• Page 1 of 1
  • 1
Forum » -== General Forum Section ==- » Ljubav,Intima,Romantika - Love,Intimacy,Romance [Regional & Foreign Languages] » Zašto muškarci lažu? (muškarci, laž, ljubav, najveci, 10, zena)
Zašto muškarci lažu?
Bebana
24-06-2012, 11:53 PM
# 1
Offline
Friends
Posts: 15036
10 najvećih muških ljubavnih laži





Prosečni muškarac izmisli nešto u proseku 6 puta na dan — dva puta više u odnosu na žene. Eksperti nam otkrivaju zašto muškarci imaju potrebu da lažu u vezi. Otkrivamo nekoliko najčešćih muških laži koje oni govore svojim ženama i devojkama i šta se zapravo iza njih krije.

Laž # 10: 'Zaglavio sam se u saobraćaju'

Ovo je za muškarce mnogo jednostavnije od objašnjavanja pravog razloga kašnjenja, kažu eksperti. Ne zaboravite, muškarci nisu toliko dobri u komunikaciji kao žene. Smešno je to što će ovu laž izreći čak i kada imaju opravdan razlog za svoje kašnjenje.

Laž # 9: 'Nije to toliko skupo'

Muškarci vole da kupuju sebi igračke, ali ne vole da osete neodobravanje u ženskom glasu, čak i ako svako ima svoj račun u banci. Trudi se da ono što voli da kupuje predstavi kao ne previše skupo, kako žene ne bi pomislile da će pola njihove zajedničke ušteđevine potrošiti na svoju novu igračku, npr. plazma TV.

Laž # 8: 'Na putu sam ka tamo, stižem'

Ovu laž muškarci najčešće izgovaraju kada ih njihove lepše polovine prosto teraju da prisustvuju nekom događaju koji im nije baš omiljen, npr. porodičnom okupljanju. Nije u situaciji da odbije da dođe, a da to nema ozbiljne posledice, pa jedino što muškarcu preostaje je da oteže sa dolaskom.

Laž # 7:'Nisam mnogo popio'

Ova laž ukazuje na ozbiljan problem u vezi. I ne samo u vezi. Ukoliko je izgovara suviše često, verovatno ima problem sa alkoholom, kažu stručnjaci. Trebalo bi da ozbiljno porazgovarate o tome kao par, ali je važno i da tajming bude pravi. Ovakav razgovor može se voditi samo ukoliko ste oboje trezni.

Laž # 6: 'Izvini, nisam video da si me zvala'

Laž # 5: 'Ispraznila mi se baterija na mobilnom' i

Laž # 4: 'Nisam imao signal na mobilnom'


Sve tri izjave znače samo jedno: Nisao želeo da ti se javim!

Zašto? Muškarci ove laži izgovaraju najčešće zato što im je neprijatno da stave ženama do znanja da bi trebalo malo da uspore i da im je potrebno neko vreme samo za sebe, kažu stručnjaci.

Savet za žene: prestanite da gnjavite svoje muškarce, stalno ih zivkate i proveravate gde su – neka Vas se malo zažele!

Laž # 3: 'Ne, tvoja guza ne izgleda preveliko u tome'

Ovo je zlatno pravilo i jedini pravi odgovor na ovakvo žensko pitanje. I to svaki muškarac zna. Bilo da se bar jednom našao u situaciji da da iskren odgovor ili ima prijatelja koji mu je predočio strašne posledice iskrenog odgovora, uvek će ovako odgovoriti na pitanje svoje drage “Da li moja guza izgleda preveliko u ovome?”

Ovo je najsigurniji odgovor sa kojim nikada neće pogrešiti. Nije ni čudo što često lažu, kad znaju šta ih čeka...

Laž # 2: 'Evo, samo da popijem još jedno pivo'

Eksperti veruju da muškarci izgovaraju ovou laž kada žele da svoju dragu skinu s dnevnog reda što pre i posvete se svojim drugarima. Stvar je u tome da, čak iako je to rekao već 3 puta iste večeri, svaki put je i verovao da je to istina. Ali ga je uvek neko ponudio još jednim pivom...

Laž # 1: 'Nije mi ništa, sve je OK'

Neverovatnih 52% muškaraca je izreklo ovakvu rečenicu svojim devojkama ili ženama. Kako stučnjaci kažu, uglavnom to rade da bi izbegli bespotrebnu dramu i sačuvali svoj muški ponos. Muškarcima nije lako da izraze svoja osećanja i podele ih sa drugima, zato oni sami izlaze na kraj sa teškim situacijama i stresom u svom životu...


Kad nešto želiš, naći ćeš način, kad nešto ne želiš, naći ćeš razlog...
Forum » -== General Forum Section ==- » Ljubav,Intima,Romantika - Love,Intimacy,Romance [Regional & Foreign Languages] » Zašto muškarci lažu? (muškarci, laž, ljubav, najveci, 10, zena)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:
Pravila Chat
Mini-chat
+Mini-chat
0