Forum » -== General Forum Section ==- » Smešne Slike - Funny Pictures » Erotski recepti
Erotski recepti
bronzanica
20-06-2019, 3:16 PM
# 16
Offline
Administrators
Posts: 3803
Saputanje na jastuku 



Način pripreme

Parfe

Belu čokoladu iseckati i rastopiti na pari. Šlag čvrsto ulupati.

Žicom umutiti žumanca, šećer u prahu, cimet i višnjevaču.

Spojiti masu od višnjevače i rastopljenu belu čokoladu,

pa ostaviti da se ohladi. Čvrsto ulupati šlag,

a zatim ga izmešati sa dobro ohlađenim kremom.

Masu za parfe izručiti u 4 prethodno navlažene činijice

i ostaviti najmanje 8 sati u zamrzivaču.

Preliv od višanja

Višnje, cimet, crno vino, šećer i anis ukuvati u šerpici.

Umutiti gustin sa 2 kašike hladne vode, tako da se dobije glatka masa,

pa uliti u ključalu smesu i pustiti da sve zajedno još jednom proključa.

Skinuti šerpicu sa šporeta, pa je staviti u plitku posudu

sa ledenom vodom i mešati dok se sos ne ohladi.

Završni postupak

Belu čokoladu sastrugati pomoću ljuštilice,

tako da se dobiju tanane rolnice.

Modlice sa smrznutim parfeom potopiti na časak u posudu

sa vrelom vodom i odmah izručiti sadržaj na tanjiriće.

Parfe preliti sosom od višanja i posuti struganim

rolnicama od bele čokolade.

Savet

Ako nemate smrznute višnje, možete koristiti i one iz konzerve.

U tom slučaju, količina šećera i vina mora se prepoloviti:

potrebno je svega 50 grama šećera i 50 ml vina.

Višnje dobro procediti, pa njihov sok prokuvati sa šećerom,

vinom i začinima, a zatim dodati 2 kašike gustina.

Potom vratiti višnje u sos i preliv je gotov
bronzanica
20-06-2019, 3:16 PM
# 17
Offline
Administrators
Posts: 3803
Cremets d´Angers 



Postupak:

1. Slatku pavlaku umutiti tako da nije potpuno čvrsta,

nego da se malo razliva kad se nagne činija.

Dodati švapski sir i lagano izmešati.

Na kraju umešati prah šećer.

2. Četiri činijice obložiti gazom pa rasporediti smesu.

Gazu preklopiti ka unutra,

i malo pritisnuti da se površina smese poravna.

Ostaviti da se dobro ohladi u frižideru, bar 3 sata.

3. Pred serviranje pripremiti voćni sos.

Jednu nektarinu sačuvati za ukrašavanje.

Ostale oguliti, iseckati, nakapati sokom od 1/4 limuna,

i ispasirati sa prah šećerom.

4. Izvaditi crémets, pažljivo odliti tečnost

koja se izdvojila (ukoliko se izdvojila),

odmotati gazu i prevrnuti dezert na tanjir za serviranje.

Okolo sipati pripremljen sos.

Dekorisati kriškama nektarine i listićima matičnjaka ili nane.
bronzanica
20-06-2019, 3:17 PM
# 18
Offline
Administrators
Posts: 3803
Medeni poljupci 



Urmu i 50 gr oraha iseckajte.

Ostale orahe sameljite.

Dodajte limun i med,

te sve sastojke rukom izgnječite i izmešajte.

Na radnu površinu pospite prah šećer

i izručite izmešane sastojke. Oblikujte rolat.

Uvaljajte tako formirani rolat

u prah šećer i mlevene orahe.

Pripremljen rolat stavite u frižider

da se ohladi, odnosno stegne.
bronzanica
20-06-2019, 3:17 PM
# 19
Offline
Administrators
Posts: 3803
Ljubavna torta 



PRIPREMA

Sipajte brašno u veću posudu i dodajte sodu bikarbonu i kakao.

Dodajte šećer i promešajte. Postepeno sipajte jogurt i mešajte.

Mutite masu, dodajte ulje i mešajte dok masa ne postane homogena.

