Miroslav Ilic - Zoves Me Na Vino Halid Beslic - Necu, Necu Dijamante Saban Saulic - Bio Sam Pijanac Lepa Brena - Cacak, Cacak Cune - Zapevajte Pesme Stare Tozovac - Vlajna Bora Spuzic Kvaka - Navali Se Sar Planina Ana Bekuta - Zlatiborske Zore Halid Muslimovic - Znam Za Sve Sam Kriv Dragana Mirkovic - Umirem Majko Jasar Ahmedovski - Kad Sveca Dogori Ljuba Lukic - Sedam Casa, Sedam Violina Gordana Lazarevic - Svilen Konac Mitar Miric - Ne Diraj Coveka Za Stolom Ceca - Drugarice, Prokletnice Marinko Rokvic - Prevareno Srce Moj Dzej - Zivot Kratko Traje Mile Kitic - KraLjica Trotoara Hanka Paldum - VoLjela Sam VoLjela Zoran Kalezic - Svi PLjevaLjski Tamburasi
Folk Legende 02
Toma Zdravkovic - Svirajte Nocas, Samo Za nju Rade Jorovic - Ti Si Zena Mog Zivota Nada Topcagic - Zaklanjas Mi Sunce Aca Matic - Hej Krcmarice NedeLjko Bilkic - Krcma U Planini Saban Saulic - Sneg Je Opet, Snezana Olivera Katarina - Verka Kalu|erka Usnija ReDzepova - Kamerav, Kamerav Zorica Brunclik - Evo Zora Je Vesna Zmijanac - Grom Te Ubio Ceca - Pustite Me Da Ga Vidim Dzej - Uspori Malo, Sudbino Sestro Lepa Brena - Ja Nemam Drugi Dom Miroslav Ilic - Tebi Lepa Lukic - Caj Za Dvoje Zorica Markovic - Tebe Nema Cune - Ljubav Mi Srce Mori Meho Puzic - Ne Placi, Majko Milan Babic - Jedna Reka U Mom Kraju Haris Dzinovic - Jesul' Dunje Procvale
Folk Legende 03
Halid Muslimovic - Nije Mene Duso Ubilo Muharem Serbezovski - Cija Li Si, Cija Vesna Zmijanac & Merlin - Kad Zamirisu Jorgovani Dragan Kojic Keba - Nemam Drage Dara Bubamara - Cuti, Ne Govori Ceca - Idi Dok Si Mlad Merima Wegomir - Ruzmarin Tozovac - Violino Ne Sviraj Luis - Duwo Moja Sinan Sakic - Reci Sve Zelje ljuba Alicic - Samo Ona Moze U Zivot Da Me Vrati Bora Spuzic Kvaka - Nista Lepse Od Nase Seljanke Gordana Lazarevic - Vidovdan Dzej - Ko Se S' Nama Druzi Haris Dzinovic - Dajte Vina Hocu Lom Toma Zdravkovic - Ej, Branka, Branka Lepa Brena - Mile Voli Disko Jasar Ahmedovski - Volecu Te, Voleti Do Smrti Dragana Mirkovic - Sto Cu Cuda Uciniti Mile Kitic - Svi Pjevaju A Ja Tugujem
Folk Legende 04
Hari Mata Hari I Hanka Paldum - Crni Snijeg Aca Lukas I Mira Skoric - Dok Si Ti U Kafani... Halid Muslimovic - Oj Jarane Jarane Lepa Brena - Miki, Mico Ceca - Volim Te Halid Beslic - Eh Kad Bi Ti Dragana Mirkovic - Simpatija Gordana Lazarevic - Mara, Mararamica Meho Puzic - O, Majko, Majko Lepa Lukic - Od Izvora Dva Putica Toma Zdravkovic - Dal' Je Moguce Vera Matovic - Ajde Da Se Budimo U Dvoje Saban Saulic - Uvenuce Narcis Beli Zorica Brunclik - Ti Me Mico Ne Voles Nada Topcagic - Zovem Te Zovem Olivera Katarina - Djelem, Djelem Haris Dzinovic - GiLjan Dade Vesna Zmijanac - Kunem Ti Se Zivotom Ljuba Alicic - Mala Zorica Markovic - Otrove Moj
Folk Legende 05
Vesna Zmijanac & Slavko Banjac - Ja Imam Nekog ... ZeLjko Sasic & Ceca - K'o Na Grani Jabuka ZeLjko SamarDzic - Grlica Halid Muslimovic - Ucini Bar Jedan Pogresan Korak Silvana Armenulic - Sta Ce Mi Zivot Beba Selimovic - U Srcu Mome Zivis Samo Ti Miroslav Ilic - NaLjutices Me Ti Zorica Brunclik - Lipe Cvatu Aca Lukas & Ceca - Crni Sneg Lepa Brena - Dva Dana Dragana Mirkovic - Do Poslednjeg Daha Nino - Usne Vrele Kao Zar Mira Skoric - Ti Si Ko I Ja Milos Bojanic - Dogodi Se Il' Ne Dogodi Nervozni Postar - Nova Godina Ceca - Ja Jos Spavam U Tvojoj Majici Dragan Kojic Keba - Imao Sam Tozovac - Ide Mile Lajkovackom Prugom Nada Topcagic - Mihajlo, Miki Zoran Kalezic - Moj Dobri Andjele
Folk Legende 06
Nada Topcagic - Prsten Za Uspomenu Haris Dzinovic - I Tebe Sam Sit Kafano Hasan Dudic - Sad Je Kasno Za Novi Pocetak Rade Jorovic - Putuju Kocije Bele Seki Turkovic - Covek Sa Srca Dva Dragan Kojic Keba - Sve Cu Tuge Poneti Sa Sobom Semsa SuLjakovic - Sto Me Pitas Aca Lukas - Licna Karta Cune - Coban Tera Ovcice Lepa Lukic - Izvini, Ali Mnogo Mi Je Zao Meho Puzic - Opet Dusa Boli Mile Kitic - Hej Zivote, Hej Sudbino Gordana Lazarevic - Hej Krcmaru Miroslav Ilic - Joj Rado Joj Radmila Vera Matovic - Marko, Sunce Moje Jarko Zoran Kalezic - Sto Puteva I Sto Staza Toma Zdravkovic - Sliku Tvoju Ljubim Vesna Zmijanac - Ne Kunite Crne Oci Halid Muslimovic - Mene Je Ucilo Vrijeme Ceca - Kukavica
Folk Legende 07
Toma Zdravkovic - Ispod Palme Na Obali Mora Nada Topcagic - Treba Mi Rame Tvoje Tozovac - Uzmi Sve Sto Ti Zivot Pruza Saban Saulic - Hocemo Li U Sabac Na Vasar Lepa Lukic - Varas Me, Varas Bora Spuzic Kvaka - Za Sina Da Na|em Majku Ne... Mile Kitic - Casa Ljubavi Jasar Ahmedovski - Vencajte Me Sa njenom Lepotom Ljuba Alicic - Tu Moja Ljubav Spava Sinan Sakic - Zoko, Moja Zoko Muharem Serbezovski - Opa Nina Naj Dragan Kojic Keba - Postao Sam Drug Samoce Boban Zdravkovic - Ne Dolazi U Moj San Haris Dzinovic - Sjecas Li Se One Noci Miroslav Ilic - Pozdravi Je, Pozdravi Vesna Zmijanac - Kazni Me Halid Beslic - Prokleta Je Zena Ta Merima njegomir - Bicu Robinja Lepa Brena - Pile Moje Dzej - Nocas Mi Se Ne Spava
Hasim Kucuk - Hoki - Nazdravite Drugovi Olivera Vuco - Niska Banja Usnija ReDzepova - Rasule Se Kose Moje Jahija Gracanlic - Ja Je Zove Da Se Meni Vrati Ljubomir Djurovic - Otisla Si, E Pa Neka Saban Saulic - Dajte Mi Utjehu Hanka Paldum - Kani Suzo Izdajice Toma Zdravkovic - Prokleta NedeLja Tozovac - Siroma Sam Al' Volim Da Zivim Zoran Kalezic - Dobro Vece Izgubljena Nado Haris Dzinovic - Ostaricu, Necu Znati Lepa Brena - Duge Noge Gordana Lazarevic - Koliba Kraj Puta Nada Topcagic - Ljuta Rakija Slavko Banjac - Ako Te Lazem, Bog Me Ubio Dragana Mirkovic - Dve Sudbine Miroslav Ilic - Jesen 70 I Neke Aca Lukas - Miris Tamjana Dzej - NedeLja Ceca - Beograd
Folk Legende 09
Nenad Jovanovic - Splet Pesama Dragisa Sekulic - Gresnica Ljuba Lukic - Nema Meni Zivota Bez Tebe Silvana Armenulic - Ima Dana Kada Ne Znam Sta Da.. Tozovac - SkeleDzija Na Moravi Toma Zdravkovic - Kafana Je Moja Sudbina Mile Kitic - Ja Necu Ljepsu Halid Muslimovic - Idi Moram Da Ti Kazem Zoran Kalezic - PivLjanka Hanka Paldum - Pamtim Jos Zeljko SamarDzic - Slutim Dara Bubamara - Bilo Je Prolece Ana Bekuta - Opet Imam Razloga Da Zivim Merima njegomir - Opilo Nas Vino Dragana Mirkovic - Placi ZemLjo Gorica Ilic & Dragan Kojic Keba - Bogovi Ljubavi Bora DrLjaca - Placi, Mala Placi Luis - Ne Idi Od Mene (Lele Lele) Vera Matovic - Osamnaest Dana Zorica Brunclik - Zasto Mi Srce Rani
