01 Vera Svoboda - Oj Lolo Moja 02 Vera Svoboda - Ej, Kad Sam Sinoc Posla Iz Ducana 03 Vera Svoboda - Hej, Di Si, Diko 04 Vera Svoboda - Kupi Meni Opancice 05 Oliver Dragojevic - Beat Na Moru 06 Maruska Sinkovic Kalogjera - Ja cu Te Voljeti 07 Elvira Voca & Toni Kljakovic - Plavi Putevi 08 Zafir Hadzimanov - Ridje Kose 09 Vice Vukov - Pismo cali 10 Elvira Voca - Ajme, Mandina 11 Dubrovacki Trubaduri - More, Kolijevko Stara 12 Toni Kljakovic - Kad Bi Brodovi Cijeloga Svijeta 13 Zafir Hadzimanov - Nikolina 14 Duo Jeka - Sjor Ilija Redikul 15 Beti Jurkovic - Bit ce Kasno 16 Radmila Karakljajic - Turist 17 Senka Veletanlic - Do Videnja U Jesen 18 Dubrovacki Trubaduri - Luda Mladost 19 Maruska Sinkovic Kalogjera & Vice Vukov - Ajme, Svita 20 Tereza Kesovija & Miro Ungar - Split Je Svit 21 Duo Jeka - Barkarole, Barkarole 22 Tereza Kesovija - Hoce Li Ikad Doci 23 Oliver Dragojevic - Picaferaj 24 Zvonimir Prelcec - Domovini 25 Vladimir Ruzdjak - Dezdj Dezdji 26 Ruza Pospis-Baldani - Kajkavska Balada 27 Djecji Zbor muzicke skole Varazdin - Zagorska Mati 28 Jelica Kavur-Djuza & Anton Banjsak - Piti Il' Ne Piti 29 Ana Stefok - Lipe 30 Ivo Robic - Vuzgi 31 Franjo Bosnjak - Moja Hizica 32 Dusan Dancuo - Bu Se Vrnul 33 Franjo Petrusanec - Severnjak I Ja 34 Marijan Bujanic - Tu Kraj Te zivice 35 Elvira Mihaljinec-Voca - Idu Lovci 36 Kvartet 4M - Vu Krapini 37 Vice Vukov - Dedek Si Grunta 38 Ivo Robic - Tam Mi Je Srce 39 Milan Bacic - Snocka Sem Te Senjal
01 Ivica Serfezi - Marija Elena 02 Ivica Serfezi - Pajaco 03 Ivica Serfezi - U Tudjini 04 Ivica Serfezi - Ruze Za Tebe 05 Ana Stefok - Nemoj Nikada Reci Zbogom 06 Ana Stefok - Da To Si Ti 07 Ana Stefok - Hvala Ti Za Ljubav 08 Ana Stefok - Ali Danas Ne 09 Ruza Pospis-Baldani - Ki So Decki Crlenesi 10 Ruza Pospis-Baldani - Dremle Mi Se, Dremle 11 Ruza Pospis-Baldani - Vehni, Vehni, Fijolica 12 Ruza Pospis-Baldani - Zelena Dobrava 13 Vice Vukov - Vuzgi 14 Vice Vukov - Kaj 15 Vice Vukov - Trsek Moj 16 Vice Vukov - Oblak Nad Savom 17 Vice Vukov - Sva Bogatstva Ovog Svijeta 18 Vice Vukov - Spavaj, Sunce 19 Vice Vukov - Big Billy 20 Vice Vukov - O Gitaro, Gitaro 21 Veseli Roverci - Istrijanka 22 Veseli Roverci - Tararanka 23 Veseli Roverci - Jedan Brod Mi Plovi 24 Veseli Roverci - Brajde 25 Stari Rovnovcani - Na Rubu sume 26 Stari Rovnovcani - U Zelenoj Travi 27 Stari Rovnovcani - Pri Kumekovoj Kleti 28 Stari Rovnovcani - Plakalo Je Mlado Momce 29 Jimmy Stanic - Bio Sam Konjusar Cara 