Premažite pleh uljem ili maslacem i pospite ga brašnom.

Sipajte pripremljenu smesu u podmazan pleh

i pecite 40-ak minuta na 220 stepeni. Rastopite čokoladu, puter i mleko.

Čokoladu uvek rastopite na najnižoj temperaturi kako ne bi izgubila sjaj.

Dodajte šećer, promešajte i sačekajte da se rastopi.

Pošto je kolač pečen, ostavite da se prohladi, isecite ivice,

pa prelijte sa čokoladnim prelivom.

Idealno je da kolač pečete u različitim modlama,

a za ovu priliku koristite oblik srca
bronzanica
20-06-2019, 3:17 PM
# 20
Offline
Administrators
Posts: 3803
Moka za dvoje 



PRIPREMA

Pomešajte otopljene komadiće čokolade i pavlaku.

Napravite glatku smesu, ostavite u frižideru 15 minuta

dok ne postane ujednačena, kao puding.

Sipajte smesu na poslužavnik i ostavite da odstoji pola sata.

Zagrejte rernu na 200 stepeni,

u posudu kojoj ćete peći kore stavite papir za pečenje.

Rastopite kafu sa 2 kašike mlake vode.

Pomešajte ostale sastojke, čoko keks, jaja, ulje.

Podelite masu, rejte kor, krem, koru, a zatim pecite

(najbolje u modlama za kolače) osam minuta.
bronzanica
20-06-2019, 3:18 PM
# 21
Offline
Administrators
Posts: 3803
Iskusenje 



Priprema:

Sloziti smokve u ciniju,

preliti cokoladom i cokoladnim mrvicama.

Idealan dezert koji brzo

osvezava iscrpljene ljubavnike.
bronzanica
20-06-2019, 3:18 PM
# 22
Offline
Administrators
Posts: 3803
Erotska salata 



POTREBNO JE

Radič,

dve zelene jabuke,

celer,

konzerva ananasa,

60 gr slatke pavlake,

sok od jednog limuna,

100 gr majoneza,

50 gr lešnika

PRIPREMA

Operite, oljuštite i iseckajte jabuke na kocke.

Stavite u činiju i prelijte limunovim sokom.

Celer, sitno iseckan, pomešajte sa lešnicima,

ostavite u drugoj posudi, a ananas izvadite iz konzerve.

Sok sačuvajte da biste kasnije napravili sos.

Operite radič, ocedite ga isecite

i neka vam on posluži kao podloga.

Preko slažite jabuke sa limunovim sokom,

celer, lešnike, a na kraju stavite komadiće ananasa.

Za sos od ananasa uzmite pola čaše soka iz konzerve,

dodajte pavlaku, majonez,

sve dobro umutite i ostavite na hladnom.
bronzanica
20-06-2019, 3:19 PM
# 23
Offline
Administrators
Posts: 3803
Punjene dunje 



PRIPREMA

Oprane dunje izdubite,

pa izvađeni deo očistite od semenki i isecite na kocke.

Obarite ih u vodi da omekšaju, ocedite i izblendirajte u pire.

Kad se prohladi, izmešajte sa sirom, šećerom,

suvim grožđem i seckanim orasima,

pa tom smesom filujte izdubljene dunje.

Poređajte ih u sud s malo vode.

Pecite pola sata na 180 stepeni.
bronzanica
20-06-2019, 3:19 PM
# 24
Offline
Administrators
Posts: 3803
Cokoladna srca 



PIPREMA

Med sa šećerom, puter i pavlaku zagrejati dok se šećer ne otopi.

Presuti u činiju i ohladiti. Ostale sastojke za testo pomešati, pa dodati masi. Eventualno dodati još brašna. Testo zamotati u foliju i hladiti 30 minuta.

Rernu zagrejati na 180 stepeni.

Testo razvaljati na brašnom posutoj dasci na oko 1/2 cm debljine.

Modlom vaditi srca i ređati na 2 pleha prekrivena masnim papirom.

Svaki peći 10-12 minuta. Ohladiti.

Samo polovinu kolača uranjati u rastopljenu mešavinu čokolada.

