TOP VICEVI
|
|
Hermes | 28-03-2015, 7:53 PM | -= Founder =-
Offline Administrators Posts: 12684
Trogodišnji dječak pregledava svoje testise za vrijeme kupanja u kadi. "Mama", pita on, "je li to moj mozak?" "Nije još", odgovori mama.
| | | | |
Hermes | 28-03-2015, 8:15 PM | -= Founder =-
Spremaju se Mujo i Haso na putovanje na Bahame. Prije nego će krenuti, Mujo se kod vodiča raspita za žene. Vodič kaže da se trebaju pripaziti jer tamo polovica žena ima tuberkulozu, a polovica sidu. Kad se vratio, upita ga Haso: - Što je vodič rekao? - Da prašimo samo one koje kašlju!!! | | | | |
Hermes | 29-03-2015, 1:28 PM | -= Founder =-
Idu dvije zmije šumom i pita jedna drugu: - jesmo li mi otrovne zmije? - ne - oh hvala bogu, igrizla sam se za jezik. | | | | |
Hermes | 31-03-2015, 5:07 PM | -= Founder =-
Razgovaraju dva programera: – Jučer sam u noćnom klubu upoznao prekrasnu plavušu. – Uh! – Predložio sam joj da odemo do mene na kavu i ona je pristala. – Uuh! – Čim smo ušli u stan zavapila je: 'Skini me!' – Uuuuh! – Skinuo sam sve s nje, na kraju i gaćice i stavio je onako potpuno golu na radni stol, do PC-a! – A, imaš komp i kod kuće? Koja konfiguracija?
Razgovaraju dvije plavuše: – Jučer sam u noćnom klubu upoznala pravog programera. – Uh! – Predložio mi je da odemo do njega na kavu i ja sam pristala. – Uuh! – Čim smo ušli u stan, odmah krenuo me skidati! – Uuuuh! – Skinuo je sve s mene, a na kraju i gaćice i stavio me onako potpuno golu na radni stol, do PC-a! – Ti nosiš gaćice?!
| | | | |
Hermes | 02-04-2015, 2:54 PM | -= Founder =-
Pita momak djevojku na prvom izlasku: – Čime se baviš? – Režijom, odgovara mu ona... – Jel to ono struja, voda,.. | | | | |
Hermes | 02-04-2015, 3:28 PM | -= Founder =-
Mujo se žali Hasi: – A jest zeznuto ovo pomicanje satova! – Pa zašto, Mujo? – Umjesto u krevetu, jutros mi se dig'o u tramvaju!
| | | | |
Hermes | 03-04-2015, 5:00 PM | -= Founder =-
Čita Mujo oglas u novinama: - Policija traži muškarca između 20 i 30 godina, jačeg stasa, proćelavog, koji noću hoda po parku i siluje žene. - Da. I? - Razmišljam... dal' da se javim?!? Mogla bi biti dobra plaća!?!
| | | | |
Hermes | 04-04-2015, 12:31 PM | -= Founder =-
Dvojica Crnogorca, Pero i Mile, opljačkali banku. Kaže Pero: – Je li Mile, hoćemo li brojati ili ćemo čekati da nam kažu na vijestima? | | | | |
Hermes | 04-04-2015, 12:37 PM | -= Founder =-
Vraća se muž kući u sitne sate mrtav pijan. Žena mu ne želi otključati, već mu kaže: – Marš pijanduro, vraćaj se gdje si bio! Kaže muž na to: – Nosim cvijeće za najljepšu ženu na svijetu! Žena se raznježi, otvara vrata te pita: – Gdje je cvijeće? – A gdje je najljepša žena na svijetu??? | | | | |
Hermes | 10-04-2015, 2:58 PM | -= Founder =-
Sjede dvije plavuše u piceriji. Jedna kaže: - "Joj kako ružno podrigujem, na picu." A druga joj odgovori: "Popij malo kisele vode, pa ćeš podrigivati na usta." | | | | |
Hermes | 10-04-2015, 3:17 PM | -= Founder =-
Što je gore od žirafe koja ima upalu grla? – Stonoga s ravnim tabanima. | | | | |
Hermes | 11-04-2015, 10:43 AM | -= Founder =-
- Kako je završila tvoja svađa sa ženom? - Dopuzala je do mene na koljenima... - I što je rekla? - Izlazi ispod kreveta, jebem ti sunce, da ti ne dođem tamo! | | | | |
Hermes | 12-04-2015, 8:57 AM | -= Founder =-
Upekla nezamisliva vrućina. Izlazi muž iz kupaonice: – Draga, što misliš da bi susjedi rekli ako bih kosio travu gol? – Da sam se za tebe udala zbog novca. | | | | |
Hermes | 12-04-2015, 9:40 PM | -= Founder =-
Pričaju dvije mlade Hercegovke o momcima. Kaže prva: – Ovi naši momci su k'o snijeg u Hercegovini. – Što, pita druga? – Taman se obraduješ, a ono samo nekoliko centimetara. | | | | |
Hermes | 13-04-2015, 9:32 AM | -= Founder =-
AKO NISTE ZNALI Grudnjak je najdemokratičniji predmet na svijetu: Podržava velike, uzdiže male i drži masu na okupu! | | | | |