Erotski recepti
bronzanica
20-06-2019, 3:16 PM
Offline
Administrators
Posts: 4881
Saputanje na jastuku Način pripreme Parfe Belu čokoladu iseckati i rastopiti na pari. Šlag čvrsto ulupati. Žicom umutiti žumanca, šećer u prahu, cimet i višnjevaču. Spojiti masu od višnjevače i rastopljenu belu čokoladu, pa ostaviti da se ohladi. Čvrsto ulupati šlag, a zatim ga izmešati sa dobro ohlađenim kremom. Masu za parfe izručiti u 4 prethodno navlažene činijice i ostaviti najmanje 8 sati u zamrzivaču. Preliv od višanja Višnje, cimet, crno vino, šećer i anis ukuvati u šerpici. Umutiti gustin sa 2 kašike hladne vode, tako da se dobije glatka masa, pa uliti u ključalu smesu i pustiti da sve zajedno još jednom proključa. Skinuti šerpicu sa šporeta, pa je staviti u plitku posudu sa ledenom vodom i mešati dok se sos ne ohladi. Završni postupak Belu čokoladu sastrugati pomoću ljuštilice, tako da se dobiju tanane rolnice. Modlice sa smrznutim parfeom potopiti na časak u posudu sa vrelom vodom i odmah izručiti sadržaj na tanjiriće. Parfe preliti sosom od višanja i posuti struganim rolnicama od bele čokolade. Savet Ako nemate smrznute višnje, možete koristiti i one iz konzerve. U tom slučaju, količina šećera i vina mora se prepoloviti: potrebno je svega 50 grama šećera i 50 ml vina. Višnje dobro procediti, pa njihov sok prokuvati sa šećerom, vinom i začinima, a zatim dodati 2 kašike gustina. Potom vratiti višnje u sos i preliv je gotov
bronzanica
20-06-2019, 3:16 PM
Offline
Administrators
Posts: 4881
Cremets d´Angers Postupak: 1. Slatku pavlaku umutiti tako da nije potpuno čvrsta, nego da se malo razliva kad se nagne činija. Dodati švapski sir i lagano izmešati. Na kraju umešati prah šećer. 2. Četiri činijice obložiti gazom pa rasporediti smesu. Gazu preklopiti ka unutra, i malo pritisnuti da se površina smese poravna. Ostaviti da se dobro ohladi u frižideru, bar 3 sata. 3. Pred serviranje pripremiti voćni sos. Jednu nektarinu sačuvati za ukrašavanje. Ostale oguliti, iseckati, nakapati sokom od 1/4 limuna, i ispasirati sa prah šećerom. 4. Izvaditi crémets, pažljivo odliti tečnost koja se izdvojila (ukoliko se izdvojila), odmotati gazu i prevrnuti dezert na tanjir za serviranje. Okolo sipati pripremljen sos. Dekorisati kriškama nektarine i listićima matičnjaka ili nane.
bronzanica
20-06-2019, 3:17 PM
Offline
Administrators
Posts: 4881
Medeni poljupci Urmu i 50 gr oraha iseckajte. Ostale orahe sameljite. Dodajte limun i med, te sve sastojke rukom izgnječite i izmešajte. Na radnu površinu pospite prah šećer i izručite izmešane sastojke. Oblikujte rolat. Uvaljajte tako formirani rolat u prah šećer i mlevene orahe. Pripremljen rolat stavite u frižider da se ohladi, odnosno stegne.
bronzanica
20-06-2019, 3:17 PM
Offline
Administrators
Posts: 4881
Ljubavna torta PRIPREMA Sipajte brašno u veću posudu i dodajte sodu bikarbonu i kakao. Dodajte šećer i promešajte. Postepeno sipajte jogurt i mešajte. Mutite masu, dodajte ulje i mešajte dok masa ne postane homogena. Premažite pleh uljem ili maslacem i pospite ga brašnom. Sipajte pripremljenu smesu u podmazan pleh i pecite 40-ak minuta na 220 stepeni. Rastopite čokoladu, puter i mleko. Čokoladu uvek rastopite na najnižoj temperaturi kako ne bi izgubila sjaj. Dodajte šećer, promešajte i sačekajte da se rastopi. Pošto je kolač pečen, ostavite da se prohladi, isecite ivice, pa prelijte sa čokoladnim prelivom. Idealno je da kolač pečete u različitim modlama, a za ovu priliku koristite oblik srca
bronzanica
20-06-2019, 3:17 PM
Offline
Administrators
Posts: 4881
Moka za dvoje PRIPREMA Pomešajte otopljene komadiće čokolade i pavlaku. Napravite glatku smesu, ostavite u frižideru 15 minuta dok ne postane ujednačena, kao puding. Sipajte smesu na poslužavnik i ostavite da odstoji pola sata. Zagrejte rernu na 200 stepeni, u posudu kojoj ćete peći kore stavite papir za pečenje. Rastopite kafu sa 2 kašike mlake vode. Pomešajte ostale sastojke, čoko keks, jaja, ulje. Podelite masu, rejte kor, krem, koru, a zatim pecite (najbolje u modlama za kolače) osam minuta.
bronzanica
20-06-2019, 3:18 PM
Offline
Administrators
Posts: 4881
Iskusenje Priprema: Sloziti smokve u ciniju, preliti cokoladom i cokoladnim mrvicama. Idealan dezert koji brzo osvezava iscrpljene ljubavnike.
