• Page 1 of 1
  • 1
Forum » -== RapidExYU Area - Member Section ==- » General Discussions [Regional, Foreign & International Languages] » POSLEDNJA SEKS IKONA (FOTO/VIDEO)
POSLEDNJA SEKS IKONA
Hermes
10-03-2015, 6:31 PM
# 1

-= Founder =-
Offline
Administrators
Posts: 12681
POSLEDNJA SEKS IKONA Verovali ili ne, Šeron danas slavi 57. rođendan

Quote
Šeron Ivon Stoun. To je pravo ime glumice o kojoj su maštali i još maštaju muškarci iz čitavog sveta. Najviše je pamtimo po "Niskim strastima" i legendarnoj sceni sa prekrštanjem nogu, ali ona i danas, realno bakica, izgleda za medalju. Zlatnu. Ma, platinastu!




Quote
Američka filmska glumica, producentkinja, spisateljica i bivši model Šeron Stoun rođena je 10. marta 1958. u Medvilu. Popularnost je stekla početkom 90-ih ulogama u erotskim trilerima Niske strasti (1992.) i Sliver (1993.).



Rodila se u gradiću Medvil u saveznoj državi Pensilvaniji kao drugo od četvero dece u porodici oca fabričkog radnika i majke domaćice. Sa sedamnaest godina osvojila je titulu Mis Pensilvanije, što joj je s vremenom omogućilo da postane Fordov model u reklamama.
Glumački debi ostvarila je 1980. godine u filmu Vudija Alena Sturdust Memories. 1985. glumila je u filmu Rudnici kralja Salomona uz Ričarda Čembrlena, da bi filmski iskorak ostvarila malom, ali značajnom ulogom u SF filmu Totalni opoziv (1990.) gdje glumila uz Arnolda Švarcenegera. Istovremeno, slikala se za časopis Plejboj što joj je pomoglo u daljnjoj karijeri.
Svetski poznata je postala 1992. ulogom književnice Ketrin Tramel u erotskom trileru Pola Verhoevena Noiske strasti. Scena ispitivanja iz spomenutog filma postala je klasika. Sledeće godine snimila je erotsku melodramu Sliver u kojem joj je partner bio Vilijam Boldvin, ali taj film nije ispunio očekivanja. Zato je isprobala agresivnije uloge u filmovima Specijalista (1994.) sa Silvesterom Staloneom i Brzi i mrtvi (1995.), ali tek je ulogom Džindžer u filmu Martina Skorsezea Kasino (1995.), za koji je dobila Zlatni globus i bila nominovana za Oskara ostvarila svoj maksimum u filmskoj industriji.
Godine 2006. snimila je Niske strasti 2, međutim taj film nije uspeo da ponoviti uspeh prvog dela.




PODSETIMO SE LEGENDARNE SCENE IZ NISKIH STRASTI:

Forum » -== RapidExYU Area - Member Section ==- » General Discussions [Regional, Foreign & International Languages] » POSLEDNJA SEKS IKONA (FOTO/VIDEO)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:
Pravila Chat
Mini-chat
+Mini-chat
0