• Page 1 of 1
  • 1
Forum » -== General Forum Section ==- » Vicevi - Jokes [Regional, Foreign & International Languages] » Da li cemo biti ovakvi?‏ (Vicevi, sale, smeh, razonoda, starost)
Da li cemo biti ovakvi?‏
Bebana
01-08-2012, 8:37 AM
# 1
Offline
Friends
Posts: 15036
Tri sestre stare 92, 94 i 96 godina žive u zajedničkoj kući. Jedne noći najstarija sestra uspe vodu u kadu da se okupa. Kada je zakoračila u kadu zastala je i viknula sestrama:
- Jesam li ja pošla da se okupam ili sam već završila??
Srednja sestra viknu:
- Nemam pojma, evo me dolazim gore da vidim.
Kada je zakoračila na stepenice, zaustavi se i viknu sestrama:
- Jesam li ja krenula uz stepenice ili sam pošla nazad??
Najmlađa sestra sedi u kuhinji, srče čaj i sluša svoje sestre. Odmahnu glavom i promumla:
- Nadam se da ja neću nikada postati tako zaboravna, te kucnu tri puta na drveni sto za sreću. Potom viknu sestrama:
- Sad ću ja doći gore da vam obema pomognem, samo da vidim ko to kuca na vrata!
Bebana
01-08-2012, 8:37 AM
# 2
Offline
Friends
Posts: 15036
Dve stare gospođe su prijateljice već decenijama. Tokom godina, delile su svakakve aktivnosti i avanture. U poslednje vreme njihove aktivnosti su se svele na sastanke par puta nedeljno da igraju karte. Jednoga dana dok su se kartale jedna se zagledala u drugu i pažljivo rekla:
- Molim te, ne ljuti se na mene. Znam da smo prijateljice jako dugo vremena, ali trenutno baš ne mogu da se setim tvoga imena. Mislim i mislim, ali jednostavno ne mogu da se setim. Molim te, reci mi tvoje ime.
Njena prijateljica se zagleda u nju. Piljila je tako najmanje tri minuta. Konačno je progovorila: - A za kada ti to treba??
Bebana
01-08-2012, 8:37 AM
# 3
Offline
Friends
Posts: 15036
Penzionisani gospodin je vozio autoputem kad njegov mobilni zazvoni. Kada se javio, čuo je uzrujan glas njegove žene upozoravajući ga:
- Hermane, upravo sam čula na vestima da neka budala ide u pogrešnom pravcu autoputem 77. Molim te budi oprezan na putu kući!?
- Ma, kakvi jedna budala - odgovori Herman - ima ih na stotine!? Svi idu u pogrešnom smeru.
Bebana
01-08-2012, 8:37 AM
# 4
Offline
Friends
Posts: 15036
Dve starije gospođe su se vozile u velikom automobilu, obe su jedva virile iza komandne table. Utom, stigoše do raskrsnice. Svetlo na semaforu je bilo crveno, ali je auto samo prošao kroz raskrsnicu. Gospođa na suvozačevom mestu pomisli:
- Mora da sam poludela, zaklela bih se da smo upravo prošle kroz crveno svetlo. Posle par minuta, došle su do sledeće raskrsnice i svetlo je opet bilo crveno. I ovog puta samo su prošle kroz raskrsnicu. Gospođa na suvozačevom mestu je gotovo bila sigurna da je svetlo bilo crveno i ozbiljno se zabrinula da je poludela i da sve to umišlja. Već se dobro unervozila. Na sledećoj raskrsnici, svetlo je opet bilo crveno, a one su samo prošle. Sada već sigurna da je svetlo svakog puta bilo crveno, okrenu se prijateljici za volanom i reče:
- Mildred, da li si ti svesna da smo upravo prošli kroz TRI crvena svetla? Mogla si nas obe ubiti!?
Mildred se trgne i iznenađeno zapita:
- Oh, zar ja vozim??
Bebana
01-08-2012, 8:38 AM
# 5
Offline
Friends
Posts: 15036
Starija gospođa je uzrujano zvala policiju preko mobilnog i prijavila da je njen auto obijen. Histeričnim i plačnim glasom objašnjava situaciju dežurnom policajcu:
- Ukrali su radio, volan, kočnicu, pa čak i papučicu za gas!?
Policajac je umiruje:
- Smirite se gospođo, poslao sam patrolu, policija samo što nije stigla.
Nekoliko minuta kasnije, policajac zove dežurnog:
- Zaboravi na ovaj zadnji poziv, gospođa je greškom sela na zadnje sedište.
Forum » -== General Forum Section ==- » Vicevi - Jokes [Regional, Foreign & International Languages] » Da li cemo biti ovakvi?‏ (Vicevi, sale, smeh, razonoda, starost)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:
Pravila Chat
Mini-chat
+Mini-chat
0