Folk Legende 10
Bora Dugic - Igra Skakavaca Miroslav Ilic - Najlepsa Si Kad Se Smejes Dragan Kojic Keba - Bre Gidi Dzanum Aca Lukas - Pesma Od Bola ZeLjko SamarDzic - Ime Ti Je Sudbina Dragana Mirkovic - Jeleni Kosute Ljube Ceca - Idi Dok Si Mlad Dzej - Gde Cu Sad Moja Ruzo Mitar Miric - Umrecu Bez Tebe Nevero Moja Bora Spuzic Kvaka - Ej, Puce Puska Nenad Jovanovic - Sota Saban Bajramovic - GeLjan Dade Ferid Avdic - Iza|i Mala Sinan Sakic - Svirajte, Napravicu Lom Jasar Ahmedovski - Ti Pripadas Samo Meni Lepa Brena - Bato, Bato Tozovac - Ti Si Me Cekala Cune - Igrali Se Konji Vrani Merima njegomir - Kad Zaskripi Kapija Zoran Kalezic - Stani Mladosti, Stani, Stani
Zorica Brunclik I Legende - Samo Jednom Voli Se Saban Saulic - Do|i Da Ostarimo Zajedno NeDzad Salkovic - Prolaze Moje Godine Mlade Nada Obric - Dugo Te, Dugo Ocekujem Miroslav Ilic - Lazu Da Vreme Leci Sve Nada Topcagic - Izvini, Duso Izvini Toma Zdravkovic - Secas Li Se Sanja Jasar Ahmedovski - Volim Te, Volim Mile Kitic - Mogao Sam Biti Car Dragan Kojic Keba - Ej Sudbino Ceca - Znam Aca Lukas - Kuda Idu Ljudi Kao Ja Halid Beslic - LjiLjani Merima njegomir - Volim Da Te Volim Gordana Lazarevic - ZaLjubLjena Zena Haris Dzinovic - Laze Me Nocas Ona Ljuba Alicic - Svirajte Mi Za ZeLjanu Dzej - Lubenica Lepa Brena - I Da Odem Iza Le|a Bogu Dara Bubamara - Nemoj Da Brines Mali
Folk Legende 12
Miroslav Ilic - Voleo Sam Devojku Iz Grada Ana Bekuta - Imam Jedan Zivot Zdravko Colic - Majsko Sunce Halid Beslic - Zlatne Strune Angel Dimov - Ovo Je Prica O Nama NedeLjko Bilkic - Kolika Je Jahorina Planina Cune - S' One Strane Morave Ksenija Cicvaric - Sejdefu Majka Bu|ase Stanisa Stosic - Moj Meleme Zorica Brunclik - Aj Cija Frula Zvonko Bogdan - Milica Je Vecerala Toma Zdravkovic - Kad Se Voli Sto Se Rastaje Saban Saulic - Eh Sto Nisam Lancic Mali Seki Turkovic - Poslednji Boem Dzej - Niz Reku Zivota Lepa Brena - Kazna Bozija Nervozni Postar - Cirkus Kolorado Sinan Sakic - Ja Poklanjam Zlatnu Burmu Luis - Ne Kuni Me Majko Milan Babic - Na Moravi Vodenica Stara
Folk Legende 13
Dobrivoje Topalovic - Crno Vino Miroslav Ilic I Lepa Brena - Jedan Dan Zivota Halid Beslic - Jesen U Meni Dragan Kojic Keba - Srce Pise Suzama Ceca - Isuse Nada Topcagic - Opet Se ZaLjubLjujem U Tebe Lepa Lukic - Uspomene, Uspomene Haris Dzinovic - Nek Mi Bude Zadnja Casa Mile Kitic - Idi Drugom Ljuba Alicic - Ne Pitaj Me Majko Semsa SuLjakovic - Ro|ena Da Patim Muharem Serbezovski - Zasto Su Ti Kose Pobelele Druze Vasilija Radojcic - Ajde Jano Kolo Da Igramo Stanisa Stosic - Lela Vranjanka Himzo Polovina - VoLjelo Se Dvoje Mladih Nikola Karovic - PivLjanka Saban Saulic - Ne Placi, Duso NedeLjko Bilkic - Leptiric Mali Ksenija Cicvaric - Blago Tebi Cvijet Karanfile Gvozden Radicevic - Slavica Je njeno Ime
Folk Legende 14
Zorica Brunclik i Cune - Znas Li, Dragi, Onu SLjivu Ranku Vasilija Radojcic - Dzumbus, Dzumbus Masala Saban Bajramovic - Opa Cupa Najlepsa Kola - Uzicko Kolo Nada Topcagic - To, To, To Je To Nino - Da Li Verujes Marinko Rokvic - Ti Za Ljubav Nisi Ro|ena Seki Turkovic - Trista Zivota Dragana Mirkovic - Bicu njegova Kemal Malovcic - Nevjernice Moja Silvana Armenulic - Ciganka Sam Mala Toma Zdravkovic - Sta Ce Mi Zivot Miroslav Ilic - Sta Ce Nama Tugovanje ZeLjko SamarDzic - Da Me Nije Vesna Zmijanac - Da Li Ti Je Veceras Po VoLji Halid Beslic - I Zanesen Tom Lepotom Lepa Brena - Sitnije Cile Sitnije Nervozni Postar - Z.Z. Top Mile Kitic - Svi Kockari Gube Sve Zvonko Bogdan - Cetir' Konja Debela
Folk Legende 15
Ana Bekuta - Pitas Kako Zivim Zorica Markovic - Sedamdeset Sedam Dana Jasar Ahmedovski & Suzana - Sta Si Sanj'o Mili Brate Dzej - Da Sam Lopov Ceca - Kazem Da Te Volim Haris Dzinovic - Hladno Je Ugrij Me Miroslav Ilic - Kriju Te Kriju Zorica Brunclik - Evo, Vec Je Bozic Saban Saulic - Kako Si Majko, Kako Si Oce Merima njegomir - Pamtim Jos Vasilija Radojcic - Dimitrijo, Sine Mitre Nena Ivosevic - Oci Crne, Oci Lazne Toma Zdravkovic - Tamburasi, Tamburasi Lepa Lukic I Tozovac - Saralice, Varalice Vera Matovic - Belu Bluzu Suza Skvasi Dobrivoje Topalovic - Blago Vodi Sto Te Mije Halid Muslimovic - Stoj Jarane Sinan Sakic - Skitnica Semsa SuLjakovic - Kad Procveta Bagrem Beli Usnija ReDzepova - Kazuj Krcmo Dzerimo
Folk Legende 16
Zorica Brunclik i Luis - Tamo Gde Si Ti Dzej - Upalite Zamnom Svecu Dragan Kojic Keba - Plavo Oko Plakalo Je Miroslav Ilic - Polomicu Case Od Kristala Tozovac - Treba Mi Ljubav Tvoja Bora Dugic - Folk Etida Mitar Miric - Sutra Ti Je Ro|endan Lepa Brena - Bosanac Fejat Sejdic - Igra Iz Guce Dragana Mirkovic - Varala Bih, Varala Luis - Oluja Aca Matic - BiLjana Sena Ordagic - Tugujmo Nocas Beba Selimovic - Placem Ja, Places Ti Hanka Paldum - Crven Fesic Safet Isovic - Vino Piju Dva Jarana Ksenija Cicvaric - Da Mi Je Znati Boze Moj NeDzad Salkovic - Jesen U Vrtu Mom Stanisa Stosic - Zbog Tebe Mome Ubava Meho Puzic - Mi Bosanci Delije
Brena, Vesna i Mira - Muskarci Sasa, Beki, Knez - GiLjam Dade Ceca - Fatalna Ljubav ZeLjko Sasic - Crna Zeno Ro|a Raicevic - Da Bog Da Nicija Bila Lepa Brena - Mace Moje Mile Kitic - Kockar Nino - Sta Cu Mala S Tobom Milos Bojanic - Rastajemo Se Mi Ljuba Alicic - Da Zna Zora ZeLjko SamarDzic - Oprosti Izvini Mira Skoric I Ceca - Ne Racunaj Na Mene Dragan Kojic Keba - Majko Nada Topcagic - Zbogom, Zbogom Svima Jasar Ahmedovski - Smrtno Sam Te Zavoleo Miroslav Ilic - Mislis Li Na Mene Najlepsa Kola - Sota Boban Markovic - Cocek Sanela Sinan Sakic - Bogatstvo Nervozni Postar - Vojnicka Pesma
Folk Legende 18
Slobodan Mulina - Zlatibore Pitaj Taru Nikola Karovic - Jos Ne Svice Rujna Zora Zoran Kalezic - Balkanska Dusa Stanisa Stosic - Evo Vec Je Osmi Dan Vasilija Radojcic - Mito, Bekrijo Ksenija Cicvaric - Pjevaj Maro, Jagnje Moje Malo NeDzad Salkovic - Bol Bolujem, Draga Hanka Paldum - U Stambolu Na Bosforu Vesna Zmijanac - KraLjica Tuge Ljuba Lukic - Dva Vojnika Bora Spuzic - Kvaka - Na Rastanku Milos Bojanic - Ciganka Seki Turkovic - Dve Ljubavi Tozovac - Led, Led, Sladoled Toma Zdravkovic - Umoran Sam Od Zivota Zvonko Bogdan - Nema Lepse Devojke Miroslav Ilic - Luckasta Si Ti Gordana Lazarevic - Ja Sam Vatra Haris Dzinovic - Volim Te Dzej - Mrak, Mrak...