30 Stjepan Stanic - Laredo 31 Jimmy Stanic - S Tobom Sam Sretan Ja 32 Stjepan Stanic - Svaki Susret Nas 33 Klapa Split - Dubrovacka Serenada 34 Klapa Split - Price Mora 35 Klapa Split - Tiha Noc Je 36 Klapa Split - Lipi Li Je Varos Nas 37 Zdenka Vuckovic - Colinda 38 Zdenka Vuckovic - Veceras Bit cu Tu 39 Zdenka Vuckovic - Jolie Jacqueline 40 Zdenka Vuckovic - Kada Sunce Pozdravlja Planine
01 Braca Pintaric - Jesen U Mom Kraju 02 duet Pintaric-Bencic - Veseli Sviraci 03 Braca Pintaric - Pjesma Slavoniji 04 duet Pintaric-Bencic - Otvori Mi, Kajo, Prozor 05 Tereza Kesovija - Na Suncu 06 Tereza Kesovija - Ja Slijedim Svoju Zvijezdu 07 Tereza Kesovija - Vezana 08 Tereza Kesovija - Moja Pjesma 09 Vjekoslav Pernaric - Soferska Je Tuga Pregolema 10 Vjekoslav Pernaric - Ljubav Si Mi Sva 11 Vjekoslav Pernaric - Gdje Si, Ajso 12 Narodni ansambl Krese Filipcica - Dinino Kolo 13 Gabi Novak - Gdje Je Moj Dom 14 Gabi Novak - Dva Dana 15 Gabi Novak - Mama 16 Gabi Novak - Ja Sam Tu 17 Karoly Szenassy - A. Dvorak, Humoreska Op. 101 Br.7 18 Karoly Szenassy - Z. Fibich, Poem (Souvenir Poetique) 19 Karoly Szenassy - P. De Sarasate, Malaguena, Op.. 20 Karoly Szenassy - N. Paganini, Capriccio Br. 13 U B-Duru 21 Vesna Ungar - Mala Buha 22 Vesna Ungar - Jackson 23 Vesna Ungar - Hi-Lili-Hi-Lo 24 Vesna Ungar - Usnulo Ljeto 25 Kvartet Studio - Oj Jesenske Duge Noci 26 Kvartet Studio - Ribara Starog Kci - Ribareva Jana 27 Kvartet Studio - Tiho Noci 28 Kvartet Studio - Miruj, Miruj, Srce Moje 29 Miro Ungar - Ako Izgubim Glavu 30 Miro Ungar - K'o Svakog Dana 31 Miro Ungar - Volim Sve sto Si Ti 32 Miro Ungar - Nikad Necu Moci Zaboravit 33 Zagrebacki Oktet - U Boj 34 Zagrebacki Oktet - Prelja 35 Zagrebacki Oktet - Svracanje 36 Zagrebacki Oktet - Pozdrav Domovini 37 Ivo Robic - Dugo Toplo Ljeto 38 Ivo Robic - Ti I Ja 39 Ivo Robic - Svijet Iza Nas 40 Ivo Robic - Serenada Opatiji
01 Elektroni - Jedne Noci 02 Elektroni - Drugog Volis 03 Elektroni - Srna 04 Elektroni - Sjecanje 05 Vulgari - Ciganka Mi Gatala Na Travi 06 Vulgari - Mila Majko 07 Vulgari - Posljenji Put Ti Pjevam 08 Vulgari - Doslo Vrijeme Da Se Zenim 09 Vesna Ungar - Znam, Znam 10 Hrvoje Hegedusic - Ne zelim zivot sanjat 11 Zdenka Vuckovic - Nije Li cudo To.. 12 Melita Poljanec - Lijepo Mi Je Kad Sam S Tobom 13 Gabi Novak - Zivot To Smo Mi 14 Grupa 220 - Kamo Vodi Sve To 15 Mihajlo Kovac - Kao I Prije 16 Zvonko Spisic - Ljubavne Besmislice 17 Lado Leskovar - Cestitke 18 Lado Leskovar - Vuk 19 Lado Leskovar - Necu Te Nikad Zaboraviti 20 Lado Leskovar - Lutalica Toma 21 Grupa Meteori - Cina 22 Grupa Meteori - Nikad Se Vise Necu Zaljubiti 23 Mirko Bacic & Grupa Meteori - Samo Ti 24 Grupa Meteori - Umrijet cu Nocas 25 Ana Stefok - Uz Tebe Sam Sretna 26 Ana Stefok - Poljubi Me Za Kraj 27 Ana Stefok - Varas Se, Znaj 28 Ana Stefok - Covjek Za Mene 29 Stanko Brichta - Fiesta U El Pasu 30 Stanko Brichta - Stranac Iz Duranga 31 Stanko Brichta - Usamljeni Bik 32 Stanko Brichta - Meksiko 33 Dubrovacki Trubaduri - Jedan Dan 34 Dubrovacki Trubaduri - Moja Djevojka Obicna 35 Dubrovacki Trubaduri - Mi Prepuni Smo Ljubavi 36 Dubrovacki Trubaduri - Luda Mladost 37 Ibrica Jusic - Celuloidni pajac 38 Ibrica Jusic - Strnac 39 Ibrica Jusic – Ponoc 40 Ibrica Jusic - Jagoda
01 Adam Djigunovic - Vesela Je Sokadija 02 Adam Djigunovic - Zora Zori, Dan Se Bijeli 03 Adam Djigunovic - Dvi Se Cure Zavadile 04 Adam Djigunovic - Gusta Goro, Puna Ti Si Hlada 05 Uragani - Deborah 06 Uragani - Zur 07 Uragani - Radi Moje Ljubavi 08 Uragani - Ako Kisa Obrise Suze 09 Katarina Djurica & Katica Kralj - Moslavino Moja Mila 10 Katarina Djurica & Katica Kralj - Svibanjska Je Nocica 11 Katarina Djurica & Katica Kralj - Odlazim Ti, Draga, U Armiju 12 Katarina Djurica & Katica Kralj - Kazi Mi, Kazi 13 Jimmy Stanic - Bonnie I Clyde 14 Stjepan Stanic - Zivjet cemo Od Ljubavi 15 Jimmy Stanic - Dilajla 16 Stjepan Stanic - Bio Sam Klaun Sa Velikim Crvenim Nosom 17 Ansambl Stjepana Brleka - Krapinske Su Uske Staze 18 Ansambl Stjepana Brleka - Svi Se Momci Ozenise 19 Ansambl Stjepana Brleka - Isel Sinek U Vojsku 20 Ansambl Stjepana Brleka - Sumica Se Zeleni 21 Biserka Spevec - La La La 22 Biserka Spevec - Gdje Si Sad 23 Biserka Spevec - Moje Oci 24 Biserka Spevec - Ljubav Je Ponovo Tu 25 Bojan Kodric - Operacija Grom 26 Bojan Kodric - Dani Mrznje, Dani Srece 27 Bojan Kodric - Barokni Valcer 28 Bojan Kodric - Zasto Si Tuzna 29 Alfo Konovic & Djulio Zivic - Istarski Balun 30 Alfo Konovic & Djulio Zivic - Istarska Polka 31 Ivan Orlic & Mario Butkovic - Stara Sura 32 Antun Vitasovic & Petar Orlic - Balun 33 Ljubo Lucev & Nikola Kordic - Adio, Domina 34 Ljubo Lucev & Nikola Kordic - Pjesma Starigradu 35 Ljubo Lucev & Nikola Kordic - Dojdi Na More 36 Ljubo Lucev & Nikola Kordic - Zbogom, Dragi Splite 37 Mislav Vrbos - Ja Komandant 38 Mirjana Djurovic - Braco Uci 39 Vesna Veliki - Budilica 40 Krunoslava Mardjokic - Tri Vrganja 41 Lovorka Leber - Lutka I Medo 42 Mirjana Djurovic - Majka
