Arsen Dedic - MODERATO CANTABILE ("Čovjek kao ja") (320kbp/s)
Arsenije Arsen Dedić rođen je u Šibeniku 28. jula 1938. godine.
Bio je pevač, pesnik, kompozitor, aranžer, tekstopisac, kantautor i muzičar.
Arsen Dedić je autentičan začetnik autorske pesme i literarne šansone. Svojim radom je izvršio posredan, ali značajan uticaj na rok scenu u Jugoslaviji. Njegove pesme prevodili su i obrađivali mnogi izvođači, a sam je pisao za mnoge poznate hrvatske estradne umetnike.
Arsen je 1969. godine objavio svoj prvi studijski album "Čovjek kao ja", koji osvaja naslov zlatne ploče i prodaje se u 60.000 primeraka. Muzički kritičari ovaj album smatraju jednim od najboljih Dedićevih ostvarenja u njegovoj celoj karijeri, te jednim od najboljih albuma hrvatske muzike uopšte.
Tracklist:
1. Arsen Dedic - Sve Sto Znas O Meni (3:35) 2. Arsen Dedic - Moderato cantabile (2:31) 3. Arsen Dedic - Moj brate (2:12) 4. Arsen Dedic - Kod dvije lipe (2:16) 5. Arsen Dedic - Sanjam te (2:25) 6. Arsen Dedic - Odabrat ces gore (3:18) 7. Arsen Dedic - Kuca pored mora (2:44) 8. Arsen Dedic - Covjek kao ja (2:51) 9. Arsen Dedic - Stara pjesma (1:37) 10. Arsen Dedic - Sandra (3:36) 11. Arsen Dedic - Covjek i pas (3:17) 12. Arsen Dedic - Pusti neka spava (1:37) 13. Arsen Dedic - Veceras (2:07) 14. Arsen Dedic - Bit ces uvijek moja (2:22)