarevic - Gradinom cvece cvetalo 04. Dragomir Majkic - Secac li se, mila draga (NO Carevac) 05. Ljubivoje Vidosavljevic - Posla Vanka na voda (NO Carevac) 06. Mersada Hadziabdic - Mislila sam, o zlu ne mislila (NO Carevac) 07. Momcilo Trajkovic - Maramica od belog fulara 08. Sofka Nikolic - Zulfe, mori Zulfo 09. Sonja Perisic - Vetar ruzu poljuljkuje 10. Toma Djordjevic - Povela je Jelka
01. Dragomir Majkic - Dobio sam jednu ruzu 02. Dusanka Labor - Oj jesenjske duge noci 03. Ivana Pandurovic - Ej, u Agana 04. Jovan Milosevic - Tuzno vetri gorom viju (NO Zarka Milanovica) 05. Desimir Stojadinovic - Zaspala devojka 06. Mila Lekic - Zora zori 07. Zorka Butas - Ej, ljubicice (NO Carevac) 08. Saveta Sudar - Sinoc ja i moja kona (NO Z. Milanovica) 09. Toma Djordjevic - Devojko moja, napoj de mi konja 10. Zehbo Pekusic - Pjevaj draga (Ans. D.Radetica)
01. Jelena Dejanovic - Ej cula jesam (NO RTB) 02. Sekstet Lira - Vo dvorce sedi Bojana 03. Aleksandar Trandafilovic - Koja gora, razgovora nema 04. Bozidar Janucic - Pecino kolo 05. Ivana Pandurovic - Zelen bore, vatrom izgoreo 06. Vukasin Vule Jevtic - Leptirici mali 07. Saveta Sudar - Uzmi Stanu, mili sine (NO Carevac) 08. Srba Ivanovic - Idi si, pitaj majka si 09. Svetlana Stevic - Zelen jela rasla (NO Zarka Milanovica) 10. Aleksandar Danilovic - Tri devojke zbor zborile (Stoj Drino)
01. Nestor Gabric - Sta to mice kroz sibljice 02. Dragica Mavrovska - Ubava mome Janinko 03. Ivan Lazarevski - Ne se krevaj na golemo (Sekstet D. Radetica) 04. Nikola Badev - Dafino, vino crveno 05. Sekstet Lira - Oro se vie Makedonsko 06. Sofka Nikolic - Ali pasa na Hercegovini 07. Sonja Perisic - Karanfile, cvece moje 08. Trajce Veselinov - Mines, mines, po ovoj sokak pomines 09. Vuka Mihajlovic - Kad ja podjoh na Bembasu 10. Zora Drempetic - Dude, belo Dude
01. Aleksandar Trandafilovic - Pod onom, gorom zelenom 02. Borce Krstevski - Devojko mori, ne pusti majstor do tebe 03. Duet Blagojevic - Lazarevic - Devojka je posla u goru za vodu 04. Ismet Krcic - Oj djevojko Milijana 05. Jonce Hristovski - Aj, zasvirete mi calgii 06. Miodrag Popovic - Kad sum bil, mori Djurdjo 07. Nedeljko Bilkic - Platno bijeli Sarajka djevojka 08. Nikola Badev i Blagoj Petrov Karadjule - Na srce mi lezi 09. Zivko Jovanovski - Fati se Boje na oro 10. Trajce Veselinov i Marija Lukovska Cibaric - Kade si trgnala, Kito
01. Mile Petrovic - Hvalio se zuti limun 02. Aleksandar Stojic - Iz vranjansko podjo' 03. Aleksandar Trandafilovic - Jesen stize, jabuke i kruske zriju 04. Vuka Mihajlovic - Mene nana poslala 05. Ans TANEC i Dragica Nikolova - Me sakaja dvajca, trojca grag'ani 06. Gordana Cvetkovic - More, vrcaj konja, Cerim Abdul ago 07. Marina Puharic - Zosto mi se srdis, libe 08. Mila Lekic - Anica ovce cuvala 09. Danka Stojiljkovic - Jovane sine 10. Trajce Veselinov i Marija Lukovska Cibaric - Kato ke jumres, koj k'e ti nosi...
