1. Rock'n'roll za kucni savet 2. Zvezda potkrovlja i suterena 3. Rasprodaja bola 4. Pozajmila je pare poludela je skroz kupila je kartu i sela je u voz 5. Ja sam jos ona ista budala 6. Jos jedan sugav dan 7. Hej cale 8. Mirno spavaj 9. Egoista 10. Ostani djubre do kraja
1. Srecan put, piso moja mala 2. Nemoj sreco nemoj danas 3. Vidis da sam gadan kad sam tebe gladan 4. Vrlo, vrlo zadovoljan tip 5. Neke su zene pratile vojnike 6. Ostacu slobodan 7. Hajde sestro slatka 8. Lak muskarac 9. Dva dinara, druze 10. Evo ti za taksi 11. Rekla je
1. Volim, volim, volim, volim zene 2. Ne veruj zeni koja pusi drinu bez filtera (ostavi je) 3. Ja sam se lozio na tebe 4. Prevara 5. Pobeci negde 6. Pekar, lekar, apotekar 7. Odlazak u grad 8. Vetar duva, duva, duva 9. Na zapadu nista novo 10. Necu da ispadnem zivotinja
1. Draga, ne budi peder 2. U dva ce cistaci odneti djubre 3. Baby, baby i don't wanna cry 4. Slusaj sine obrisi sline 5. Kad ti se na glavu srusi citav svet 6. Ja ratujem sam 7. Pravila, pravila 8. Kako je lepo biti glup 9. Necu da zivim u bloku 65 10. Dobro jutro
VECERAS VAS ZABAVLJAJU MUZICARI KOJI PIJU 14.03.1984.
1. Kazablanka 2. Muzicari koji piju 3. Mangupi vam kvare dete 4. Dzukele ce me dokusuriti 5. Nemoj da kazes mome decku 6. Gluposti 7. Prica o Ziki zivcu 8. Besni psi 9. Kad hodas 10. Minut cutanja 11. Ravnodusan prema placu
1. Nemoj da ides mojom ulicom 2. Juzna Afrika '85 (ja cu da pevam) 3. Jedan covek 4. Ljuti rock'n'roll 5. Sutra me probudi 6. Amsterdam 7. Tu nema Boga, nema pravde 8. Crno je dole 9. Cava 10. Prokleto sam
1. Svirao je Dejvid Bovi 2. Kada padne noc (upomoc) 3. Ne spavaj gola 4. Zadnji voz za Cacak 5. Crvena su dugmad pritisnuta 6. Lud sto posto 7. Propala noc 8. Clan mafije 9. Neke cudne materije 10. Da, to sam ja
1. Oko mene 2. Proslosti (nisi bila bog zna sta) 3. Znam te (drugoga voli) 4. Kazi, ko te ljubi dok sam ja na strazi 5. Jos jedna cigareta pre spavanja 6. Avionu slomicu ti krila 7. Napolju ljudi 8. Lupa bubanj zveci zvecka 9. Celu noc te sanjam
1. Al Kapone 2. Ja je gledam kako spava 3. Deca 4. Bejbi 5. Hej, kako ti je sad 6. Tito je vas 7. Gde si u ovom glupom hotelu 8. Milivoje vatrogasac 9. Zikica Jovanovic Spanac 10. Crna gora, Bar
1. Zelena trava doma mog 2. Tamna je noc 3. Tezga 4. Jak, mlad i glup 5. Jedino moje 6. Danas nema mleka 7. Kopriva 8. Rapsodija u plavom (policijska akademija) 9. Kamenko i kremenko 10. Zbogom Srbijo
1. Dzigi Bau Story (prica o Dzigi Bauu) 2. Ljubomorko 3. Nesto je trulo u drzavi Danskoj 4. Gnjilane 5. Majko 6. Gastarbajterska pesma 7. Deca cveca 8. Gluvi telefoni 9. Odlazi od mene, ubico idi 10. Ostalo je cutanje
1. 16 noci 2. Posle dobrog rucka 3. Pevac 4. Nojeva barka 5. Izgubljen slucaj 6. Gde si 7. Gastarbajterska 2 8. Care 9. Leksilijum pesma 10. Vreme ti isteklo 11. Princ
1. Crno beli svet 2. Srbin je lud 3. Ljubav ovde vise ne stanuje 4. Dusa nije na prodaju 5. Civiluk 6. Po livadi rosnoj 7. Hocu, majko, hocu 8. Daj mi lovu 9. Neka me ubije grom 10. Cekajuci coveka 11. Prokockan zivot 12. Zasto sam otisao bluz 13. Nebeski narod 14. Crno beli svet (i opet)