01. Haris Dzinovic - Rano je za tugu 02. Ceca Raznatovic - Kukavica 03. Ceca Raznatovic - Kuda idu ostavljene devojke 04. Dzej Ramadanovski - Sunce ljubavi 05. Dzej Ramadanovski - Nocas mi se ne spava 06. Lepa Brena - Okreces mi ledja 07. Lepa Brena - Golube 08. Viki Miljkovic - Losa sreca 09. Viki Miljkovic - Hajde vodi me odavde 10. Dragana Mirkovic - Ljubav je samo za heroje 11. Dragana Mirkovic - O da li znas 12. Zeljko Samardzic - Sipajte mi jos jedan viski 13. Zeljko Samardzic - Grlica 14. Mira Skoric - U sluzbi ljubavi 15. Mira Skoric - Oci moje ponosite 16. Roki - Zena 17. Mira Kosovka - Za saku ljubavi 18. Zeljko Sasic - Ubila si sve u meni 19. Ana Bekuta - Kralj ponoci 20. Dzej Ramadanovski - Nedelja
01. Ceca Raznatovic - Sta je to u tvojim venama 02. Ceca Raznatovic - Ustani budi se 03. Dzej Ramadanovski - Radjaj sinove 04. Dzej Ramadanovski - Ko se s nama druzi 05. Lepa Brena - Hajde da se volimo 06. Lepa Brena - Biseru beli 07. Mira Skoric - Daj mi boze 08. Mira Skoric - Zabava 09. Zeljko Samardzic - Oprosti izvini 10. Zeljko Samardzic - Amajlija 11. Dragana Mirkovic - Pitaju me u mom kraju 12. Dragana Mirkovic - Dobra devojka 13. Ana Bekuta - Zlatiborske zore 14. Ana Bekuta - Kako mi je pitas sad 15. Sneki - Pijmo 16. Zeljko Sasic - Gori more 17. Jami - Cokolada 18. Marinko Rokvic - Ko ukrade noci boje 19. Boban Zdravkovic - Napij se srce 20. Aca Lukas - Sta ucini crni gavrane