• Page 1 of 1
  • 1
Forum » -== Movies (Movie downloads of all kinds can be found here) ==- » Documentaries [Hollywood Scene] » BBC Uvod u starenje
BBC Uvod u starenje
Hermes
20-10-2014, 8:55 AM
# 1

-= Founder =-
Offline
Administrators
Posts: 12681
2012_Horizont - Uvod u starenje -- BBC A Hrizon - Guide to Ageing



Quote
Svi bismo željeli da ostanemo mladi duhom, ali zar ne bi bilo bolje da ostanemo mladi i tijelom? Možda nas zato i privlače oni koji tvrde da su pronašli eliksir mladosti, bez obzira na to koliko nevjerovatno zvuče njihove tvrdnje.
U životu jedno je sigurno: s vremenom starimo. Možda nam se čini da se starost naprosto prikrade, ali samo se osvrnite i primijetićete promjene.
Pitanje starenja već vijekovima intrigira i amatere i alkemičare, a u posljednjih 45 godina, kako je starenje postalo predmet interesovanja ozbiljnih naučnih istraživanja, pridružili su im se i naučni serijal "Horizont" i BBC.
Počev od ranih dana bitke za odgovore, pa sve do pretencioznih obećanja o dužem životnom vijeku, bili smo svjedoci užasnih eksperimenata. Bilo je i onih koji su tvrdili da su pronašli konačno rješenje i onih koji su tvrdili kako su imali prilike da vide budućnost. Neke naučnike motiviše želja da pomognu bolesnima, a druge pokreće opšta ljudska težnja.
Da li je nauka za to vrijeme otkrila zašto starimo i da li smo uopšte bliži ostvarenju sna o besmrtnosti?




Code
https://mega.co.nz/#!Bt1ESaIT!m_ESb9n-zDYd3DVPMVKYhaNqmszYhFttujsZzBFucLM

http://uptobox.com/wiikvfkayj5n
Forum » -== Movies (Movie downloads of all kinds can be found here) ==- » Documentaries [Hollywood Scene] » BBC Uvod u starenje
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:
Pravila Chat
Mini-chat
+Mini-chat
0