Folk Legende 19
Tomislav Colovic - Mali Mrav Miroslav Ilic - Joj, Sto Te Volim Halid Muslimovic - Slusaj Majko Moju Pjesmu NedeLjko Bilkic - Miro Mirjana Zorica Brunclik - Avlije, Avlije Vera Matovic - Sapni Mi Samo Jedno Da Semsa SuLjakovic - Ne Ne Serif Konjevic - Jednom Kad Se Rastanemo Milan Babic - Stani Stani Ibar Vodo Cune - Oj, Moravo Oj Gvozden Radicevic - Komsinice Skuvaj Kafu Saban Saulic - Dovi|enja Drustvo Staro Fejat Sejdic - Vranjanski Cocek Jasar Ahmedovski - I Bez Tebe Svitace Kemal Malovcic - Neka Pjesma Krene Lepa Brena - Uske Pantalone Nervozni Postar - Gusterska Pjesma Mira Skoric - Otkaci Zeljko Sasic - Voleo Bih Da Me Nema Mitar Miric - Tri Rane Na Dusi
Folk Legende 20
Roki - Zena Saban Saulic & Ljuba Alicic - Zadnju Suzu Isplakacu Muharem Serbezovski - Veceras Sam Drugovi, Najtuzniji Ja Silvana Armenulic - Zvjezda Tera Meseca Nena Ivosevic - Pisi Mi Ksenija Cicvaric - Sunce Jarko Toma Zdravkovis - Danka Merima njegomir - DovoLjna Je Dobra Pesma Vesna Zmijanac - Malo Po Malo Usnija ReDzepova - Dajte Mi Daire Luis - Opa, Opa Tozovac - DoruLje Zvonko Bogdan - Seoska Sam Lola Miroslav Ilic - Vrckaj Se, Vrckaj Se Saban Bajramovic - Djelem, Djelem Mile Kitic - Marija Zeljko SamarDzic - Dobar Dan Tugo Haris Dzinovic - NevoLja Moja Dragana Mirkovic - Carolija Nada Topcagic - Razbi Jos Jednu Casu
Dusko Kulis - Suzo Moja Suzana Toma Zdravkovic - Za Ljiljanu Miroslav Ilic - Znam Da Znas Radisa Urosevic - Tecite Suze, Tecite Marinko Rokvic - Potrazicu Oci Nesto Zelenije Rade Jorovic - Pogledom Te Trazim Novica Negovanovic - Prodje Leto Trideseto Saban Saulic - Vidjas Li Mi Staru Ljubav Seki Turkovic - Niti Si Vino Nit' Rakija Milos Bojanic - Hej Sudbino, Hej Zivote Zorica Brunclik - Juce Znanci, Danas Stranci Slavko Banjac - Od Kafane Do Kafane Vesna Zmijanac - Idi, Siroko Ti Polje Haris Dzinovic - Zorice Zoro Moja (Uzivo) Zvonko Bogdan - Jedan Stari Kontrabas Sneki - Takni Me, Takni Zeljko Sasic & Dragana Mirkovic - Oci Pune Tuge Lepa Brena - Mani Zemlju Koju Bosnu Nema Olivera Katarina - Alaj Mi Je Veceras Po Volji Stanisa Stosic - Dimitrijo, Sine Mitre
Folk Legende - Kolekcija 22
Nada Obric - Jos Me Boli Jedna Stara Rana Ana Bekuta - Bekrija Marinko Rokvic - Svadjalice Moja Mala Asim Brkan - Jednom Sam I Ja Voleo Dusko Kulis - Drugome Dajes Sve Boban Zdravkovic - Ciganima Srce Dacu Ceca - Sta Je To U Tvojim Venama Dragan Kojic Keba - O, Devla Devla Romano Biljana Jeftic - Opasna Je Igra Ta Ljuba Alicic - Ljubio Sam U Sapcu Kraj Save Halid Muslimovic - Hej Ljubavi U Dalekom Gradu Vera Ivkovic - Zarudela Sljiva Ranka Miroslav Ilic - Bili Smo Drugovi Lepa Lukic - Cini Mi Se Da Sam Te Zavolela Haris Dzinovic - Poznaces Me Po Koraku Merima Njegomir - Sto Te Nema Ipce Ahmedovski - Oci Crne Oci Plave Mitar Miric - Ne Ostavljaj Suze Na Mom Pragu Ljilja Vasic - Uspomene Mile Kitic - Vuk Samotnjak
Folk Legende - Kolekcija 23
Aca Ilic - Isplaci Se Na Grudima Mojim Marinko Rokvic - Zanela Me Svetla Velikoga Grad Vesna Zmijanac - Znam Te Odlicno Halid Beslic - Gitara I Casa Vina Dzej - Sunce Ljubavi Legende - Ta Oka Dva Zvonko Bogdan - Neko Sasvim Treci Daliborka Stojsic - Ne Vredi Plakati Mara Djordjevic - Oj, Golube, Moj Golube Lepa Lukic - Srce Je Moje Violina Danilo Zivkovic - Nisam Te Se Nagledao Gvozden Radicevic - Poleti Golube Moj Miroslav Ilic - Jednom Se Rastaje, A Sto Puta Kaje Milos Bojanic - Uzicko Kolo Zoran Jovanovic - Zbogom Majko, Zbogom Oce Ferid Avdic - Lagala Je Da Me Voli Dragana Mirkovic - Dragana Mirkovic Mira Skoric - Zasto Nosis Prsten Moj Jasmin Muharemovic & Mirsada Cizmic - Moj Jasmine Era Ojdanic - Rastanak Se Primakao
Folk Legende - Kolekcija 24
Toma Zdravkovic - Odlazi, Odlazi Miroslav Ilic - Amerika, Amerika Ljuba Alicic & Zorica Brunclik - Kako Ti Je, Kako Zivis Tomislav Colovic - Subare Mi Moje Novica Urosevic - Kosio Sam Seno Slobodan Mulina - Igrale Se Delije Snezana Djurisic - Odakle Si Sele Zeljko Sasic - Ima Dana I Kafana Radisa Urosevic - Padaju Rani Snegovi Zoran Kalezic - Zeljo Moja, Moj Otrove Zvonko Bogdan - U Tom Somboru Seki Turkovic - Idem, Idem, Drumovima Tozovac - Soferska Pesma Vera Ivkovic - Muz Mi Pije Al' Se Krije Sinan Sakic - Pevaj Mi O Njoj Saban Saulic - Kolovodja Djavo Vera Nesic - Bez Tebe Jutro Ne Svice Lepa Brena - Nema Leka Apoteka Vesna Zmijanac - Nevera Moja Slavko Banjac - Ne Verujem Lepim Zenama
Folk Legende - Kolekcija 25
Novica Urosevic - Tamo Daleko Ljuba Alicic - Bogovi Zemljom Hode Ceca - Monotonija Mira Skoric - Juzna Pruga Dima - Zeno Djavole Boban Markovic - Samanta Cocek Dragana Mirkovic - Dusu Si Mi Opio Boban Zdravkovic - Sve Ljubavi Moje Jasar Ahmedovski - Moj Bagreme Beli Ana Bekuta - Rano Moja Haris Dzinovic - Pusti Me Dragan Kojic Keba - Siromasi Fejat Sejdic - Sitnije Cile, Sitnije Lepa Brena - Igraj Boro, Moje Oro Nada Mamula - Bosno Moja Dusko Kulis - Nisu Moje Godine Za Tebe Era Ojdanic - Ti Si Moja Sljiva Ranka Milance Radosavljevic - Oprosti Majko Hasan Dudic - Gde Je Zena Mog Zivota Miroslav Ilic - Kazu Sve Prebolecu
Milos Milosevic - Oci Su Moje Mutne Od Dima Vera Ivkovic - Razbi Casu Gorkih Jada Marinko Rokvic - Ko Ukrade Noci Boje Zorica Brunclik - Ljubav Mi Srce Mori Snezana Djurisic - Imena Mi Mog Radisa Urosevic - Rado Moja Bela Novica Negovanovic - Ti Andjeo A Ja Djavo Miroslav Ilic - Nocas Raj, Jutros Kraj Saban Saulic - Sanela Tozovac - Nislika Serif Konjevic - Suza Po Suzu Rade Krstic - Kako Cu Sutra Bez Tebe Slavko Banjac - Vino Ljubavi Sneki - Ja Nisam Prva Ni Poslednja Zeljko Samardzic - Sunca Nikad Ne Videla Ti Vera Svoboda - Ima Dana Merima Njegomir - Da Je Ko Sto Nije Vesna Zmijanac - Ovo U Grudima Stanisa Stosic - Voljena Zeno Narakord - Kad Cujem Tambure
Folk Legende - Kolekcija 27
Hasan Dudic - Case Lomim ... Ljuba Keselj - Ja Vragolan I Moj Deda Muharem Serbezovski - Emina Gvozden Radicevic - Ja Odlazim U Armiju Milos Bojanic - Kad God Dodjes Dobro Dosla Nada Obric - Ti Ljubi Drugu Mile Kitic - Majko Mila, Sto Si Me Rodila Kemal Malovcic - Caru Ide Carevo Halid Beslic - Nek Sve Umre (U Plamenu Jedne Vatre) Branislav Simovic - Otvori Mi Belo Lence Nestor Gabric - Divan Je Kiceni Srem Dzej - Iznajmicu Sobu S Pogledom Na Te Aca Lukas - Imate Li Dusu Tamburasi Haris Dzinovic - Ja Necu Tebe Da Krivim Olivera Katarina - Su - Su Ana Bekuta - Ostavljena Ceca - Ustani, Budi Se Dragana Mirkovic - Rodjen Za Mene Miroslav Ilic - Vrckaj Se, Vrckaj Lepa Brena - Perice, Moja Merice
Folk Legende - Kolekcija 28