01 Miso Kovac - Gdje Si Sada Mama 02 Miso Kovac - Ista Prica 03 Miso Kovac - Sta Je Bilo, Bilo Je 04 Miso Kovac - Leila, Leila 05 Ljupka Dimitrovska - Dvajca Mladici Za Edna Devojka 06 Ljupka Dimitrovska - Ljubovta E Sina 07 Ljupka Dimitrovska - Moite Oci 08 Ljupka Dimitrovska - Tebe So Ljubov 09 Mirko Bacic & Meteori - Kad Svane Dan 10 Mirko Bacic & Meteori - Cak Su I Losa Vremena Dobra 11 Mirko Bacic & Meteori - Mlada Djevojka 12 Mirko Bacic & Meteori - Kako Je Prekrasan Svijet 13 Stevo Dijak - Ciganka 14 Stevo Dijak - Mene Vojna Truba Zove 15 Stevo Dijak - U Svijetu Bez Majke 16 Stevo Dijak & Marko Vlacic - Od Djevojko, Cimer Trava 17 Ivan Martincic & Ivan Vlacic - Un Giorno Andando 18 Ivan Vlacic & Valentin Fonovic - Tarmontana 19 Ivan Vlacic & Ivan Cardo - Zito zela Za Gorom Divojka 20 Ivan Fonovic & Ivan Vlacic - Sjecas Li Se, Zlato, Noci One 21 Pero Krizanovic - Drma Mi Se subara I Cvice 22 Pero Krizanovic - Pokraj Drave Kuca Mala 23 Pero Krizanovic - Tekla Voda Karasica 24 Pero Krizanovic - Cizme Moje Na Bore 25 Marica Hasan - Djurdjevacki Picoki 26 Marica Hasan & Tomo Gasparic - Zeno Moja, Kak Ti Znas 27 Marica Hasan & Tomo Gasparic - Tebi Za Rodjendan 28 Tomo Gasparic - Pozdrav Majci 29 Dusan Dancuo & Zarko Dancuo - Kam Da Se Pojde 30 Milan Bacic - Mala Bertija 31 Ambroz Kukuljevic - Pijmo, Braco, Vince 32 Marijan Bujanic - Veseljak 33 Ansambl Veseli Vocani - Tam Doli Po Polju 34 Ansambl Veseli Vocani - Gdje Si Bila, Marice Moja 35 Ansambl Veseli Vocani - Cuj me duso cuj 36 Ansambl Veseli Vocani - Vocanska polka 37 Ivo Robic - U Plavo Jutro 38 Ivo Robic - Pjesma Za Tebe 39 Ivo Robic - Ja zelim 40 Ivo Robic - Zasto Te Toliko Volim
01 Dusan Dancuo - Kak Taubeka Dva 02 Dusan Dancuo - Isel Budem V Kleticu 03 Dusan Dancuo - Spoved 04 Dusan Dancuo - Ja Sam Varazdinec 05 Ancica Koprek - Mamica Su Strukle Pekli 06 Ancica Koprek - Mura, Mura Globoka Si 07 Ancica Koprek - Protuletje Nam Dohaja 08 Ancica Koprek - Ljubav Se Ne Trzi 09 Josip Glavina - Da Bi Se Srusile Te Legradske Gore 10 Josip Glavina - Ni Na Svetu Lepsega 11 Josip Glavina - Zena Ide Na Gosti 12 Josip Glavina - Starome Pajdasu 13 Braca Pintaric - Veseli Lovac 14 Braca Pintaric - Svatovski Rastanak 15 Braca Pintaric - Sarovi Momak 16 Braca Pintaric - Pjesma O Savi 17 Ivica Serfezi - Reci Ljubavi 18 Ivica Serfezi - Za Sve Su Krive Crne Oci 19 Ivica Serfezi - Ljeto 20 Ivica Serfezi - Cekat cu Te Uvijek Sam 21 Jovo