• Page 1 of 1
  • 1
Forum » -== Movies (Movie downloads of all kinds can be found here) ==- » Documentaries [Hollywood Scene] » Ruski Yeti: Ubojica je živ (2014) (Russian Yeti: The Killer Lives (TV Movie 2014))
Ruski Yeti: Ubojica je živ (2014)
Hermes
12-10-2014, 9:57 AM
# 1

-= Founder =-
Offline
Administrators
Posts: 12681
Quote
Za neobjašnjive i stravične smrti ruskih studenata prije pedesetak godina kriv je Jeti, tvrdi se u jednom ruskom dokumentarcu.




Quote
Devet studenata 2. veljače 1959. penjao se na Ural. Ali nisu se vratili živi. Njihova tijela pronađena su sa slomljenim rebrima i lubanjama. Jednoj su studentici bile izvađene oči i odsječen jezik, piše Huffington Post.
Sve to vrijeme, istražitelji su za smrti okrivljavali 'prirodnu silu'. Budući da se ovo dogodilo za vrijeme Hladnog rata, neki su spekulirali da su ubijeni tajnim oružjem sovjetske vojske. Drugi tvrde da se na njima iživjelo nepoznato pleme.
Međutim, novi dokumentarac 'Ruski Jeti: Ubojica je preživio', koji će se emitirati 1. lipnja na Discovery Channelu, objašnjava mogućnost da bi za smrti mogao biti odgovoran Jeti koji živi u Rusiji.
Budući da postojanje Jetija nikada nije dokazano, ovakva sumnja pomalo je 'nategnuta'. Ipak, postoje neobični aspekti ovog masakra, prema Mikeu Libeckom, zvijezdi programa.

Na primjer, jedan od šatora bio je isječen iznutra, a neke su žrtve ostavile svoju odjeću vani na temperaturama ispod ništice.
'Proveo sam mnogo vremena sam u planinama i imao iskustva u kojima sam bio blizu smrti. Znam da bih, ukoliko nestanem, volio da moja obitelj sazna što mi se dogodilo', rekao je Libecki.
Kako bi objasnio teoriju o postojanju ruskog Jetija, Libecki je otišao do Igora Burtseva, stručnjaka za Jetije s Međunarodnog centra za hominologiju.
Burtsev (73) tvrdi da ima 'hrpu dokaza' koji upućuju na to da postoje stvorenja na Uralu, ali ih nitko ne želi vidjeti.
Na temelju istraživanja, Burtsev tvrdi da je ruski Jeti najpoznatiji po svojim velikim nogama. 'Oni imaju veće noge nego ljudi i kratke vratove. Njihovi su otisci svugdje. Posljednjih 50 godina, pronašao sam znakove Jetija, koje su potvrdili svjedoci', zaključuje Burtsev.
Osim svjedočanstva Burtseva, u dokumentarcu će biti predočeni i drugi dokazi koji upućuju na to da su Jetiji mogli biti odgovorni za ovaj stravični dokaz.




Code
http://www.ulozto.net/xQmo8REG/dc-ruski-yeti-ubojica-je-ziv-rar


Koristan link:

Code
http://www.discovery.com/tv-shows/russian-yeti
Forum » -== Movies (Movie downloads of all kinds can be found here) ==- » Documentaries [Hollywood Scene] » Ruski Yeti: Ubojica je živ (2014) (Russian Yeti: The Killer Lives (TV Movie 2014))
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:
Pravila Chat
Mini-chat
+Mini-chat
0