Sneki - Namigni Mi, Namigni Lepa Brena - Takve I Bog Cuva Seki Turkovic - Stani, Covece, Stani Ljuba Alicic - Zoro Moja, Zorice Mira Skoric - Kao Led Se Istopim Slavko Banjac - Pitaj Me O Bilo Cemu Zeljko Samardzic - Sipajte Mi Jos Jedan Viski Vesna Zmijanac - Kad Bih Znala Kako Si Saban Saulic - Dva Galeba Bela Toma Zdravkovic - Pesme Moje Snezana Savic - Kostana Jordan Nikolic - Marijo Bela Kumrijo Vera Ivkovic - Sta Ce Mi Salvare Tozovac - Mirjana Zorica Brunclik - Meni Treba Casa Pica Radisa Urosevic - Sumadinac Od Glave Do Pete Novica Urosevic - Oj Vojvodo Sindjelicu Zvonko Bogdan - Ej, Mati Miroslav Ilic - Sladak Secer, 'ladna Voda Sinan Sakic - Otvori Se Nebo
Folk Legende - Kolekcija 29
Halid Muslimovic - Putuj Putuj Sreco Moja Milos Bojanic - Oci Zelene Slavko Banjac - Uzmite Dusu Uzmite Sve Dzej - Vetrovi Me Lome Miroslav Ilic - Proslost Moja Dobrivoje Topalovic - Srecan Ti Majko Rodjendan Novica Urosevic - Novica Urosevic Braca Bajic - Srecan Rodjendan Saban Saulic - Svadbarska Pesma Lepa Brena - Lepa Brena Vera Nesic - Rodjendan Era Ojdanic - Izgubljeno Jagnje Zoran Starcevic - Kolo Vasarsko Ceca - Cvetak Zanovetak Dragan Kojic Keba - Da Sam Bogat Jasar Ahmedovski - Sve Sto Imam, Sad Se Rusi Goca Lazarevic - Razocarana Aca Ilic - Sedam Violina Ipce Ahmedovski - Volesmo Se Samo Jedno Leto Aleksandar Sarievski - Zajdi Zajdi
Folk Legende - Kolekcija 30
Toma Zdravkovic - Plakala Je Mitar Miric - Voli Me Danas Vise Nego Juce Savo Radusinovic - Zasto, Draga, Tvoje Srce Pati Tozovac - Prica Mala, E Pa Sta Miroslav Ilic - Devojcice, Opa, Cupa Novica Negovanovic - Pozdravi Mi Staru Majku Gvozden Radicevic - Danas Mi Se Draga Udaje Ferid Avdic - Ti Si Ta Snezana Djurisic - Udario Tuk Na Luk Ana Bekuta - Stani, Stani Zoro Dragana Mirkovic - Hoces, Hoces, Pogledaces Milos Bojanic - Zena Koja Ne Prevari Merima Njegomir - Zelene Su Oci Tvoje Ljuba Alicic - I Ja Sam Voleo Marinko Rokvic - Pijane Mi Noci Haris Dzinovic - Odlazis Od Mene Legende - Ne Veruj Silvana Armenulic - Sinoc Ja I Moja Kona Usnija Redzepova - Kasaba Nedeljko Bilkic - Gledam Suzu Na Dnu Case
Aca Ilic - Ne Daj Se Generacijo Radisa Urosevic - Dunjo Moja Toma Zdravkovic - Svirajte Cigani Sinan Sakic - Sve Je Postalo Pepeo I Dim Halid Muslimovic - Hej Jarani Ipce Ahmedovski - Car Ljuba Lukic - Ceca Saban Saulic - Idem Kuci A Vec Zora Marinko Rokvic - Momak Veseljak Seki Turkovic - Proklela Me, Proklela Ceca - To Miki Miroslav Ilic - Rastanka Se Naseg Secam Snezana Djurisic - Puce Jelek, Puce Bruka Vera Ivkovic - Suska Se Suska Dzej - Nikom Nije Zao Kao Meni Slavko Banjac - Daleko Negde Ko Zna Gde Dragana Mirkovic - Zumbuli Lepa Brena - Luda Za Tobom Vesna Zmijanac - Sto Zivota Ana Bekuta - Ti Mi Trebas
Folk Legende - Kolekcija 32
Halid Beslic - Beogradjanka Dusko Kulis - Bez Tebe Je Gorko Vino Rade Jorovic - Selo Moje Lepse Od Pariza Lepa Lukic - Jedva Cekam Da Nedelja Dodje Tozovac - Kako Da Ti Kazem Volim Te Danilo Zivkovic - Sta Je S' Tobom Radovane Miroslav Ilic - Vino Tocim A Vino Ne Pijem Biljana Jeftic - Proklet Da Je Ovaj Zivot Toma Zdravkovic - Dotak'o Sam Dno Zivota Boban Zdravkovic - Pogledaj U Nebo Ceca - Da Li To Ljubav Od Nas Pravi Slabice Nada Obric - Cuvaj Me Cuvaj Me Jasar Ahmedovski - Jednoj Zeni Za Secanje Ljuba Alicic - Ta, Sto Me Je Volela Milos Bojanic - Tako, Tako, Samo Tako Saban Saulic - Devojcice Moja Haris Dzinovic - Rano Je Za Tugu Vesna Zmijanac - Jedan Si Ti Mira Skoric - Nedaj Me Majko Zorica Brunclik - Ja Sam Tvoja Karamela
Folk Legende - Kolekcija 33
Marinko Rokvic - Jedina Moja Ljuba Alicic - Placite Samnom Jesenje Kise Halid Muslimovic - Sad Mi Vino Duso Grije Dzej - Ugasila Si Me Aca Matic - Fato Mori Dusmanke Cazim Colakovic - Zasto Me Ostavljas Ti Mile Kitic - Najljepsa Si Ti Asim Brkan - Ne Rusi Srecu, Nepoznata Zeno Dusko Kulis - O Cigani Kemal Malovcic - Sad Je Kasno Da Se Kajes Mitar Miric - Dovidjenja Drustvo Staro Miroslav Ilic - Ne Misli Na Vreme Radisa Markovic - Neznanka Hasan Dudic - Crna Zeno Sa Ocima Plavim Goca Stojicevic - Na Uskrs Sam Se Rodila Aca Trandafilovic - Idem Kuci, A Vec Zora Snezana Savic - Topolska 18 Dragana Mirkovic - Kazi Mi Sunce Moje Milos Milosevic - Pevajte Nocas Samnom Lepa Brena - Boc, Boc
Folk Legende - Kolekcija 34
Ferid Avdic - Dijana, Ljubavi Miroslav Ilic - Bozanstvena Zeno Vesna Zmijanac - Samo Ja Nikoga... Dima - Nije Mene Duso Ubilo Haris Dzinovic - Kako Boli Me Goca Lazarevic - Opasne Sitnice Aca Ilic - Ana Mi Je Rekla Biljana Jeftic - Uzmi Ago Sta Ti Drago Jami - Cokolada Sneki - Davorinke Dajke Slavko Banjac - Kasno Je Louis & Zorica Brunclik - Sto Se Mala Uobrazi Marinko Rokvic - I Pijan I Trezan Lepa Lukic - Krijes, Krijes Milos Bojanic - Dovidjenja Mladosti Voljena Vera Matovic - Ja Se Ludo Zaljubila Snezana Djurisic - Mala Soba Tri Sa Tri Usnija - Od Nisa Do Vranja Ljilja Vasic - Aj, Berem Grozdje Zvonko Bogdan - Osam Tamburasa S Petrovaradina
Folk Legende - Kolekcija 35
Toma Zdravkovic - Zena Prijatelja Mog Nezir Eminovski - Case Lomim Tozovac - Zoki, Zorule Tomislav Colovic - Majka Muju Sisala Na Struju Savo Radusinovic - Ne Ljubi Skitnicu Ljuba Alicic - Dva Dobra Druga Sinan Sakic - Spasicu Te Od Samoce Marinko Rokvic - Posle Tebe Dobrivoje Topalovic - Da Je Meni Lako Zoran Kalezic - Sta Ce Meni Vino Radisa Urosevic - Ej, Suzo Moja Zeljko Sasic - Idi Sreco Mala Slavko Banjac - Placam Ana Bekuta - A I Ti Me Izneveri Legende - Zbog Tebe Nada Mamula - Omer - Beze Zoran Jovanovic - Oj, Srbijo Era Ojdanic - Kopa Cura Vinograd Vera Ivkovic - Kako Je Ptici Bez Luga Mile Kitic - Oboje Smo Plakali Na Kraju
Folk Legende - Kolekcija 36
Hanka Paldum - Zelene Oci Rade Markovic - Osmehni Se Na Rastanku Dzej - Ni Jedne Usne Se Ne Ljube Same Boban Zdravkovic - Prokleta Je Amerika Aca Ilic - Veni,veni Moj Nevene Ceca - Zarila Sam Zar Saban Saulic - Ti Si Oluja Sneki - Rupica Na Bradi Lepa Brena - Decko Mi Je Skolarac Mica Trofrtaljka - Davorike Dajke Miroslav Ilic - Sumadijo Nada Topcagic - Koju Igru Igras Olivera Katarina - Opa, Opa Uz Buzuki Vera Matovic - Idi, Idi Sinan Sakic - Na Stolu Prazne Case Novica Negovanovic - Ponosim Se Tobom Sine Merima Njegomir - Bez Tebe Ne Mogu Zeljko Samardzic - Boze Cuvaj Tu Zenu Vesna Zmijanac - Eh Da Je Istina Dusko Kulis - Nek Se Kaje
Silvana Armenulic - Bolujem Ja, Bolujes Ti Zvonko Bogdan - Sagradicu Sajku Halid Beslic - Daleko Je Sreca Snezana Djurisic - Bisenija Stanisa Stosic - Kostana Toma Zdravkovic - Lele, Lele, Ciganko Zorica Brunclik - Berem Grozdje, Biram Tamnjaniku Milos Milosevic - Nek Se Vino Toci Radisa Urosevic - Tebi Za Ljubav Seki Turkovic - Dva Zivota Nedeljko Bilkic - Oteto Je Prokleto Tozovac - Samo Ti Marinko Rokvic - Lazno Je Vino Sneki - Pijmo Rade Jorovic - Zene Vole Oficire Slavko Banjac - Vino Mi Uzima Dusu Miroslav Ilic - Ne Kunite Nista Lepa Lukic - Pesma Nasa Umret' Nece Vera Nesic - Cerka Jedinica Zeljko Sasic - Vezite Mi Ruke
Folk Legende - Kolekcija 38
