01 Branka Rucnov - Poljubi me na rastanku 02 Branka Stanarcic - Sama sa sinom 03 Dragisa Golubovic - Svi pevaju samo majka place 04 Andrija Bozic - Sreli smo se u pogresno vreme 05 Rasima Alisic - Ja sam zena od sudbine jaca 06 Vinko Brnada - Svako svome mora da se vraca 07 Semsa Suljakovic - Gledam srecne ljude 08 Duet Stevanovic - Zasto dodje cas rastanka 09 Sinan Sakic - Rastanak kraj reke 10 Srecko Jovovic - Mala moja seceru i medu
01 Hranislav Urosevic Badza - Sto Rodjenu Decu Ne Milujes 02 Radmila Mitrovic - Nema srece za nas dvoje 03 Borislav Zoric-Licanin - Gde Da Te Trazim 04 Dragisa Golubovic Golub - Tridesete Godine 05 Slavica Petrovic - Mesto Sina cerku Sam Dobila 06 Dragisa Golubovic Golub - Sto Ti Smeta Selo 07 Dragana Brankov - Cuvaj me 08 Hranislav Urosevic Badza - Zena Je Zena 09 Borislav Zoric-Licanin - Ja Licanin, Draga Srbijanka 10 Slavica Petrovic - Sta Je Ljubav Srce Ne Zna
a1. Dragisa Golubovic Golub - Castim nocas zaljubljene a2. Dragisa Golubovic Golub - Gde si ti tu sam ja a3. Dragisa Golubovic Golub - Zbog tebe me ostavila rodbina a4. Dragisa Golubovic Golub - Stani, stoj
b1. Dragisa Golubovic Golub - Sando kale b2. Dragisa Golubovic Golub - Izdrzi, srce, jos malo b3. Dragisa Golubovic Golub - Sto si moje prezime nosila b4. Dragisa Golubovic Golub - Znam za igru tu
Dragisa Golubovic Golub - 1990 - Od zivota prevaren
01. Golub - Od zivota prevaren 02. Golub - Ti nisi volela tako 03. Golub - Nikad ne reci nikada 04. Golub - Seca me na nju 05. Golub - Dodji da se ispricamo 06. Golub - Znam, malo sam uzimao 07. Golub - Samo ona, ona 08. Golub - Prezaliti nikad necu
VA - 1994 - Najbolji Hitovi Diskosa No. 3 Diskos – KD 3000 2081
01 Rade Petrovic - Sumadijo, ko bi tebe ostavio 02 Andrija Ojdanic Era - Rado, lepa Rado 03 Mitar Miric - Ej, mladosti 04 Zorica Markovic - Hej, cobane, vragolane 05 Dragisa Golubovic - Svi pevaju samo majka place 06 Saban Saulic - Dodji da ostarimo zajedno 07 Angel Dimov - Rastajem se sa voljenom zenom 08 Serif Konjevic - Vrati se pod stari krov 09 Ljuba Alicic - Ostavljen zivim bez tebe 10 Rade Vuckovic - Kako cu sutra bez tebe
Dragisa Golubovic Golub 2003 - 01 - Bila je najlepsa Dragisa Golubovic Golub 2003 - 02 - Bio sam kockar i pijanac Dragisa Golubovic Golub 2003 - 03 - Dobro dosla sreco Dragisa Golubovic Golub 2003 - 04 - Razboleh se majko Dragisa Golubovic Golub 2003 - 05 - Samac Dragisa Golubovic Golub 2003 - 06 - Zovite mi sve svirace Dragisa Golubovic Golub 2003 - 07 - U vatru bih ruku Dragisa Golubovic Golub 2003 - 08 - Ne postoji druga Dragisa Golubovic Golub 2003 - 09 - Malo sam se ljubio sa tobom Dragisa Golubovic Golub 2003 - 10 - Mora da se zna Dragisa Golubovic Golub 2003 - 11 - Sto me lazes hej zivote Dragisa Golubovic Golub 2003 - 12 - Sta ucini ljubav od coveka
01 Dragiša Golubovic Golub - Hej druže propadam 02 Dragiša Golubovic Golub - Žal u srcu 03 Dragiša Golubovic Golub - Tebi žurim izdaleka 04 Dragiša Golubovic Golub - Gde ceš biti ove noci 05 Dragiša Golubovic Golub - Zavicaju svome krecem 06 Dragiša Golubovic Golub - Što si moje prezime nosila 07 Dragiša Golubovic Golub - Svi pevaju samo majka place 08 Dragiša Golubovic Golub - Dobio sam cerku