• Page 1 of 1
  • 1
Forum » -== Movies (Movie downloads of all kinds can be found here) ==- » Documentaries [Hollywood Scene] » Vojni nosač zrakoplova
Vojni nosač zrakoplova
Hermes
14-09-2015, 8:21 PM
# 1

-= Founder =-
Offline
Administrators
Posts: 12681
1994_Vojni nosač zrakoplova



Quote
dokumentarni film, SAD
redatelji: Liesl Clark, Carl Charlson, Gary Glassman, Kirk Wolfinger
scenaristi: Joseph McMaster, Gary Glassman
uloge:
Jay O. Sanders
Lance Lewman
Neil Ross
Liev Schreiber
Craig Sechler
Stacy Keach
John Lithgow

Vodimo vas na Independence, vojni nosač zrakoplova u ophodnji po Perzijskom zaljevu. Independence je jedan od najstarijih takvih brodova u američkoj pomorskoj floti, a uskoro će ga povući iz aktivne službe, iako još uvijek može preploviti stotine kilometara u jednom danu, te stajati usidren mjesecima na istom mjestu. Na brodu je 5000 članova posade koju čine samo muškarci. Oni brod smatraju svojim domom i radnim mjestom. Četvrtina posade boravi u tijesnom prostoru pa privatnosti nema. Neki od njih ne mogu ostvariti kontakt s obitelji i prijateljima dok su na brodu. Rad na brodu Independence je odgovoran, težak, stresan i opasan te ostavlja jako malo prostora za greške. Timski rad je ključan, jer posada obavlja zadatke visokog rizika, pokreću mlazne zrakoplove koji su u ophodnji zaljeva. Čak i manje pogreške mogu imati katastrofalne posljedice.

USS Independence (CV-62) je bio američki nosač zrakoplova u sastavu Američke ratne mornarice i jedan od nosača klase Forrestal. Bio je šesti brod u službi Američke ratne mornarice koji nosi ime Independence. Služio je od 1959. do 1998. godine.
Povučen je iz službe 1998. godine i čeka konačnu sudbinu. Zbog svojeg lošeg stanja u vrijeme povlačenja iz službe mornarica je odustala od toga da ga prenamjeni u muzej, pa je odlučeno da se potopi kao meta.




Code
http://uptobox.com/ltznpn2ynxby
Forum » -== Movies (Movie downloads of all kinds can be found here) ==- » Documentaries [Hollywood Scene] » Vojni nosač zrakoplova
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:
Pravila Chat
Mini-chat
+Mini-chat
0