Ukrasiti rendanim čokoladnim ljuspicama.
bronzanica
20-06-2019, 3:20 PM
# 25
Offline
Administrators
Posts: 3803
Ljubavni trokut 



Priprema:

Uspinovati secer, kao za slatko(bude puno mehurica),

skloniti sa sporeta, dodati cokoladu

Brzo mesati da se otopi, vratiti na sporet,

dodati sve ostale namirnice.

Prozirnu foliju staviti u kalup,

popuniti smesom, sto smo je napravili,

ostaviti par sati na hladno, da se stegne,

Lepo izrezati na trokutice i posluziti..!!

Ako je smesa previse gusta,

dodajte jos malo soka od narance

ili ako je retka, jos oraha ili cokolade

(moze kakao u prahu)

Glazura od cokolade

100 gr cokolade +2 kasike ulja,

ako zelite preliti trokutice s cokoladom !!
bronzanica
20-06-2019, 3:20 PM
# 26
Offline
Administrators
Posts: 3803
Mladencici 



1.U mlakom mleku rastvorite kvasac sa malo soli i šećerom,

pa kad naraste, zamesite testo od svih navedenih sastojaka

i ostaviti na toplom mestu prekriveno krpom, da naraste duplo.

2.Modlom ili čašom vadite pogačice. Običaj nalaže da ih bude 40,

a od preostalog testa možete na pr. napraviti pletenicu.

Stavite u pleh obložen peki-papirom

i ostavite još dvadesetak minuta da rastu još malo.

3.Pecite na umerenoj temperaturi ( oko 180 C) ,

poredjajte ih u širok ali i dovoljno dubok sud

i tople obilato premažite medom.
bronzanica
20-06-2019, 3:20 PM
# 27
Offline
Administrators
Posts: 3803
Uzdah 



PRIPREMA

Prokuvajte šećer sa pola šolje vode,

sklonite sa vatre, podelite na dva dela,

pa jednu polovinu pomešajte s keksom

i aromom pomorandže, a drugu s kokosom.

Rastanjite koru od keksa,

stavite u sredinu kobasicu napravljenu od kokosa

i uvijte kolač kao salamu.

Glazuru umutite od šećera u prahu

i nekoliko kapi vode, aromatizujte i,

ako je potrebno, dodajte malo boje.

Prelijte kolač glazurom i ostavite da se stegne
bronzanica
20-06-2019, 3:21 PM
# 28
Offline
Administrators
Posts: 3803
Poljupci od kestena 



PRIPREMA

Penasto umutite margarin,

dodajte šećer u prahu i dobro izmešajte.

Dodajte kesten-pire i napravite glatku smesu.

Rukom oblikujte suzice

i do polovine ih umačite u rastopljenu čokoladu.

Sačekajte da se čokolada stegne,

pa ih poređajte u korpice.
bronzanica
20-06-2019, 3:21 PM
# 29
Offline
Administrators
Posts: 3803
Venerine kuglice 



Priprema:

Sjediniti keks, lešnik, šećer u prahu.

Sipati ekstrat i sok, promešati da se masa ujednači.

Tako pripremljeno, ostaviti 1 sat u frižideru.

Napraviti kuglice i staviti ih ponovo u frižider.

Preliv:

Otopiti čokoladu i margarin, dodati ulje

i promešati da se dobije ujednačena, glatka masa.

Male papirne korpice puniti čokoladom

i preko čokolade staviti crvenu kuglicu.

Ponovo staviti u frižider, da se zajedno ohlade preliv i kuglica.
bronzanica
20-06-2019, 3:21 PM
# 30
Offline
Administrators
Posts: 3803
Vruca cokolada sa cimetom 



Priprema:

Zagrijte mleko i pavlaku,

dodajte izlomljenu čokoladu,

šećer, vanilin šećer,

cimet ili čili.

Mešajte na laganoj vatri

dok se čokolada ne otopi i zgusne.

Poslužite u lepim šoljicama toplo ili vruće,

s umućeno slatkom pavlakom.
Forum » -== General Forum Section ==- » Smešne Slike - Funny Pictures » Erotski recepti
Search:
Pravila Chat
Mini-chat
+Mini-chat
0