• Page 1 of 1
  • 1
Forum » -== General Forum Section ==- » Ljubav,Intima,Romantika - Love,Intimacy,Romance [Regional & Foreign Languages] » 7 načina za prvi dodir (prvi, dodir, ruka , masaza, devojka, decko, ljubav)
7 načina za prvi dodir
Bebana
22-07-2012, 7:19 PM
# 1
Offline
Friends
Posts: 15036
Upoznaj se sa njenom kožom


Prvi fizički kontakt sa devojkom koja Vam se sviđa nije zanemarljiv događaj. Bez obzira da li se radi o prvom susretu ili trećem sastanku, svakako ćete posle prvog želeti da sledeći budu češći i duži. Dobro znamo, da je muškarcima teško da pređu ovu barijeru zvanu „dodir kože“, ali postoji nekoliko načina kako to možemo „spontano“ da izvedemo.



Počinjemo od poslednjeg...

7. način: Zagrejte joj ruke

Ako joj je hladno, jednostavno uzmite njene dlanove među svoje i protrljajte ih pod izgovorom da želite da je zagrejete. Na ovaj način ćete joj staviti do znanja i da pored Vas uvek može da računa na toplo i sigurno mesto. Samo povedite računa da Vaši prijatelji ne gledaju…

6. način: Skinite joj trepavicu sa lica

Ovo je nešto što ćete češće videti u romantičnim komedijama nego u realnom životu. Ako ovo izvedete ležerno i samouvereno može imati neverovatan efekat na devojku. Ovaj gest zapravo govori da gledate svaki detalj na njoj, čak i ako ne buljite u nju, a ovo joj neće promaći – budite sigurni!

5. način: Uzmite je za ruku i vodite

Ovo je pravi gest koji pokazuje liderstvo i samopouzdanje. Njoj je jasno da joj ne treba niko da se provede do drugog kraja prostorije, ali činjenica da Vi to činite i to dok svi gledaju joj govori da imate sve što je potrebno jednom muškarcu koji brine o ženi.

4. način: Reci te joj da želite da joj gledate u dlan

Ovo je vrlo smeo i riskantan potez, ali uvek možete da okrenete na šalu i budete još šarmantniji. Možete reći recimo: „ Uh, znao sam da si imala burnu prošlost, ali nisam znao da tako dobro izgledaš bez odeće! … Je l’ mogu još jednom da pogledam?“ Nadamo se da je jasno šta smo mislili!

3. način: Škakljivo obaranje ruku

Ovakav predlog će retko koja žena odbiti, čak i one najmodernije. Jedino je nezgodna situacija ako inicirate ovakav kontakt, a ona bude jača…

2. način: Plešite

Prednosti ove tehnike su da, ukoliko ste nešto veštiji, dozvoljava da su Vaše ruke na raznim tačkama njenog tela. Ipak, pribojavajte se ruke na njenom kuku i približavanja, nikad ne znate na kakvu ćete reakciju naići u ovoj situaciji. Neka sve klizi, nemojte praviti neprirodne i nagle pokrete.

1. način: Ponudite joj masažu

Ako izgleda umorno ili se požali na stres na poslu, reagujte brzo, ponudite joj masažu ramena. Ona će biti zahvalna na tome, a prilika je idealna da upoznate svoje ruke sa njenim telom. Morate savladati bar osnove masaže kako biste pronašli nervne završetke i opustili je jer ništa ne podstiče romantična osećanja više od opuštanja tela. Ako niste dobri na ovom polju držite se masaže ramena.
Forum » -== General Forum Section ==- » Ljubav,Intima,Romantika - Love,Intimacy,Romance [Regional & Foreign Languages] » 7 načina za prvi dodir (prvi, dodir, ruka , masaza, devojka, decko, ljubav)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:
Pravila Chat
Mini-chat
+Mini-chat
0