• Page 1 of 1
  • 1
Forum » -== Movies (Movie downloads of all kinds can be found here) ==- » Hollywood Scene » Beautiful Joe (2000) + Prevod (Drama | Romance | Comedy)
Beautiful Joe (2000) + Prevod
Hermes
21-06-2012, 2:29 PM
# 1

-= Founder =-
Offline
Administrators
Posts: 12681


Beautiful Joe (2000)




Quote
Beautiful Joe (2000)
Genre: Drama | Romance | Comedy
Directed By: Stephen Metcalfe
Cast: Sharon Stone, Billy Connolly, Gil Bellows, Jurnee Smollett, Dillon Moen, Jaimz Woolvett, Alan C. Peterson, Dann Florek, Ian Holm, Sheila Paterson, Frank C. Turner, Gina Chiarelli
MPAA Rate: R
Country: USA, UK
Language: English
Storyline: An extremely nice guy falls for a really bad girl.
IMDB Rate: 5.6
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0200472/

Lijepi Joe
BEAUTIFUL JOE, 2000., SAD, Velika Britanija, 98 min
Dobroćudni cvjećar se zbog slučajnog poznanstva sa zanosnom ženom nađe na meti mafije

Najgori dan u životu za Joea je stigao: uz to što ga žena vara i želi razvod, otkrio je da je teško bolestan i da mu nije preostalo puno života. Depresivno odlazi na konjske utrke gdje susreće Hush, samohranu majku sklonu kocki koja je dužna veliku svotu novca lokalnom šefu mafije. Nakon što se Joe zauzme za nju kod mafijaša, oboje upadaju u još veće nevolje... Joe i Hush, zajedno s njenom djecom daju se u bijeg, ne znajući da su im mafijaši već na tragu.



Joe (Billy Connolly) je Amerikanac irskog porijekla, živi u Bronxu i bavi se cvijećarstvom, ali u poslu, kao i u životu nikada nije imao dovoljno sreće. U istom danu dobiva dvije loše vjesti: da ima tumor na mozgu i da ga njegova žena vara. Osjećajući da nema više što izgubiti, te da mu treba barem nešto uzbuđenja u ono malo života što mu je preostalo, odlazi na trkalište te svu svoju ušteđevinu uloži na konjske utrke. Njegov neočekivani dobitak privuče pažnju Hush (Sharon Stone), samohrane majke dvoje djece sklonu kocki. Hush je dužna lokalnom šefu mafije, Georgeu "The Geeku" (Ian Holm). Joe se zauzme za nju kod mafijaša no međutim oboje upadnu u još veće probleme.


Code
https://rapidshare.com/files/4075486342/eb.u40843.RMTeam.rar

http://ifile.it/g4rov68

http://ul.to/kyq9z2o9

http://jumbofiles.com/pza8g6j40hrn


Beautiful Joe (2000) - Srpski (latinica) titlovi (može se uskladiti)
Code
http://www.podnapisi.net/cyr/beautiful-joe-2000-titlovi-p961837
Forum » -== Movies (Movie downloads of all kinds can be found here) ==- » Hollywood Scene » Beautiful Joe (2000) + Prevod (Drama | Romance | Comedy)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:
Pravila Chat
Mini-chat
+Mini-chat
0