Ljuba Alicic - Svirajte Mi Za Zeljanu Keba - Zeman Dodje Ceca - Neodoljiv Neumoljiv Mira Skoric - Bicu Nekom Dobra Ja Slavko Banjac - Gde Si Sad Ti Hasan Dudic - Vinom Tugu Blazim Milos Bojanic - Ajd' U Zdravlje Lepotice Mile Kitic - Elena Gvozden Radicevic - Zapevaj Sa Mnom Majko Zvonko Bogdan - Dobro Jutro Moj Bekrijo Cune - Lakse, Lakse Moj Konjicu Nada Mamula - Mujo Kuje Novica Urosevic - Caj Goro Lane Moje Aleksandar Dejanovic - Becarac Nestor Gabric - Milkina Kuca Na Kraju Svilen Konac - Po Gradini Mesecina Narakord - Ja Sam Ja, Jeremija Saban Saulic - Gordana Tozovac - Kad Se Oci Zasjaje Od Vina Snezana Savic - Jednom Se Zivi
Folk Legende - Kolekcija 39
Jahija Gracanlic - Prokleta Je Amerika Milence Sou - Vrati Se Neno Vrati Slobodan Ilic - Ramo Ramo Rizo Hamidovic - Otvori Karte Ciganko Novica Zdravkovic - Naviko Sam Ja Na Nocni Zivot Beba Selimovic - Tecite Suze Rasa Pavlovic - Napila Se Luda Glava Miroslav Ilic & Dobr. Topalovic - Otvor' Prozor, Curice Lepa Brena & Miroslav Ilic - Zivela Jugoslavija Zoran Starcevic - Kolo Sabacko Vera Ivkovic - Ajde Jano Kolo Da Igramo Haris Dzinovic - Zajdi Zajdi Sinan Sakic - Zaljubljeni Sanjar Seki Turkovic - Zbog Dva Oka Plava Dima - Bez Nje Ana Bekuta - Ja Nisam Rodjena Da Zivim Sama Ljuba Alicic - Ti Ne Licis Ni Na Jednu Nino - Lazi Lazi Dzej & Lepa Brena - Nisam Ja Mali Ko To Tamo Peva - Za Beograd
Folk Legende - Kolekcija 40
Merima Njegomir - Da Nije Ljubavi Tvoje Snezana Djurisic - Jutros Mi Je Ruza Procvetala Bora Spuzic Kvaka - O Mladosi Mile Kitic - Bio Prosjak Ili Car Serif Konjevic - Uz Buzuki I Gitare Usnija - Ja Sa Juga Ti Sa Severa Muharem Serbezovski - Oci Pune Suza Esma Redzepova - Chaje Shukarije Jasmin Muharemovic - Necu Da Ti Brisem Suze Keba - Cet'ri Suze Aca Lukas - Kafana Na Balkanu Fejat Sejdic - Chochek Mitke Lepa Lukic - Zorane Vera Ivkovic - Grli Me, Ljubi Me Snezana Savic - Varalica Ljuba Lukic - Ja Sam Ostavljen Bora Spuzic Kvaka - Lepotica I Sirotan Radisa Rankovic - Prva Ljubav Zaborava Nema Saban Saulic - Vojnicka Pesma Sinan Sakic - Zasto Ode
Hanka Paldum - Ja Te Volim Slavko Banjac - Preslo Mi U Naviku Sneki - Hopa Cupa Izvorinka Milosevic - Ja Vlajna A Ti Srbijanac Tozovac - Sumadinac Radisa Urosevic - Ej Cija Frula Silvana Armenulic - Rane Moje Nenad Jovanovic - Osman Aga Toma Zdravkovic - Dva Smo Sveta Razlicita Snezana Savic - O Kakva Noc Hasim Kucuk Hoki - Pjevaj Prijatelju Saban Bajramovic - Jasmina Ipce Ahmedovski - Ime Moje A Prezime Tvoje Ljuba Alicic - Nek Ti Kosu Nose Vetrovi Saban Saulic - Ne Cekaj Skitnicu Zorica Brunclik - Opa Cupa Goca Stojicevic - Pala Cuprija Snezana Djurisic - Isplaci Se Vesna Zmijanac - Ne Kuni Ga Majko Ceca - Sto Si Tako Zaboravan
Folk Legende - Kolekcija 42
Halid Beslic - Jabuke Su Bile Slatke Dragana Mirkovic - Dobra Devojka Aca Ilic - Da Mi Je Ova Pamet Bila Miroslav Ilic - Ova Noc Halid Muslimovic - Halo Duso Kako Si Dobrivoje Topalovic - Delicemo Sve Na Pola Lepa Brena - Okreces Mi Ledja Dzej - Dunav Merima Njegomir - Zbog Tebe Hanka Paldum - Kani Suzo Izdajice Jasar Ahmedovski - Ceo Grad Je Plakao Za Nama Dusko Kulis - Hladno Je Ugrij Me Louis - Fato Mori Dusmanke Ipce Ahmedovski - Kumovi Kumovi Milance Radosavljevic - U Ocima Druge Zene Marinko Rokvic - Zbogom Zeno Nevernice Lepa Dara Bubamara - Mesecina Mile Kitic - Marija Biljana Jeftic - Zovem Te Zlato Moje Goca Stojicevic - Trepetljika Trepetala
Folk Legende - Kolekcija 43
Milan Babic - Bez Tebe Je Gorko Vino Silvana Armenulic - Grli Me, Ljubi Me Toma Zdravkovic - Rastajemo Se Zorica Minic - Mila Majko Salji Me Na Vodu Mirjana Bajraktarevic - Mujo Kuje Vera Ivkovic - Ide Lola Iz Indjije Zvonko Bogdan - Pred Senkinom Kucom Vasilija Radojcic - Tamna Noci, Tamna Li Si Selimova I Zelcevski - Dafino Vino Crveno Saban Saulic - Majko Sve Ti Oprastam Slobodan Mulina - Nema Moje Cobanice Radisa Urosevic - Momacko Vece Sinan Sakic - Izadji Na Pet Minuta Maja Marijana - Jutros Se Mene Ne Secas Serif Konjevic - Opet Je Prolece Jedina Moja Milos Bojanic - Jedan Covek Jedna Zima Vesna Zmijanac - Pada Kisa Snezana Djurisic - Tebe Nema, Milo Moje Nedeljko Bilkic - Amerika Nema Lovcen Saban Bajramovic - A Sunen Romalen
Folk Legende - Kolekcija 44
Haris Dzinovic - Odlazi, Nestaje Miroslav Ilic - Moravsko Predvecerje Radisa Urosevic - Ajd Idemo Rado Dragan Kojic Keba - Zar Za Mene Srece Nema Toma Zdravkovic - Ja Nemam Prava Ni Na Kakvu Srecu Lepa Lukic - Tamnjanika Extra Nena - Tebe Nema Lepa Brena - Ma Gde Bas Ti Dragana Mirkovic - Sladjano, Moje Sladjano Halid Beslic - Ta Je Zena Varala Me Angel Dimov - Mi Smo Jedno Za Drugo Aca Matic - Svirajte Samo Za Mene Dobrivoje Topalovic - Kosili Smo Seno Izvorinka Milosevic - Jecam Znjela Milance Radosavljevic - Ne Igraj Se Mala Ceca - Volela Sam, Volela Ana Bekuta - Ostavljena Mile Kitic - Ratnik Za Ljubav Jasar Ahmedovski - Otkud' Tebe Da Se Setim Muharem Serbezovski - Ramajana
Folk Legende - Kolekcija 45
Zeljko Samardzic - Zasto Si Me Dala Kemal Malovcic - Gde Si Sada Leptirice Moja Lepa Brena & Dzej - Ljubavne Igrarije Saska Karan - Dacu Dacu Jami - Sibica Dzej - Ja Bitanga I Baraba Beki Bekic - Marama Sarena Marinko Rokvic - Otvorite Sve Kafane Dragana Mirkovic - Najlepsi Par Ljuba Alicic - Voleli Smo Isto Vino Saban Saulic - Avantura Slavko Banjac - Tajna Veza Nada Obric - Kada Volim Ja Se Borim Milena Plavsic - Casa Srece Radisa Urosevic - Kosio Sam Seno Snezana Savic - Sama Sam Jaca Novica Negovanovic - Ti Lepotom Cuda Stvaras Snezana Djurisic - Nema Cara Od Becara Rasa Pavlovic - Jesen Prodje Ja Se Ne Ozeni Louis - Zajdi Zajdi
Folk Legende - Kolekcija 46
Haris Dzinovic - Krcmaru Vina Za Svirace Dzej - U Krizi Sam Velikoj Dragana Mirkovic - Pitaju Me U Mom Kraju Biljana Jeftic - Ko Iz Kabla Kisa Lije Hasim Kucuk Hoki - Necu Otrov Krcmarice Radisa Urosevic - Zivota Mi Moga Asim Brkan - Najljepsu Haljinu Veceras Obuci Milance Radosavljevic - Dao Bih Ovo Malo Zivota Lepa Brena - Janos Ceca - Mesec, Nebo, Zvezdice Milan Babic - Sana Dusko Kulis - Bez Ljubavi Sve Je Pusto Halid Beslic - Nekad Sam Ti Bio Drag Milos Bojanic - Sumadijo Pozdravlja Te Bosna Andrija Jovanovic - Dva Dobra Druga Mirjana Bajraktarevic - Samo Njega Sanjam Toma Zdravkovic - Majci Za Rodjendan Nedeljko Bilkic - Zivot Romane Pise Merima Njegomir - Sta Mi Znacis Sinan Sakic - Nestao Je Osmeh Srece
Folk Legende - Kolekcija 47
Tozovac - Jeremija Vasilija Radojcic - Sta Cu Majko Sta Cu Goca Stojicevic - Pusti Me Da Nadjem Srcu Lek Ljuba Alicic - Gde Si Da Si Moj Golube Nedzad Salkovic - Voleo Bih Da Sam Sunce Nenad Jovanovic - Ceri Moja Aliji Dal Da Te Dam Viki - Otkad Sam Se Rodila Snezana Savic - Sarene Oci Lepa Brena - Sanjam Jasar Ahmedovski - Hocu, Necu Miroslav Kovacevic - Idi Zeno Neverna Zorica Minic - Srecna Slava Domacine Snezana Djurisic - Devet Dana Bolujem Rade Jorovic - Sanja Vesna Zmijanac - Mene Neces Ispiti Ko Vino Zorica Brunclik - Da Li Da Li... Sneki - Caki Cale Hasan Dudic - Ta Je Zena Varala Me Muharem Serbezovski - Esmeralda Rasa Pavlovic - Idem Putem Subara Me Kvari