Krickovic - Krsna Liko 22 Jovo Krickovic - Vrati Mi Se, Draga 23 Jovo Krickovic - Sjajna Noci, Puna Mjesecine 24 Jovo Krickovic - Zorom Ranom 25 Gabi Novak - Dragi 26 Gabi Novak - Ostavi Mi Barem Nesto 27 Gabi Novak - Pospani Joe 28 Gabi Novak - Igracka 29 Zdenka Vuckovic - Gdje Su Ti Dani 30 Zdenka Vuckovic - Vragolan 31 Zdenka Vuckovic - Daj Mi Mali Znak 32 Zdenka Vuckovic - Srce Koje Samo Tebe Voli 33 Ansambl Petra Krelje - Baruska 34 Ansambl Petra Krelje - Dragor 35 Ansambl Petra Krelje - Tancaj, Tancaj 36 Ansambl Petra Krelje - Mornarska Polka 37 Blaz i Velimir Lenger - Ja Sam Momak Podravine 38 Blaz i Velimir Lenger - U Ravnoj Podravini 39 Blaz i Velimir Lenger - Vracam Se U Podravinu 40 Blaz i Velimir Lenger - Prva Ljubav
01 Franjo Kos & Josip Skrinjar - Santa Marija 02 Franjo Kos & Josip Skrinjar - Na Ovom Bijelom Svijetu 03 Franjo Kos & Josip Skrinjar - Glas Mandoline 04 Franjo Kos & Josip Skrinjar - Cvala Mi Ruza Mirisna 05 Mladi Stubicani - Mi Smo Decki Iz Stubice Doma 06 Mladi Stubicani - Jutro Rano 07 Mladi Stubicani - Ja Ne Spoznah Strasti 08 Mladi Stubicani - Stubicka Polka 09 Ljupka Dimitrovska - Zum, Zum, Zum 10 Ljupka Dimitrovska - Ja Znam I Vidim To 11 Ljupka Dimitrovska Zeljela Sam Samo Tebe 12 Ljupka Dimitrovska - Ivan, Boris I Ja 13 Narodni Ansambl Markovice - Pjesma Za Vjencan Dan 14 Narodni Ansambl Markovice - Djevojka Pjesme Pjevala 15 Narodni Ansambl Markovice - Pjesme Pjevam Iz Svog Rodnog Kraja 16 Narodni Ansambl Markovice - Svatovska Polka 17 Ansambl Benkovcani - Lijepo Je, Lijepo Zagorje 18 Ansambl Benkovcani - Kad Sunce Zajde Za Oblak 19 Ansambl Benkovcani - Na Rastanku 20 Ansambl Benkovcani - Vesela Zagorska Polka 21 Sestre Milanovic - Bilogorka 22 Sestre Milanovic - Kako Da zivim U Tom Svijetu 23 Sestre Milanovic - Rodila Nas Majka Ispod Bilogore 24 Sestre Milanovic - Duge Noci 25 Arsen Dedic - To Je Moj Svijet 26 Arsen Dedic & Drago Mlinarec - Razgovaram S Morem 27 Arsen Dedic - Prica O Marinelli 28 Arsen Dedic - Snijeg 29 Adam Djigunovic - Seoska Lola 30 Adam Djigunovic - U Mom Selu Dobri Ljudi 31 Adam Djigunovic - Ljubi Diko 32 Adam Djigunovic - Svekrva 33 Stjepan Madjeric - Na Put Se Spremam 34 Stjepan Madjeric - Dragi Odlazi 35 Stjepan Madjeric - Ej, Djevojcice 36 Stjepan Madjeric - S Vecera Mi Rosna Kisa Pada 37 Veseli Bedekovcani - Spi, Sneha, Spi 38 Veseli Bedekovcani - Labud Plovi 39 Veseli Bedekovcani - Veselo, Veselo Zagorci 40 Veseli Bedekovcani - Benkovcanska Polka