01. Zehbo Pekusic - Kahvu mi draga ispeci (NO Carevac) 02. Dragoljub Lazarevic - Poranio Jovancicu 03. Vuka Sandevic - Sareno pile 04. Gordana Cvetkovic - Slavuj pile, ne poj rano 05. Miodrag Popovic - Oj sumice zelena (NO Z. Milanovica) 06. Sofka Nikolic - Cojle, Manojle 07. Trajce Veselinov - Skarale mi se, stepale 08. Aleksandar Trandafilovic - Oj goro, ti visoko rastes 09. Vuka Mihajlovic - Devet godina minase 10. Vuka Mihajlovic - Sta ti je, Stano mori
01. Branislava Vukicevic - A sto pitas, dzanum majke (NO RTB) 02. Dragan Krkic - Hvalila se lepe Mare majka (NO Carevac) 03. Dragan Matic - Kolo Milanovo (NO Carevac) 04. Aleksandar Trandafilovic - Jos litar jedan 05. Marina Puharic - K'e ti kupam sirok fustam, Zuice 06. Bozidar Ivanisevic - Poljem se vije 07. Nina Spirova - Ej slavejce, dzanam, ej bilbilce 08. NO Dusana Radetica - Sedmojance oro 09. VNO RTB - Kolo iz Bele Palanke 10. Vuka Sandevic - Posla Trojanka (Sekstet D.Radetica)
01. Aleksandar Trandafilovic - Da zna zora 02. Bozidar Dimitrijevic - Kazi Vaske Evgova 03. Danica Obrenic - Dobro jutro, Anka 04. Duet Vidosavljevic Atanasov - Marije, dilber Marije 05. Gordana Cvetkovic - Dude, belo Dude 06. Irinka Bujuklieva - Kolku je macno em zalno 07. Nina Spirova - Eleno, mome mori ubava 08. Safet Isovic - Sto ti je, Stano mori 09. Zaim Imamovic - Lov lovio Muhareme 10. Zivka Milosevic i Lela Aleksic - Sa Rudnika i Avale
01. Anka Vasic - Dema Miro 02. Danica Obrenic - Tri put ti cuknav 03. Emina Zecaj - Sarajevo, grade na Miljacki 04. Jovan Milosevic - Svu noc sedela Djurdja devojka (NO RTB) 05. Ljubivoje Vidosavljevic - Odjekuje gora Romanija (NO RTB) 06. Marija Grozdanovic - Zora zori 07. Nina Spirova - Marie, dilber bela Marie 08. Selimova - Zelceski - Ceresna se od koren kornese 09. Zaim Imamovic - Moscanice, vodo plemenita 10. Zivka Milosevic i Lela Aleksic - Obrase se vinogradi
01. Anka Vasic - Simijako biporako lejo 02. Danica Obrenic - Goro, goro, sto se ne zelenis 03. Duet Kondic - Gavrilovic - Snosti si minav 04. Jordan Nikolic - Aj, dosla Drina 05. Jovan Milosevic - Aj d' idemo, Rado 06. Grupa Legende - Tankosava 07. Nada Mamula - Sa Rudnika i Avale 08. Nina Spirova - Oj devojce belo i crveno (Sekstet Dusana Radetica) 09. Selimova - Zelceski - Kako sto e ta casa 10. Zehbo Pekusic - Rano podjoh dragoj pod pendzere (NO Carevac)
1. Zehbo Pekusic - Sejdefu majka budila (NO Carevac) (3:16) 2. Aleksandar Sarievski - Na Pirina do dva snega (4:08) 3. Bozidar Ivanisevic - Oj vesela veselice (1:58) 4. Branislav Simonovic - Dosla Drina (3:57) 5. Branka Mladenovic - Da znam jadna koj ce da me ljubi (NO Carevac) (3:12) 6. Djordje Todorovic - Sest grosa (NO Carevac) (2:31) 7. Dragoljub Lazarevic - Stani, stani, Ibar vodo (NO RTB Jasarevic) (3:11) 8. Duet Radulovic i Jovanovic - Oj ovcare, moje belo lane (NO Carevac) (2:51) 9. Dusan Jankovic - Oj lele, sine Stojane (3:48) 10. Zehbo Pekusic - Kolo igra na livadi na zelenoj travi (NO Carevac) (2:51)