Dragan Kojic Keba & Ceca - U Snu Ljubim Halid Beslic - Otrov Mi Dajte Aca Ilic - A Kad Malo Popijem Dragana Mirkovic - Za Mene Si Ti Dzej - Idi, Jer Neko Ceka Miroslav Ilic - Kad Si Sa Mnom Ne Misli Na Vreme Marinko Rokvic - Odlazi Jedno Leto Biljana Jeftic - Rodila Sam Sina Mile Kitic - Mi Smo Bili Jedan Zivot Dusko Kulis - Pamticu Te Radisa Urosevic - Srpska Se Truba Sa Kosova Cuje Ajnur Serbezovski - Digi Digi Daj Muharem Serbezovski - Proklet Bio Ko Nas Rastavi Ceca - Zaboravi Beki Bekic - Ti I Ja Srca Dva Dobrivoje Topalovic - Mala Moja Nek Je Soba Vruca Izvorinka Milosevic - Jesen Je Kisna Bila Milance Radosavljevic - Oprosti Majko Slobodan Lalic - Da Se Nisam Ozenio Lani Radojka I Tine Zivkovic - Beogradjanka
Folk Legende - Kolekcija 49
Dragana Mirkovic - Milo Moje, Sto Te Nema Vesna Zmijanac - Ostavljena Zena Halid Muslimovic - Da, Da, Da Zorica Brunclik - Odricem Se Svega Snezana Djurisic - Da Sam Volela Toma Zdravkovic - Vozovi Moji Prolaze Silvana Armenulic - Samo Njega Sanjam Gvozden Radicevic - Mili Oce Moj Majko Voljena Muharem Serbezovski - Placi Violino Usnija Redzepova - Aman Vodenicare Vida Pavlovic - Zaklela Se Zemlja Novica Negovanovic - Pobedise Dusu Suze Miroslav Kovacevic - Ona Je Kriva Sneki - Ljubav Je Nasa Bozja Volja Zorica Minic - Eh Da Zna Trajan Todorovic - Beli Venac Radisa Urosevic - Caj Goro Lane Moje Zvonko Bogdan - Govori Se Da Me Varas Snezana Savic - Mozda Ljubav Nije To Mile Kitic - Lazu Me Zelene Oci
Folk Legende - Kolekcija 50
Miroslav Ilic - Dan Osvice, A Ja Odlazim Saban Saulic - Verujem U Ljubav Toma Zdravkovic - Oj Dunave, Dunave Angel Dimov - Nikad Nikad Milance Radosavljevic - Samo Ona Moze Nedeljko Bilkic - Tarabe Bih Preskakao Ana Bekuta & Keba - Nemoj Nista Pricati Beki Bekic - Cigani Dzej - Blago Onom Ko Rano Poludi Muharem Serbezovski - Ramo Druze Moj Bora Spuzic Kvaka - Dodji Ublazi Bol Srca Mog Aca Matic - Zene I Vino Mile Kitic - Evo Opet Stize Car Ceca - Babaroga Lepa Brena - Sto Si Mala Mrsava Ko Grana Zoran Kalezic - Zao Mi Je, Zao Snezana Savic - Avantura Merima Njegomir - Kad Kazem Ljubav Mislim Na Tebe Mira Pejic - Ciganka Sam Mala Hanka Paldum - Sa, Sa Sarajevo
Hanka Paldum - Crne Kose Miroslav Ilic - Probudi Se Srce Moje Saban Saulic - Dodji Za Bolje Sutra Halid Beslic - Srebrni Mjesec Aleksandar Danilovic - Jedna Suza Na Tvom Licu Toma Zdravkovic - Svirajte Mi Tiho, Tise Novica Negovanovic - Jedna Reka U Mom Kraju Marinko Rokvic - Da Volim Drugu Ne Mogu Silvana Armenulic - Srce Gori, Jer Te Voli Ceca - Vazduh Koji Disem Biljana Jeftic - Evo Ti Srce Na Dlanu Dzej - Zar Ja Da Ti Brisem Suze Dragana Mirkovic - Crni Leptir Mile Kitic - Sve Su Case Ispijene Ipce Ahmedovski - Da Ti Guzvam Postelju Radisa Urosevic - Tudja Zeno Lepa Brena - Cik Pogodi Muharem Serbezovski - Za Vencanim Stolom Milance Radosavljevic - Svirajte Nocas Samo Za Nju Mitar Miric - Nasao Sam Pravu
Folk Legende - Kolekcija 52
Nenad Jovanovic - Mori Puce Puska Slavko Banjac - Ne Truje Me Ovo Vino Dusko Kulis - Najlepse Oci Vesna Zmijanac - Svatovi Halid Muslimovic - Reci Sreco Mile Kitic - Stari Druze Vidjas Li Je Jasar Ahmedovski & Extra Nena - Zajedno Nada Obric - Nadji Me Dok Samujem Lepa Lukic - Kojom Mukom Da Te Mucim Toma Zdravkovic - Nocas Sam Tuzan, Ciganko Moja Ipce Ahmedovski - Stari Drugar Glava Luda Sneki - Duso Moja Tanana Zorica Minic - Hej Noci Tamna Noci Snezana Djurisic - Ne Bih Prebolela Miroslav Kovacevic - Kofer Pun Suza Vida Pavlovic - Sarena Marama Tozovac - Ajd' Idemo Rado Radojka I Tine Zivkovic - Meraklijsko Kolo Zvonko Bogdan - Moja Mala Nema Mane Silvana Armenulic - Ja Nemam Prava Nikoga Da Volim
Folk Legende - Kolekcija 53
Miroslav Ilic - Za Tebe Imam Ljubav Hanka Paldum - Ja Te Pjesmom Zovem Dzej - Ucini Nesto Zivote Ceca - Ustani, Budi Se Biljana Jeftic & Aca Ilic - Biljana Dragana Mirkovic - Da, Da, Da Extra Nena - Za Ljubav Nasu Milena Plavsic - Pozeli Nam Majko Srecu Milance Radosavljevic - Izacicu Da Je Vidim Gvozden Radicevic - Pij Draga Nocas Iz Moje Case Safet Alija - Zadnji Gros Ajnur Serbezovski - Zajko Kukurajko Izvorinka Milosevic - Stara Vlajna Lepa Brena - Udri, Mujo Radisa Urosevic - Oj Vojvodo Sindjelicu Nedeljko Bilkic - Ja Mlad Pijem Noci Merima Njegomir - Ljube Mi Se Crne Oci Dobrivoje Topalovic - Opet Sam Pogresio Aca Ilic - Ja Je Volim, Ona Zna Milos Bojanic - Gdje Sam To Pogrijesio
Folk Legende - Kolekcija 54
Toma Zdravkovic - Ja Nemam Prava Kemal Malovcic - Cuvaj Draga Nasu Cerku Rasa Pavlovic - Dosla Drina Od Brega Do Brega Zeljko Samardzic - Prelila Se Casa Moja Sinan Sakic - Ljutim Se Na Samog Sebe Mitar Miric - Rastaje Se Moja Generacija Saban Saulic - Opasna Si Kao Kobra Jami - Pusti Me Da Zivim Marinko Rokvic - Mozda Smo Se Sreli Al' Poznali Nismo Novica Negovanovic - Zivot Me Kune Voljena Zeno Mira Skoric - Neka Se Ubije On Ljuba Alicic - Volecu Te Muko Moja Mile Kitic - Gubitnik Zoran Kalezic - Sve Je S Tobom Nestalo Rodja Raicevic - Ti Si Jedini Greh Slavko Banjac - Sta Je To Sa Mnom Usnija Redzepova - Napravicu Lom Mirjana Bajraktarevic - Doletece Beli Golub Nedzad Salkovic - Nocas Nek Se Pjeva Vasilija Radojcic - Pamtis Li Jos Ljubavi Moja
Folk Legende - Kolekcija 55
Haris Dzinovic - Ciganin Sam Ja Snezana Savic - Tako Je Malo Ljubavi Toma Zdravkovic - Sto Je Tuzna Tako Ova Noc Esma Redzepova - Volim Te, Veruj Mi Hasan Dudic - Budi Moja Jasmina Ferid Avdic - Doslo Vreme Za Rastanak Angel Dimov - Sto Mi Slomi Srce Dragana Mirkovic - Spasi Me Samoce Jasar Ahmedovski - I Bez Tebe Svitace Halid Beslic - Mostovi Tuge Ana Bekuta - Volim Ga Majko Volim Beki Bekic - Imam Jedno Pitanje Vesna Zmijanac - Sama Dzej - Zurka Tozovac - Kraj Dunava Koliba Dragan Kojic Keba - U Crno Obojeno Hasim Kucuk Hoki - Rastanak Snezana Djurisic - Jedna Suza Cune - Komsinica Goca Stojicevic - Jutros Mi Je Ruza Procvetala
Folk Legende - Kolekcija 56
Nenad Jovanovic - Zone Mori Zone Selimova I Zelcevski - Eleno Cerko Mira Pejic - U Ranu Zoru Zvonko Bogdan - Fijaker Stari Mile Bogdanovic & Narakord - Osam Tamburasa Radisa Urosevic - Ko To Kaze,Ko To Laze Saban Saulic - Andjeoska Vrata Izvorinka Milosevic - Domacine Rode Moj Muharem Serbezovski - Osman - Aga Toma Zdravkovic - Zena Je Plakala Miroslav Ilic - Lidija Silvana Armenulic - Ja Molim Za Ljubav Tozovac - Ti Si Tudja Zena Lepa Lukic - Sta Ima Novo Nedeljko Bilkic - Beli Grade Beli Vinograde Snezana Djurisic - Pevam Za Ljubavi Stare Vesna Zmijanac - Ja Sam Ona Koju Trazis Zorica Brunclik - Ne Pitajte Koliko Kosta Saska Karan - Doci Ce Mi Glave Sneki - Ne Trazi Me Kad Ti Lose Ide