bronzanica
20-06-2019, 3:18 PM
Offline
Administrators
Posts: 4881
Erotska salata POTREBNO JE Radič, dve zelene jabuke, celer, konzerva ananasa, 60 gr slatke pavlake, sok od jednog limuna, 100 gr majoneza, 50 gr lešnika PRIPREMA Operite, oljuštite i iseckajte jabuke na kocke. Stavite u činiju i prelijte limunovim sokom. Celer, sitno iseckan, pomešajte sa lešnicima, ostavite u drugoj posudi, a ananas izvadite iz konzerve. Sok sačuvajte da biste kasnije napravili sos. Operite radič, ocedite ga isecite i neka vam on posluži kao podloga. Preko slažite jabuke sa limunovim sokom, celer, lešnike, a na kraju stavite komadiće ananasa. Za sos od ananasa uzmite pola čaše soka iz konzerve, dodajte pavlaku, majonez, sve dobro umutite i ostavite na hladnom.
bronzanica
20-06-2019, 3:19 PM
Offline
Administrators
Posts: 4881
Punjene dunje PRIPREMA Oprane dunje izdubite, pa izvađeni deo očistite od semenki i isecite na kocke. Obarite ih u vodi da omekšaju, ocedite i izblendirajte u pire. Kad se prohladi, izmešajte sa sirom, šećerom, suvim grožđem i seckanim orasima, pa tom smesom filujte izdubljene dunje. Poređajte ih u sud s malo vode. Pecite pola sata na 180 stepeni.
bronzanica
20-06-2019, 3:19 PM
Offline
Administrators
Posts: 4881
Cokoladna srca PIPREMA Med sa šećerom, puter i pavlaku zagrejati dok se šećer ne otopi. Presuti u činiju i ohladiti. Ostale sastojke za testo pomešati, pa dodati masi. Eventualno dodati još brašna. Testo zamotati u foliju i hladiti 30 minuta. Rernu zagrejati na 180 stepeni. Testo razvaljati na brašnom posutoj dasci na oko 1/2 cm debljine. Modlom vaditi srca i ređati na 2 pleha prekrivena masnim papirom. Svaki peći 10-12 minuta. Ohladiti. Samo polovinu kolača uranjati u rastopljenu mešavinu čokolada. Ukrasiti rendanim čokoladnim ljuspicama.
bronzanica
20-06-2019, 3:20 PM
Offline
Administrators
Posts: 4881
Ljubavni trokut Priprema: Uspinovati secer, kao za slatko(bude puno mehurica), skloniti sa sporeta, dodati cokoladu Brzo mesati da se otopi, vratiti na sporet, dodati sve ostale namirnice. Prozirnu foliju staviti u kalup, popuniti smesom, sto smo je napravili, ostaviti par sati na hladno, da se stegne, Lepo izrezati na trokutice i posluziti..!! Ako je smesa previse gusta, dodajte jos malo soka od narance ili ako je retka, jos oraha ili cokolade (moze kakao u prahu) Glazura od cokolade 100 gr cokolade +2 kasike ulja, ako zelite preliti trokutice s cokoladom !!
bronzanica
20-06-2019, 3:20 PM
Offline
Administrators
Posts: 4881
Mladencici 1.U mlakom mleku rastvorite kvasac sa malo soli i šećerom, pa kad naraste, zamesite testo od svih navedenih sastojaka i ostaviti na toplom mestu prekriveno krpom, da naraste duplo. 2.Modlom ili čašom vadite pogačice. Običaj nalaže da ih bude 40, a od preostalog testa možete na pr. napraviti pletenicu. Stavite u pleh obložen peki-papirom i ostavite još dvadesetak minuta da rastu još malo. 3.Pecite na umerenoj temperaturi ( oko 180 C) , poredjajte ih u širok ali i dovoljno dubok sud i tople obilato premažite medom.
bronzanica
20-06-2019, 3:20 PM
Offline
Administrators
Posts: 4881
Uzdah PRIPREMA Prokuvajte šećer sa pola šolje vode, sklonite sa vatre, podelite na dva dela, pa jednu polovinu pomešajte s keksom i aromom pomorandže, a drugu s kokosom. Rastanjite koru od keksa, stavite u sredinu kobasicu napravljenu od kokosa i uvijte kolač kao salamu. Glazuru umutite od šećera u prahu i nekoliko kapi vode, aromatizujte i, ako je potrebno, dodajte malo boje. Prelijte kolač glazurom i ostavite da se stegne
bronzanica
20-06-2019, 3:21 PM
Offline
Administrators
Posts: 4881
Poljupci od kestena PRIPREMA Penasto umutite margarin, dodajte šećer u prahu i dobro izmešajte. Dodajte kesten-pire i napravite glatku smesu. Rukom oblikujte suzice i do polovine ih umačite u rastopljenu čokoladu. Sačekajte da se čokolada stegne, pa ih poređajte u korpice.
bronzanica
20-06-2019, 3:21 PM
Offline
Administrators
Posts: 4881
Venerine kuglice Priprema: Sjediniti keks, lešnik, šećer u prahu. Sipati ekstrat i sok, promešati da se masa ujednači. Tako pripremljeno, ostaviti 1 sat u frižideru. Napraviti kuglice i staviti ih ponovo u frižider. Preliv: Otopiti čokoladu i margarin, dodati ulje i promešati da se dobije ujednačena, glatka masa. Male papirne korpice puniti čokoladom i preko čokolade staviti crvenu kuglicu. Ponovo staviti u frižider, da se zajedno ohlade preliv i kuglica.
bronzanica
20-06-2019, 3:21 PM
Offline
Administrators
Posts: 4881
Vruca cokolada sa cimetom Priprema: Zagrijte mleko i pavlaku, dodajte izlomljenu čokoladu, šećer, vanilin šećer, cimet ili čili. Mešajte na laganoj vatri dok se čokolada ne otopi i zgusne. Poslužite u lepim šoljicama toplo ili vruće, s umućeno slatkom pavlakom.