• Page 1 of 1
  • 1
Forum » -== General Forum Section ==- » Ljubav,Intima,Romantika - Love,Intimacy,Romance [Regional & Foreign Languages] » Poze od kojih „traje duže“ (Poze,traje, duže, sex, intima, ljubav)
Poze od kojih „traje duže“
Bebana
25-06-2012, 0:06 AM
# 1
Offline
Friends
Posts: 15036
Kako da traje duže u krevetu?


Da li vam je dosadilo da morate da se kontrolišete kako vođenje ljubavi ne bi trajalo prekratko? Da li želite da saznate koje poze mogu pomoći da „potrajeduže“ u krevetu i nemate stalno osećaj jer ste na ivici da završite prerano?



Otkrivamo nekoliko saveta i trikova koje će pomoći da izdržite duže u krevetu i budete kvalitetniji ljubavnici. Ovo su poze zbog kojih vođenje ljubavi može da potraje duže…

Nije sve u pozi

Ne zaboravite da nije dovoljno samo da odaberete pravu pozu kako bi vođenje ljubavi potrajalo. Pre svega, muškarac treba da razmišlja pozitivno. Nije dobro unapred razmišljati o tome kako to ne možete ili nećete uspeti u tome. Sve se može postići ako se čvrsto veruje u to!

Igra požude i strasti

Pretvoriti predigru u igru punu požude i strasti može biti zabavnije od samog seksa. Neka predigra traje dugo. Na kraju krajeva, žena se nikada neće požaliti na dugu predigru!

Uživajte u vremenu koje provodite zajedno i nemojte se fokusirati isključivo na sam seks, jer se zbog toga možete unervoziti i na kraju nećete uspeti da zadovoljite svoju dragu. Neka ovo vođenje ljubavi bude užitak za celo telo…

Vežbom do savršenog 'tajminga'

Svi smo već čuli: praksa dovodi do savršenstva. Ne budite stidljivi, masturbacija nije loša stvar, naročito ukoliko želite da otkrijete više o sebi i kako funkcionišete. Ovo je najbolji način da naučite da kontrolišete nagone.

Zadovoljavajući sebe, otkrivate i kako se osećate pre same završnice, a samim tim, možete naučiti i kako da je odložite. Takođe, naučićete da čak i kada dođe do vrhunca, usporite i ohldite glavu na trenutak, a zatim nastavite ponovo.

A sada, pređimo na poze koje će Vam produžiti užitak...

Poza 1: Zajednička misija

Možda je klasična i uzbuđuje Vas previše, ali misionarska poza definitivno zaslužila nagradu za „najbolju seks pozu“. Sa njom će vođenje ljubavi sigurno trajati duže.

Kada smo već kod toga, možete se malo i igrati, povremeno prekidajući odnos, jer ćete na taj način uspeti da odložite vrhunac bar neko vreme.

Predlažemo da ovu pozu započnete priljubljeni jedno uz drugo i vrlo lagano.

Poza 2: Gledaj me u oči

Još jedna sjajna poza koja će pomoći muškarcima da „traju duže“ u krevetu je da žena sedi u krilu. Sedite savijenih nogu, a ona neka sedne na Vas takođe savijajući noge. Ovako ćete lakše kontrolisati situaciju.

Najveća prednost ove poze je u tome što je možete istovremeno dodirivati po leđima, grudima, ramenima i ljubiti se.

Poza 3: Ona je gore

Iako muškarac ima manju kontrolu u ovoj pozi, mnogi smatraju pomeranje žene veoma prijatnim, a opet nije problem da se kontrolišu u ovoj pozi.

Dozvoljavajući ženi da preuzme kontrolu, pomažete joj da se lakše skoncentriše na postizanje sopstvenog orgazma. Za to vreme i muškarac uživa u pogledu!

Onog trenutka kada ona dostigne vrhunac, muškarac bi trebalo da joj pomogne promeni ritam hvatajući je za bokove i pomerajući je gore-dole. Njeno uživanje i promena ritma će njega dodatno uzbuditi.

Poza 4: Iznenadite je s leđa

Ova poza je uglavnom uobičajena za jutarnji seks. Dok Vam je ona okrenuta leđima, podignite njenu nogu i lagano uđite u nju.

Ovo je idealna poza u kojoj muškarac može da kontroliše svoje uzbuđenje. Pmerajte se lagano i ne žurite.

Nismo svi isti

Isprobajte ove poze i odaberite onu koju Vam najviše odgovara. Kada ovladate tehnikom kontrole sopstvenog tela i budete u stanju da kontrolišete orgazam, muškarac će impresionirati svoju partnerku jsvojom sposobnošću da se kontroliše u krevetu i mogućnošću da joj čak priušti višestruke orgazme.


Kad nešto želiš, naći ćeš način, kad nešto ne želiš, naći ćeš razlog...
Forum » -== General Forum Section ==- » Ljubav,Intima,Romantika - Love,Intimacy,Romance [Regional & Foreign Languages] » Poze od kojih „traje duže“ (Poze,traje, duže, sex, intima, ljubav)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:
Pravila Chat
Mini-chat
+Mini-chat
0