Folk Legende - Kolekcija 57
Jasar Ahmedovski - A Oko Mene Zenski Svet Kemal Malovcic - Cemu Se Bez Mene Nadas Halid Beslic - Pamtit Cu Te Ana Bekuta - Samo Ti Ceca - Volela Sam Te Dragana Mirkovic - Otkad Sam Se U Tebe Zaljubila Aca Ilic - Ciganka Dzej - Zivote, Zeno Bez Morala Hanka Paldum - Uzalud Mi Trazis Oprostaj Milos Bojanic - Takva Se Jednom Radja Nada Obric - Zasto Se Nismo Ranije Sreli Dragisa Sekulic - Razbolim Se Sve S Jeseni Goca Stojicevic - Zagrli Me I Oprosti Mi Aca Matic - Dodji U Moje Sne Mile Bogdanovic - Sinoc, Kad Je Pao Mrak Radojka I Tine Zivkovic - Radino Kolo Milance Radosavljevic - Da Li Sanjam Hasim Kucuk Hoki - Nema Te Vise Alija Rade Jorovic - Djedo Merima Njegomir - Ti Si Moja Jabuka Od Zlata
Folk Legende - Kolekcija 58
Extra Nena - Moj Golube Toma Zdravkovic I Tanja Boskovic - Ja Zudim Vesna Zmijanac - Zar Bi Me Lako Drugome Dao Hanka Paldum - Zbog Tebe Vaso Bozic - Idu Pisma Bez Postara Muharem Serbezovski - Idi Iz Mog Grada Serif Konjevic - Zauvijek Si Ostala U Meni Biljana Jeftic - Crne Kose Ljuba Alicic - Nisi Znala Za Bol Srca Mog Dragana Mirkovic - Vetrovi Tuge Milena Plavsic - Banja Luko I Ta Tvoja Sela Miroslav Radovanovic - Ona Nece Da Me Ceka Vasilija Radojcic - Nek Toce Vino Svatovi Nasi Zorica Minic - Jecam Znjela Cune - Kafu Mi Draga Ispeci Slobodan Mulina - Uzice Mali Carigrade Tozovac - Pricaj Mi O Njoj Zeljko Samardzic - Zasviraj Druze Ipce Ahmedovski - Oce Oce Sinan Sakic - Ne Spominji Plave Oci
Aca Matic - Zar Je To Kraj Zoran Kalezic - Uzalud Te Trazim Dragana Mirkovic - Kad Bi Znao Kako Ceznem Dusko Kulis - Daj Mi Daj Ceca - Kad Bi Bio Ranjen Sneki - Pojacacu Radio Beki Bekic - Pusti Me Da Zivim Svoj Zivot Angel Dimov - Ziv Nam Bio Domacine Radisa Urosevic - Ja I Tata Ko Dva Brata Slobodan Lalic - Devojcice, Devojcice Mala Vera Ivkovic - Vesela Sam Lepa Zena Aca Trandafilovic - Donesi Vina, Krcmarice Ferid Avdic - Ne Plasim Se Godinama Miroslav Kovacevic - Ti Sa Mnom Odlicno Znas Dzej - Gde Je Ljubav Nasa Saban Bajramovic - Celav Babo Muharem Serbezovski - Mi Smo Ljudi Cigani Usnija Redzepova - Sto Si Leno Na Golemo Vida Pavlovic - Dragane Snezana Savic - Kljuc Od Srca
Folk Legende - Kolekcija 60
Ceca - Lepotan Miroslav Ilic - Balada O Nama Toma Zdravkovic - Da Li Ima Neko Radisa Urosevic - Tako Mi Nedelje Halid Beslic - Ljubav Je Stvorila Andjela Ipce Ahmedovski - Prodaj Suze Drugima Mile Kitic - Hej Vi Hitri Bijeli Dani Haris Dzinovic - O'djila Vesna Zmijanac - Sta Bi Ti Bez Mene Mira Skoric - Koji Je Danas Dan Halid Muslimovic - Vrati Se Dok Mladosti Ima Zorica Brunclik - Volim Te Sve Vise Ana Bekuta - Donesi Sunce Jami - Usne Su Ti Rubini Lepa Brena - Biseru Beli Marinko Rokvic - Jednom Sam I Ja Volio Milan Babic - Dusmani Nemaju Dusu Dobrivoje Topalovic - Vodenicar Zvonko Bogdan - Ej, Salasi Mira Pejic - Ciganka Mi Gatala
Snezana Savic - Tri Poljupca Toma Zdravkovic - Jelena Lepa Brena - Pariski Lokal Dragana Mirkovic - O, Da Li Znas Ceca - Doktor Dzej - Jedan Dva Nino - Sto Mi Noci Nemaju Svanuca Jelena Brocic - Zaljubi Se U Mene Miroslav Ilic - Pokidacu Lance I Katance Predrag Zivkovic Tozovac - S One Strane Morave Bora Spuzic Kvaka - Na Rastanku Lepa Lukic - Nocas Si Mi Duzan Ostao Marinko Rokvic - Pustite Me Da Je Vidim Jasar Ahmedovski - Rastasmo Se K'o Dve Reke Kemal Malovcic - Okrece Se Kolo Srece
Folk Legende - Kolekcija 62
Predrag Zivkovic Tozovac - Madjarica Radisa Urosevic - Oko Moje Lepa Brena - Hajde Da Se Volimo Nervozni Postar - Zenim Se Semsa Suljakovic - Mi Se Volimo Sinan Sakic - Reci Caso Mitar Miric - Ne Moze Nam Niko Nista Toma Zdravkovic - Pustite Me Da Zivim Svoj Zivot Saban Saulic - Zbog Neverstva Jedne Zene Miroslav Ilic - Hocu, Hocu Jasar Ahmedovski - Mi Smo Bili Jedno Srce Zorica Brunclik - Ne Daj Da Nas Rastave Slavko Banjac - Pevaj Duso Moja Juzna Vesna Zmijanac - Nikome Nisam Ni Majka Ni Zena Mira Skoric - Karta Tuge
Folk Legende - Kolekcija 63
Halid Beslic - Da Zna Zora Louis - Sve Cu Da Ti Dam Sar E Roma - Mar Djandja Radisa Urosevic - Tamburasi Jace, Jace Milance Radosavljevic - Selo Moje Mesto Najmilije Rade Jorovic - Lepotica I Sirotan Saban Saulic - Hajde Mala Da Pravimo Lom Sneki - Neka Pukne Grom Viki - Nikom Nije Lepse Nego Nama Jami - Hajde Meni Pridji Nada Topcagic - Tri Zivota Srca Tri Serif Konjevic - Dvije Rane Snezana Savic - Ti Miroslav Ilic - Izdala Si Srce Zorica Brunclik - Odakle Si Sele
Folk Legende - Kolekcija 64
Saban Saulic - Nije On Covek Za Tebe Aca Matic - Volesmo Se Samo Jedno Leto Dobrivoje Topalovic - Crni Zivot, Plava Zena Halid Muslimovic - Samo Ti Mozes Slomiti Mi Srce Jasar Ahmedovski - Za Srca Zaljubljena Zorica Brunclik - Kako Ti Je, Kako Zivis (duet Saban Saulic) Mile Kitic - Pitaju Za Tebe Enes Begovic - Ne Idi,Molim Te Ajnur Serbezovski - Jasmina Bora Spuzic Kvaka - Napila Se Luda Glava Marinko Rokvic - Samo Me Potrazi Lepa Lukic & Ivana Djordjevic - Naslednica Biljana Jevtic - Nista Ne Brini Ceca - Nevaljala Dragana Mirkovic - I U Dobru I U Zlu
Folk Legende - Kolekcija 65
Novica Zdravkovic - Naviko Sam Ja Na Nocni Zivot (Original) Serif Konjevic - Zbog Tebe Sam Vino Pio Nada Topcagic - To To Idemo Zorica Brunclik - Branili Su Nasu Ljubav Dzej - Ovaj Zivot Nije Lak Slavko Banjac - Dodir Kao Led Snezana Savic - Bez Tebe Miroslav Ilic - Nije Zivot Jedna Zena Radisa Urosevic - Ja Za Tebe Disem Aca Matic - Pred Tvojom Skolom Lepa Lukic - Ja Nemam Srece Mile Kitic - Casa Zuci, Casa Meda Jasar Ahmedovski - Zabranicu Suzama Sinan Sakic - Miko Druze Moj Beba Selimovic - Samo Ti
Folk Legende - Kolekcija 66
Ajnur Serbezovski - Rastanak Halid Beslic - Sijedi Starac Ceca - Mrtvo More Baja Mali Knindza - Bozic Je Miroslav Ilic - Suze Na Peronu Marinko Rokvic - Polomio Vetar Grane Nada Topcagic - Jutro Je Predrag Zivkovic Tozovac - Trepetljika Trepetala Kemal Malovcic - Prosjak Ljubavi Biljana Jevtic - Daj Mi Malo Vremena Vesna Zmijanac - Ti, Gde Si Sad Dragana Mirkovic - Opojni Su Zumbuli Jasar Ahmedovski - Sudba Svakog Stize Semsa Suljakovic - Jedna Suza Na Tvom Licu Milance Radosavljevic - Magla Pala
Folk Legende - Kolekcija 67
Lepa Brena - Boli Me Uvo Za Sve Seki Turkovic - Pogledaj Me Nervozni Postar - Srecno Mladenci Dzej - Ala Bi Te Okitio Mala Dragan Koijc Keba - Prazno Srce Prazna Dusa Halid Beslic - Zajedno Smo Jaci Nada Topcagic - Zvjezda Tjera Mjeseca Bora Spuzic Kvaka - Uspavanka Louis - Fato Mori Dusmanke Radisa Urosevic - Igrale Se Delije Miroslav Ilic - Poslednje Pismo Zorica Brunclik - Kada Bi Me Pitali Snezana Savic - Osecam Te, Osecam Mira Skoric - Zar Ti Da Mi Sudis Sinan Sakic - Ljubila Me Zena Ta
Folk Legende - Kolekcija 68
