Dusica Stefanovic Bilkic - 1976-2- Dodji mojim ruzama Jugoton LSY 61303 (prate ansambli B. Djokic, D. Aleksandric, N, Negovanovic, A. Gabric, M. Stojanovic, Radojka i Tine Zivkovic)
01. Sumadijo, zelena livado 02. Moga lole nema 03. Dodji mojim ruzama 04. Teci reko u tudjini 05. Na starom bunaru 06. Ciribiribela 07. Dovidjenja dragi moj 08. Sviraj gitaro 09. Kako da te zaboravim 10. Na te mislim 11. Ne poklanjaj crveno cvece 12. Jedno je zivot, drugo su snovi
01 Toma Zdravkovic - Odlazi, odlazi 02 Beba Selimovic - O,cuti,cuti,srce moje 03 Mladen Tomic - Gordana 04 Dusica Bilkic - Sumadijo, zelena livado 05 Nedeljko Bilkic - Bez ljubavi sve je pusto 06 Hamid Ragipovic Besko - Ko te voli cija li si zena 07 Meho Puzic - Jednom se zivi 08 Nedzad Salkovic - Ah, ljubav, ljubav 09 Zora Dubljevic - Veni moja ljubavi 10 Zoran Gajic - Moja tambura
VA - 1976 - Beogradski Sabor 1 PGP RTB – NK 10 250
01 Novica Negovanovic - Ne vracam se vise 02 Lepa Lukic - Sad sa grana pada sljiva sama 03 Stanisa Stosic - Srce moje 04 Zika Nikolic - Aman, Aman, Carsijo 05 Dusko Ljubicic - Jutro 06 Vera Ivkovic - Samo ti si u mom srcu 07 Braca Bajic - Zri Psenica 08 Gordana Stojicevic - Zlatno sunce po basti mi seta 09 Dobrivoje Topalovic - Kosio sam livadu kraj puta 10 Dusica Bilkic - Dano, Dance, Danule
A/ strana a1. Krcma u planini - Nedeljko i ans. Radojke i Tineta zivkovica a2. Leskovcanko vragolanko - Nedeljko i ans. Radojke i Tineta zivkovica a3. Ja mlad pijem noci - Nedeljko i ans. Radojke i Tineta zivkovica a4. casa vina lijeci rane - Nedeljko i ans. Duska Radancevica a5. Pjesma Bugojnu - Nedeljko i ans. Radojke i Tineta zivkovica B/ strana b1. Amanet mi babo ostavio - Nedeljko i ans. Novice Negovanovica b2. Ti si sve sto imam - Nedeljko i ans. Bokija Milosevica b3. Sasa - Dusica Bilkic i ans. Novice Negovanovica b4. Stari park - Dusica Bilkic i ans. Novice Negovanovica b5. Sve se cuje - Lepa Lukic i ans. Branimira djokica
01 Lepa Lukic - Misli Mile Da Je Meni Zao 02 Blagoja Petrov Kradzule - Bitola Moj Roden Kraj 03 Branka Strenger & Stojan Veno - Mi Se Mamo Radi 04 Dusan Dancuo - Bledi Je Mesec 05 Miodrag Jasarevic - Zikino Kolo 06 Latif Havkic - Put Putuje Latif Aga 07 Dusica Bilkic - Leti Leti Pesmo Moja Mila 08 Ismet Krcic - Jos Ne Svice Rujna Zora 09 Anssambl Shota - Valle Nga Gjakova 10 Zvonko Bogdan - Dobro Jutro Moj Bekrijo
01. Safet Isovic - Jablani Se Povijaju 02. Nada Mamula - Jos Ove Noci 03. Nedeljko Bilkic - Oci Su Mi Umorne Od Sna 04. Predrag Zivkovic Tozovac - Momcadijo Cilo Veselo 05. Predrag Gojkovic Cune - Ljubav Je Vjecna 06. Nedeljko Bilkic - Ne Pitaj Me Stara Majko 07. Safet Isovic - Kada Sretnes Hanku 08. Dusica Bilkic - Otiso Si Davno 09. Milan Lagod - Ja Te Zenit Kanim 10. Nedeljko & Nedzad - Zdravo Bili Krajisnici
01 Novica Negovanovic - Osvajam te na tenane 02 Lepa Lukic - Izvini, ali mnogo mi je zao 03 Stanisa Stosic - Plakalo je srce moje 04 Nedeljko i Dusica Bilkic - Most ljubavi potonuo nije 05 Usnija Redzepova - Osman Aga 06 Duet Nedeljko i Dusica Bilkic - Voleo Sam Sve Sto I Ti Volis 07 Novica Negovanovic - Dal' me draga ceka il se udala 08 Izvorinka Milosevic - Hajde da se poljubimo 09 Jasna i Kanarinac - Cika caka 10 Gordana Stojicevic - Kad sam jednom srela tvoje oci
Dusica Stefanovic Bilkic - 1979-1- Starim putem opet dodji RTB NK 10444
a1. Jorgovan a2. Voleo sam sve sto i ti volis - duet Nedeljko a3. Dano, Dance, Danule a4. Leti, leti pjesmo moja mila a5. Sve zbog ljubavi b1. Starim putem opet dodji b2. Most ljubavi potonuo nije - duet Nedeljko b3. Pusti majko da ga sanjam b4. Sasa b5. Stari park