• Page 1 of 1
  • 1
Forum » -== General Forum Section ==- » Ljubav,Intima,Romantika - Love,Intimacy,Romance [Regional & Foreign Languages] » Ostaćemo prijatelji – najveća muško ženska laž (prijatelji, najveća, muško, ženska, laž, ljubav, sex)
Ostaćemo prijatelji – najveća muško ženska laž
Bebana
22-07-2012, 7:16 PM
# 1
Offline
Friends
Posts: 15036
Prijatelji nakon raskida?

Na popularnoj društvenoj mreži Facebook postoji grupa koja tvrdi da je 'Najveći muško-ženska laž na kraju veze: Ostaćemo prijatelj!' Trenutno ta grupa broji preko 24,000 članova.



Sledi 10 razloga koji dokazuju da je osnivač ove grupe apsolutno u pravu!

1. Bivši ti je

Dakle, on nije tip za tebe. Ako postoji problem u vezi vašeg venčanja i dosta drugih stvari koje više ne funkcionišu najbolje između vas, kako zamišljaš da će funkcionisati vaše druženje? Verujemo da imaš bujnu maštu, ako još uvek smatraš da to neće biti problem, ali nisi pročitala ostalih 9 razloga protiv druženja, pa ti preporučujemo da nastaviš sa čitanjem.

2. Još uvek si zaljubljena u njega

Ako si u takvoj situaciji, ni pod razno ne pokušavaj da ostaneš sa njim prijateljica, a još manje idi na varijantu 'Prijateljstva sa povlasticama', u kojoj ćete povremeno i spavati zajedno. Za njega, to će sigurno izgledati kao dobra ideja, ali nažalost neće biti svestan da imaš skrivenih motiva za to. Stoga prihvati da nije moguće da ti prijatelj bude neko od koga želiš i nešto više, a ova taktika nije baš najbolji način da se to nadoknadi.

3. On je još uvek zaljubljen u tebe

Ako si ti njega ostavila, ali se on još uvek nada da ćete se ponovo smuvati, poslednja stvar koja mu je trenutno potrebna je vaše rame za plakanje. Na kraju krajeva, ti si uzrok što je on trenutno nesrećan i tužan, pa ovo „dobro delo“ ostavi njegovim prijateljima. Kada on bude plakao, sigurno će i tebi biti žao, ali ako je zaista gotovo - to će samo povećati bliskost bliskost i podgrejati njegove lažne nade da ćete se pomiriti.

Ova vrsta prijateljstva takođe može biti teška za tebe, jer nećeš biti u mogućnosti da završiš ovu priču, a kamoli započneš nešto novo.

4. Nikada nećete biti stvarno bliski

Dobra komunikacija je temelj ljubavi i veze. Mora postojati seks i strast, ali sve to mora biti u kombinaciji sa dobrom komunikacijom i bliskošću… Imali ste fantastičan seks, ali je razgovor uvek bio malo problematičan? Ako niste bili prijatelji u vezi, onda to sigurno nećete postati ni sada kada je sve gotovo. Razlog – seksa više nema, a i razgovora će najverovatnije biti sve manje.

5. Bila si mu neverna

U tom slučaju, on verovatno neće hteti da zadrži bilo kakav kontakt sa tobom, a ako i bude, biće to samo površan pozdrav kada se sretnete… I to sa pravom. Međutim, ti i dalje želiš da ostanete prijatelji, čak i ako si mu „nabila rogove“, prevarila ga i izdala? Vreme ja da shvatiš da je to jednostavno nemoguće. Jedina stvar koja ti u ovom slučaju ostaje je da se povučeš i ne nanosiš mu još više bola.

6. On je tebi bio neveran

Jedna od osnovnih stvari u svakom prijateljstvu je poverenje. Ali kako možeš ponovo da mu veruješ posle svega? Šta ako opet budeš izigrana? Kako će tvoji prijatelji i poznanici, koji su uvek uz tebe kada ti je teško, gledati na vaše druženje? Jesi li stvarno sigurna da će i sledeći put, ako se nešto dogodi sa njim, oni opet biti na tvojoj strani?

7. Beskrajno raskidanje i mirenje

Ima li kraja ovome? Koliko još puta treba da budete zajedno dok konačno ne shvatiš da vam jednostavno ne ide. Ako ste već raskidali i svađali se - postoji velika šansa da će vam se to desiti opet. Budi iskrena prema sebi ako ponovo pomisliš na mirenje... koliko prilika si mu već pružila do sada?

8. I dalje želiš da spavaš sa njim

Još uvek imaš emocije prema njemu, a svaki put kad razmišljaš o tome, želiš da odeš pred njegova vrata, skineš sve sa sebe čim uđeš u stan i prepustiš se užitku. Međutim, ako mu se stalno vraćaš, to će smanjiti mogućnost da ideš napred sa svojim životom i upoznaš nekog novog, ko ti možda i više odgovara.

9. Videla si ga bez odeće

Ovo naravno nije razlog zbog kog se ne biste mogli razumeti i slagati kao prijatelji, ali može iskomplikovati čitavu stvar. Naime, kada smo intimni sa nekim, može biti teško gledati ga kao i sve druge prijatelje.

10. Imaš novog dečka

Ako ne i pre, vaše 'prijateljstvo' bi sigurno počelo da propada jednom kada nađeš novog partnera. To će se desiti spontano, jer ćete se jednostavno odvojiti, ili može biti odraz tvog poštovanja prema novom partneru, ili čak njegove jasno izražene želje da prestanete da se družite sa bivšim - želje koju bi trebalo uzeti u obzir.


Last edited by Hermes - Nedelja, 22-07-2012, 7:21 PM. Reason: Corrected
Forum » -== General Forum Section ==- » Ljubav,Intima,Romantika - Love,Intimacy,Romance [Regional & Foreign Languages] » Ostaćemo prijatelji – najveća muško ženska laž (prijatelji, najveća, muško, ženska, laž, ljubav, sex)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:
Pravila Chat
Mini-chat
+Mini-chat
0