Slavko Banjac - Zar Sa Usana Medeni Mesec - Djavolica Aca Lukas - Sta Ucini Crni Gavrane Dara Bubamara - Volim Da Te Volim Nino - Udahni Duboko Biljana Jevtic - Udji Mi U Trag Dragan Koijc Keba - U Snu Ljubim Medna Usta (Solo) Dzej - Sta To Bese Ljubav Beba Selimovic - Kako Srcu Svom Da Kazem Jasar Ahmedovski - Oko Crno Oko Lepa Brena - Seik Miroslav Ilic - Tako Mi Nedostajes Serif Konjevic - Tudjin Milance Radosavljevic - Ti Neznas Kako Je Mojoj Dusi Saban Saulic - Sam Za Stolom Jedan Covek Sedi
Folk Legende - Kolekcija 69
Jelena Brocic - Bele Rade Radisa Urosevic - Zivela Srbija Dzej - Radjaj Sinove Vesna Zmijanac - Idem Preko Zemlje Srbije Jami - Zbog Tebe Bi Vila Ostala Bez Krila Dragan Koijc Keba - Zal Za Usnama Ceca - Zlato Srecan Put Viki - Hajde Vodi Me Odavde Zorica Brunclik - Djurdjevdan Kemal Malovcic - Blago Onom S Kim Si Sada Saban Saulic - Odlazis, Odlazis Bora Spuzic Kvaka - Kolibo Mladosti Moje Seki Turkovic - Krcma Stara Nada Topcagic - Ljubomorna Sam Halid Beslic - Sjecam Se
Seki Turkovic - Daj Da Nesto Popijemo Sinan Sakic - Sudbina Me Na Put Salje Lepa Brena - Disco Urnebes Nino - Zbogom Mala Serif Konjevic - Ljubav Je Potrebna Svima Kemal Malovcic - Lazes Da Si Srecna Semsa Suljakovic - Ne Lazi Jasar Ahmedovski - Ja Imam Srce Za Ceo Svet Miroslav Ilic - Pitas Majko Kako Je Rade Jorovic - Koliko Ima Na Livadi Sena Lepa Lukic - Vatro Moja Radisa Urosevic - Ne Gledaj Me Dok Muzika Svira Toma Zdravkovic - Ljubavi Zivote Moj Mira Skoric - Ljubavnici Ana Bekuta - Taj Zivot Moj
Miroslav Ilic - Gresnica Lepa Brena - Evo Moga Delije Slavko Banjac - Pevacu Da Te Zaboravim Zorica Brunclik - Rodjeni Jedno Za Drugo Sinan Sakic - Ej, Otkad Sam Se Rodio Mile Kitic - Samo Sam Jednom Voleo Dobrivoje Topalovic - Progovori Sliko Bora Spuzic Kvaka - Stojim Na Uglu Prosjaku Slican (Tajna) Milance Radosavljevic - Jedna Zena Plave Kose Rade Jorovic - Volimo Se Tajno Marinko Rokvic - Snegovi Beli Opet Veju Ljuba Alicic - Ti Si Moja Istina Mitar Miric - Otvorite Sve Kafane Saban Saulic - Kad Bi Casa Znala Toma Zdravkovic - Ostao Sam Sam
Folk Legende - Kolekcija 72
Louis - Slike U Oku Vesna Zmijanac - Crni Kaput Nino - Idi Moram Da Ti Kazem Viki - Tunel Dragana Mirkovic - Mamina I Tatina Dzej - Slazes Li Se Ti Jelena Brocic - Ko Ostavlja Ruze Sneki - Harmoniko Sviraj Sama Miroslav Ilic - Tamo Je Zavicaj Serif Konjevic - Djevojacke Suze Biljana Jevtic - Ja Sam Tvoja Aca Matic - Varala Si Me Predrag Zivkovic Tozovac - Ne Pitaj Me Ti Snezana Savic - Tugo Moja, Zeljo Moja Ajnur Serbezovski - Nasa Balada
Folk Legende - Kolekcija 73
Medeni Mesec - Uz Moravu Vetar Duva Ana Bekuta - Oluja Lepa Brena - Cuvala Me Mama Slavko Banjac - Lav Sam U Grudima Nino - Otrovana Grehom Zorica Brunclik - Ja Sam Vatra, Ja Sam Zar Halid Muslimovic - Nesto Me Za Tebe Veze Enes Begovic - Zivot Tece Dalje Louis - Duda Dragan Koijc Keba - Moj Brate Rade Jorovic - Stari Se Stari Sinan Sakic - Pusti Me Da Zivim Lepa Lukic - Zivim Sama Radisa Urosevic - I Kad Cutis, Ti Mi Mnogo Kazes Nervozni Postar - Salko Dinamitas
Folk Legende - Kolekcija 74
Ana Bekuta - S Tobom Srece Ni Za Leka Marinko Rokvic - I Kad Me Svi Zaborave Jelena Brocic - Okrenucu Te Za 360 Dragana Mirkovic - Dodaj Gas Lepa Brena - Dama Iz Londona Nada Topcagic - Ukradi Me Ukradi Dragan Koijc Keba - Procvetala Lipa Stara Snezana Savic - Boli Me Srce Za Tobom Toma Zdravkovic - Izgubljene Ljubavi Saban Saulic - Vreme Za Zaljubljene Rade Jorovic - Ne Salji Majko Sina U Tudjinu Mitar Miric - Ej, Mladosto Sto Me Ostavi Lepa Lukic - Ljubav U Ocima Jasar Ahmedovski - To Moze Samo Zena Slavko Banjac - Srce Pati Kao Patika
Folk Legende - Kolekcija 75
Predrag Zivkovic Tozovac - Leno, Magdaleno Saban Saulic - Jedna Lasta Ne Cini Prolece Miroslav Ilic - Kad Grozdje Zri Radisa Urosevic - Umrecu Za Njom Snezana Savic - Topim Se Sneki - Zvezda Srece Halid Beslic - Gordana Zorica Brunclik - Medeno Moje Jasar Ahmedovski - Pijanac Nada Topcagic - Evo Moga Bekrije Seki Turkovic - Sta Cu Kuci Mira Skoric - Manastir Dara Bubamara - Kosava Sa Dunava Dzej - Sexy Ritam Dragana Mirkovic - Divlja Devojka
Folk Legende - Kolekcija 76
Halid Beslic - Zlatna Casa Zorica Brunclik - Ja Znam Vesna Zmijanac - Znas, Sta Mi Je Zao Lepa Brena - Ti Si Moj Greh Jami - Sta Trazis Ti U Srcu Mom Dara Bubamara - Ja Necu Da Ga Vidim Jelena Brocic - Hej Srce Bas Si Bilo Ludo Dragana Mirkovic - Bas Tebe Volim Ja Nada Topcagic - Zar Ti Zar Ti Miroslav Ilic - Lako Je Tebi Mala Beba Selimovic - Tuzno Je Nebo Ljubavi Lepa Lukic - Krijes, Krijes Sinan Sakic - Korak Do Sna Mile Kitic - Hiljadu Kisa U Meni Pada Kemal Malovcic - Skorpija Sam Ja
Folk Legende - Kolekcija 77
Ljuba Alicic - Oci Pune Ljubavi Dragan Koijc Keba - Srce Mi Je Kameno Vesna Zmijanac - Da Budemo Nocas Zajedno Serif Konjevic - Zaljubljena Srca Dva Semsa Suljakovic - Voli Me, Grli Me, Ljubi Me Hasim Kucuk Hoki - Pozdrav Majci Radisa Urosevic - Mala Moja, Moje Slatko Vino Dragana Mirkovic - Kolo Srece Ljuba Alicic - Zivot Mi Se Zamerio Miroslav Ilic - Zbogom Ljubavi Toma Zdravkovic - Ostala Je Samo Uspomena Dzej - I Zene Vole Muskarce Viki - Kud Puklo Da Puklo Nervozni Postar - Ne Spavaj Mala Moja Sneki - Sneki Rap
Folk Legende - Kolekcija 78
Vesna Zmijanac - Sebi Sam Bila I Rat I Brat Dzej - Zasto Pravis Majmuna Od Mene Jelena Brocic - Ja Sam Se Zaljubila Biljana Jevtic - Ludo Srce Viki - Svadbe Nece Biti Baja Mali Knindza - Kad Sam Bio Mali Rade Jorovic - Kad Se Skupi Nase Drustvo Dobrivoje Topalovic - Kad Bi Mogo I Umro Bi Za Te Seki Turkovic - Ako Te Nekad Zaboli Dusa Kemal Malovcic - Moje Su Oci Dve Krupne Suze Saban Saulic - Ne Pitaj Me Kako Mi Je Druze Marinko Rokvic - Tebe Nema Snezana Savic - Nova Ljubav Toma Zdravkovic - Cekaj Me Jasar Ahmedovski - Zena Moje Mladosti
Folk Legende - Kolekcija 79
Haris Dzinovic & Hari Mata Hari - Ja Ne Pijem Dragana Mirkovic - Od Kad Sam Se U Tebe Zaljubila Mira Skoric - Bilo Bi Njoj Aca Lukas - Ja Zivim Sam Louis - Obrisi Suze Mala Moja Ceca - Kuda Idu Ostavljene Devojke Toma Zdravkovic - Sudbino Lepa Brena - On Ne Voli Me Sar E Roma - Bida Mange Romale Sinan Sakic - Pokloni Poljubac Prijatelju Starom Predrag Zivkovic Tozovac - Mesecina, Mesecina Milance Radosavljevic - Uspomena Ti Si Bolna Nada Topcagic - Vragolanka Miroslav Ilic - Ti Si Moja Simpatija Zorica Brunclik - Ubile Me Oci Zelene
Folk Legende - Kolekcija 80
Snezana Savic - Zasto Te Toliko Volim Nada Topcagic - Plakacu Sutra Ana Bekuta - Tugo Moja Crnooka Mira Skoric - Tanana Milena Sneki - To Sto Me Ne Volis Ljuba Alicic - Bez Tebe Marinko Rokvic - Ljubav Stara Srce Para Nedeljko Bajic Baja - Dve Ruze Lepa Lukic & Ivana Djordjevic - Pesma Nasa Umret' Nece Aca Matic - Zbogom Ljubavi Mile Kitic - Stavi Karte Na Sto Enes Begovic - Kunem Se U Ljubav Svoju Semsa Suljakovic - Srce Cu Ti Dati Jasar Ahmedovski - Zivlje Malo Tambursi Sinan Sakic - Sto Me Pitas Kako Zivim